- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
İyi aksamlar hanimlar daha öncede benzer bir konum vardı. Artık çok bunaldım. Eşimin ailesiyle baştan beri anlaşamıyoruz. Onlar bize biz onlara uymuyoruz, isteme, nişan, kına,düğün ve sonrası hep sorunlu gecti, esimle onların istediği gibi dügün yapmadigimiz icin hicbirseye karismadilar küstüler,irtibati kestiler. Herseyi ailem ve eşimle ben yaptik denebilir. Dügünde ne benimle nede ailemle konusmadilar erkek tarafindan kimse kurus takmadi, bende yemin ettim eşime "Ailen benim en güzel günlerimi mahvettiler herseyden mahrum ettiler Allah da onlari mahrum edecek bazi seylerden dedim, benden kimse samimiyet ve gelinlik beklemesin" dedim eşimde hak verdi destek cikti ama 5. Aydayiz şimdide aramizi düzelmemizi böyle devam edemeyecegini kin güdülecek birsey olmadigini ailesinin üzüldügünü söylüyor. Ama inandıramiyorum kimseyi kaynanam cok ikiyüzlü, yalnizken farkli eşimin yaninda farkli davraniyor. Babam onlara gitmis arada birsey yok biz akrabayiz olmaz böyle diye eve davet etmiş, 6 aydir ne anneme gecmis olsundur, ne telefonla hal hatir sormadir, kardesim nişanlandi ne bir hayirli olsun demediler, geçen gün 6 ay Küslükten sonra ilk kez gittiler kaynanam sizi çok özledim fıstığım diye annemle kardeşime sarilmis defalarca. Ya ben unutaniyorum yapilan haksizliklari isittigim laflari ve mesafeli duruyorum dogal olarak ama onlar düğünden sonra hicbisey olmamıs gibi yüzüme güldüler ve çok mutlu bir aileymişiz gibi olmak istiyorlar "Bakin gelinim ayri ama evimden cikmiyor" diye hava atmak istiyor kaynanam ama icim almiyo nefret ediyorum hepsinin görgüsüzlüklerinden. Bu aralar iyice baski yapiyor eşim ve babam, depresyondayim kafam kötü calisiyor bu aralar...
aynı durumubende yaşadım yaşıyorum canım ve ben altı buçuk yıllık evliyim.kv mi hiç ama hiç sevmiyorum eşimin yüzünnede söylüyorum ben buyum sevmiyorum sevmicem diyorum.ama saygısızlık etmedim bugüne kadar seviyem zaten elvermez buna. naptım soğuk durdum halada öyleyim.yalaka olamadım şu hayatta ben zaten olmayıda hiç düşünmüyorum kv dem le uzaktan yakından alakamız yok.fikir düşünce yapı olarak zıt kutuplarız ve beiz zaten uzaktayız herzaman gidemiyoruz.eşimde annesini tanıdığı için bana baskı yapmaz yani öyle küs gibi durma sende konuş görüş ama soğuk mesafeli ol ve değişmeyeceğini göster herkese. baban veya eşin seni buna zorlayamaz.takma onları tamam de ama bildiğini oku bir süre sonra alışuyorlar zaten. benim kv demde evlenirken bir çöp alamadıo herşeyi ailem eşim ve ben çalışrak yaptık. sıfırdan ev döşedik ben iğneden ipliğe herşeyimi kendim aldım eşimde eşyaları aldı ve biz yuvamızı beraber kurduk. açıkcası çok da iyi oldu kimsenin ağız kokusunu çekmiyoruz.herşeyimiz kenfdi emeğimiz inan bunun tadı farklı kimse ağzını açamıyor o yüzden.İyi aksamlar hanimlar daha öncede benzer bir konum vardı. Artık çok bunaldım. Eşimin ailesiyle baştan beri anlaşamıyoruz. Onlar bize biz onlara uymuyoruz, isteme, nişan, kına,düğün ve sonrası hep sorunlu gecti, esimle onların istediği gibi dügün yapmadigimiz icin hicbirseye karismadilar küstüler,irtibati kestiler. Herseyi ailem ve eşimle ben yaptik denebilir. Dügünde ne benimle nede ailemle konusmadilar erkek tarafindan kimse kurus takmadi, bende yemin ettim eşime "Ailen benim en güzel günlerimi mahvettiler herseyden mahrum ettiler Allah da onlari mahrum edecek bazi seylerden dedim, benden kimse samimiyet ve gelinlik beklemesin" dedim eşimde hak verdi destek cikti ama 5. Aydayiz şimdide aramizi düzelmemizi böyle devam edemeyecegini kin güdülecek birsey olmadigini ailesinin üzüldügünü söylüyor. Ama inandıramiyorum kimseyi kaynanam cok ikiyüzlü, yalnizken farkli eşimin yaninda farkli davraniyor. Babam onlara gitmis arada birsey yok biz akrabayiz olmaz böyle diye eve davet etmiş, 6 aydir ne anneme gecmis olsundur, ne telefonla hal hatir sormadir, kardesim nişanlandi ne bir hayirli olsun demediler, geçen gün 6 ay Küslükten sonra ilk kez gittiler kaynanam sizi çok özledim fıstığım diye annemle kardeşime sarilmis defalarca. Ya ben unutaniyorum yapilan haksizliklari isittigim laflari ve mesafeli duruyorum dogal olarak ama onlar düğünden sonra hicbisey olmamıs gibi yüzüme güldüler ve çok mutlu bir aileymişiz gibi olmak istiyorlar "Bakin gelinim ayri ama evimden cikmiyor" diye hava atmak istiyor kaynanam ama icim almiyo nefret ediyorum hepsinin görgüsüzlüklerinden. Bu aralar iyice baski yapiyor eşim ve babam, depresyondayim kafam kötü calisiyor bu aralar...
