Kaynimin Beşik sözü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim yaaa sakın kimseyi dinleme zorla tut kolundan en geç hazirana kadar her ihtiyacını aldır bitir tüm işlerini . Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allah . Hayırlı doğumlar şimdiden

amin canim hepimize insallah 1 ay sonra tum herseyi hazir olacak kuzum cantamiz dahil.
en azindan erken dogum bile olursa haziriz yani :) kafamiz rahat diger aylari beklerim artik zaten az kaliyor sonra :)

Bi tanede bende var o kayından. Hani dese ki ben alıcam ben edicem hiç müsade etmem valla almasına. Zaten onun arkasını eşim topluyor bir de beşik bilmem ne alıp onu çıkartmasın başıma. Adı amcası aldı olucak ödeyen babası ne anladım ben bu işten Kimseden bişey istemiyorum boş vaatlerde dahil

Cok cok haklisin birtanem de iste kayinvalidem kirilir konusmaz sizle dedi kaldim ogle ne yapacagimi sasirdim.
ama arkadasin dedigi gibi bakicam maasi ne zaman aliyor o gun diycem hadi gidiyoruz diye baska turlusu olamaz.
yada biz cok begendik cokta ucuzdu kacirmak istemedik aldik olucak sonunda

bence hiç almasın, kendiniz alın. tuhaf oluyor bu k. biraderler. belki ben hiç sevmediğim için tepkiliyim, ama bir kuruşunu istemem.

yazık ya 1000 lira maaş alıyormuş ne beşiği aldıracaksın kabul etme bence...

ben aldirmiyorum yanlis olmasin.
soz verdigi icin.
ama abuk sabuk seylere para harciyor yok vicut sisirme ignesiymis bilmem neymis kopek almis pittbull tam 500 tl vermis ona..
annesi ve babasida el atindan veeiyor cok keyfi yasiyor adam cok

Ben olsam baski yapmazdim kendi vermiss sozu tutmazsa onun sorunu bi daha guvenmezsiniz olur biter sanki o almazsa bebeginiz besiksiz mi kalacak :) az bucuk para biriktirin kp in dedigi gibi alirsa baska bi seye harcarsiniz biriktirdiginizi

niye başkasından bekliyorsunuz ki
1000 tl alıyormuş çok az
ben olsam eşimle konuşur ona aldırtır kaynım almış gibi bile davrandırtabilirdim
sanki kendi haberim yokmuş gibi açıkçası sırf gönlü olsun..
niyet etmiş o bile yeter o kadar kazanan birisi için..

Aman siz kendiniz alsanız o da doğunca bütçesine göre bi altın taksa...
Bence en mantıklısı bu..

1000 lira maaş alan biri yalvarsada kabul etmem o hediyeyi

Biliyorum heves ediyosun alınsın konulsun istiyorsun ama hiç telaş yapma biz şimdiden aldık koyduk pişman oldum bence doguma bir hafta kala hersey olur.aldıgı gün gelse bile silinip yerleşmesi iki saatlik iş.takılma hiç alırım diyosa alır.zaten ilk anlarda hep yanında yatacak bebeğini düşün boşver beşiği dolabı

bazi arkadaslar yanlis anlayip yanlis yorum yapiyor!.
ben birsey beklemiyoeum beklentim yok.
1000 tl aliyor ama kendi ihtiyaclari ( gereksiz fuzili) harciyor baba evinde kaliyor ve asiri duzensiz birisi.

Belki de size alacağım dediği ay, beşik parasını alıp bir kenara koydu? Yani maaşının her kuruşunu sonuna kadar harcadığını nereden biliyorsunuz? Beşik parası çoktaaan bir köşeye konulmuş olabilir.

yok canim aldigi maas belli harcadigi belli annesi soyledi bana.
para biriktirme huyu yok 22 yasinda adam

Bence bu güzel günlerinizi bunun için harcamayın, bebeğinizi de strese sokmayın :)
O da bilmiyordur ne zaman alınacağını.
Erkek ve bekar, akıl edemiyordur.
Daha doğuma 2 ay var, bir sonraki ay alırım diye düşünmüştür.
Bir ay daha bekleyin, almazsa siz alın.
Ya da kibar bir dille oda hazırlıklarına başladık, almayacaksan biz alalım diyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…