Anlatamiyorum ki kimseye kendimi. Hic gitmiyo degilim gidiyordum ama, her gitmemde espriyle laf takan hallerinden bıktım usandim. "Falanin gelini cok terbiyeli, filanin gelini de hergün kaynanasindaymis, iste şunun gelini dügünde hiç birsey istememis cok tok gözlüymüs, şu gelin çok şen şakrak bu gelin çok becerikli, o gelinin yatak odası seninkinden daha modern. E doğal olarak ayağimi kesiyorum çünkü yüz verdikçe bana ve evime yorum yapiyor. Herkes bi akil veryor boşver kulak ardi et başka birşeyle uğraş dinleme diye ama bunuda yaptım bu seferde gelin bizimle konusmuyo surati asik oturuyor gelinlik yapmiyor. Kurudu içim sıkıntıdan..
aynı durumubende yaşadım yaşıyorum canım ve ben altı buçuk yıllık evliyim.kv mi hiç ama hiç sevmiyorum eşimin yüzünnede söylüyorum ben buyum sevmiyorum sevmicem diyorum.ama saygısızlık etmedim bugüne kadar seviyem zaten elvermez buna. naptım soğuk durdum halada öyleyim.yalaka olamadım şu hayatta ben zaten olmayıda hiç düşünmüyorum kv dem le uzaktan yakından alakamız yok.fikir düşünce yapı olarak zıt kutuplarız ve beiz zaten uzaktayız herzaman gidemiyoruz.eşimde annesini tanıdığı için bana baskı yapmaz yani öyle küs gibi durma sende konuş görüş ama soğuk mesafeli ol ve değişmeyeceğini göster herkese. baban veya eşin seni buna zorlayamaz.takma onları tamam de ama bildiğini oku bir süre sonra alışuyorlar zaten. benim kv demde evlenirken bir çöp alamadıo herşeyi ailem eşim ve ben çalışrak yaptık. sıfırdan ev döşedik ben iğneden ipliğe herşeyimi kendim aldım eşimde eşyaları aldı ve biz yuvamızı beraber kurduk. açıkcası çok da iyi oldu kimsenin ağız kokusunu çekmiyoruz.herşeyimiz kenfdi emeğimiz inan bunun tadı farklı kimse ağzını açamıyor o yüzden.utanmasalar kına ve nikahı bile bize yıkacaklardı buna rağmen kv arkamdan gösteriş budalası falan diye konuşuyordu. ben tınlarmıyım hiç içimde bişey kalmadı balayınada gittim istefiğim eşyayı da aldım şimdide çok şükür çok mutluyuz.bebek için uğraştım yıllarca tedavi dr kv de tabi eline koz geçti ya ama allahım sonunda nasip etti 5 aylık hamileyim kızızmız geliyor allah nasip etsin inşallah isteyen herkese. sende eşinle mutlu olmaya bak kv defalan hikaye kin gütme onun annesi sonuçta olan sana olur anne bu atamazki. sen mesafeni koru o naparsa yapsın eşinle anlaş mutlu huazurlu ol yeter.kv denin yaptıklarını unutma ama kinde gütme artık eşinle hayatın tadını çıkar canım.sen duruşunu belli et ve hiç değiştirme herkes alışır bir süre sonra. annenlerin hatırını sorsa nolur sormasa nolur annen de onunla muhatap olmasın bukdar.boşver kv kp deri eşinle anlaş huzurunu bozdurma kimsey..........
Allah bağislasin mutlulugun daim olsun canim. Ne güzel icinde kalmamis heveslerin, o kadar cok sey kursagimda kaldi ki hazmedemiyorum. Ben zaten soguk biriyim ve mesafeli durdum, gidilecegi zaman hep beraber gittik ama kaynana olacak kadin 2 günde bir ona gitmemi istiyo ve çok anormal derecede mutlu gelin-kaynana olmak istiyo. Tahammul edemiyorum bu kadina 5 dkdan sonra abuk subuk konusup moralimi bozuyo
"Ailen benim en güzel günlerimi mahvettiler herseyden mahrum ettiler Allah da onlari mahrum edecek bazi seylerden dedim,
Onlar sİyi aksamlar hanimlar daha öncede benzer bir konum vardı. Artık çok bunaldım. Eşimin ailesiyle baştan beri anlaşamıyoruz. Onlar bize biz onlara uymuyoruz, isteme, nişan, kına,düğün ve sonrası hep sorunlu gecti, esimle onların istediği gibi dügün yapmadigimiz icin hicbirseye karismadilar küstüler,irtibati kestiler. Herseyi ailem ve eşimle ben yaptik denebilir. Dügünde ne benimle nede ailemle konusmadilar erkek tarafindan kimse kurus takmadi, bende yemin ettim eşime "Ailen benim en güzel günlerimi mahvettiler herseyden mahrum ettiler Allah da onlari mahrum edecek bazi seylerden dedim, benden kimse samimiyet ve gelinlik beklemesin" dedim eşimde hak verdi destek cikti ama 5. Aydayiz şimdide aramizi düzelmemizi böyle devam edemeyecegini kin güdülecek birsey olmadigini ailesinin üzüldügünü söylüyor. Ama inandıramiyorum kimseyi kaynanam cok ikiyüzlü, yalnizken farkli eşimin yaninda farkli davraniyor. Babam onlara gitmis arada birsey yok biz akrabayiz olmaz böyle diye eve davet etmiş, 6 aydir ne anneme gecmis olsundur, ne telefonla hal hatir sormadir, kardesim nişanlandi ne bir hayirli olsun demediler, geçen gün 6 ay Küslükten sonra ilk kez gittiler kaynanam sizi çok özledim fıstığım diye annemle kardeşime sarilmis defalarca. Ya ben unutaniyorum yapilan haksizliklari isittigim laflari ve mesafeli duruyorum dogal olarak ama onlar düğünden sonra hicbisey olmamıs gibi yüzüme güldüler ve çok mutlu bir aileymişiz gibi olmak istiyorlar "Bakin gelinim ayri ama evimden cikmiyor" diye hava atmak istiyor kaynanam ama icim almiyo nefret ediyorum hepsinin görgüsüzlüklerinden. Bu aralar iyice baski yapiyor eşim ve babam, depresyondayim kafam kötü calisiyor bu aralar...
Yok yok yanlış düşünüyosunuz .Yaş kaç.Eşiniz için olgun davranan siz olun emin olun pişman olmazsınız.Belli bi yaşta yaşananları sindiremiyo insan ama onlar eşinizin anne babası .Taviz verin demiyorum.Seviyomuş gibi davranın.bi u dönüşü yapın evdeki bir kavganıza bile deymez sizin huzursuzluğunuzun size bi faydası onlarada zararı olmaz .İnsanlar değişir.Akıllı olup o cahil insanları alt edin.Eşinizin yanında onlara iyi davranın ama mesafeli olun.Bidahada eşinize anne babasını sevmediğinizi söylemeyin.Bu çok acı.Bi abla tavsiyesi onlar sizin yakınlarınız istesenizde istemesenizde.Ha gayret huzur kolaylıkla gelicek böyle olmaz.İyi aksamlar hanimlar daha öncede benzer bir konum vardı. Artık çok bunaldım. Eşimin ailesiyle baştan beri anlaşamıyoruz. Onlar bize biz onlara uymuyoruz, isteme, nişan, kına,düğün ve sonrası hep sorunlu gecti, esimle onların istediği gibi dügün yapmadigimiz icin hicbirseye karismadilar küstüler,irtibati kestiler. Herseyi ailem ve eşimle ben yaptik denebilir. Dügünde ne benimle nede ailemle konusmadilar erkek tarafindan kimse kurus takmadi, bende yemin ettim eşime "Ailen benim en güzel günlerimi mahvettiler herseyden mahrum ettiler Allah da onlari mahrum edecek bazi seylerden dedim, benden kimse samimiyet ve gelinlik beklemesin" dedim eşimde hak verdi destek cikti ama 5. Aydayiz şimdide aramizi düzelmemizi böyle devam edemeyecegini kin güdülecek birsey olmadigini ailesinin üzüldügünü söylüyor. Ama inandıramiyorum kimseyi kaynanam cok ikiyüzlü, yalnizken farkli eşimin yaninda farkli davraniyor. Babam onlara gitmis arada birsey yok biz akrabayiz olmaz böyle diye eve davet etmiş, 6 aydir ne anneme gecmis olsundur, ne telefonla hal hatir sormadir, kardesim nişanlandi ne bir hayirli olsun demediler, geçen gün 6 ay Küslükten sonra ilk kez gittiler kaynanam sizi çok özledim fıstığım diye annemle kardeşime sarilmis defalarca. Ya ben unutaniyorum yapilan haksizliklari isittigim laflari ve mesafeli duruyorum dogal olarak ama onlar düğünden sonra hicbisey olmamıs gibi yüzüme güldüler ve çok mutlu bir aileymişiz gibi olmak istiyorlar "Bakin gelinim ayri ama evimden cikmiyor" diye hava atmak istiyor kaynanam ama icim almiyo nefret ediyorum hepsinin görgüsüzlüklerinden. Bu aralar iyice baski yapiyor eşim ve babam, depresyondayim kafam kötü calisiyor bu aralar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?