- 31 Mart 2011
- 1.095
- 11
Ayyy tekerlek yazdıklarını okudukça içim daraldı kaynanam melek oldu gözümde.Düşündümki o kadarda kötü bir kaynanam yokmuş. Birazda ben anlatıyım. Bizde beraber yaşıyoruz kasımda 4 yıl bitecek. Balkonda oturur beraber kahve içeriz birde sigara yakar tüteriz beraber. Evin camlarını kesinlikle bana sildirmez korkar bana birşey olur diye. Ağır taşıtmaz poşetleri paylaşırız hep ağırları kendisi alır. Canımız sıkılınca dışarıya çıkıp turlarız. Çarşıya gittiğinde çoğunlukla bana bir şey alır bluz vs. Yediğimize içtiğimize karışmaz bazen yemek yaparken karışır ama yine bildiğimi okurum eşim böyle daha çok seviyor diye evi bir ben süpürürüm bir o daha doğrusu kim daha önce davranırsa o süpürür. Çamaşırları o asar ipler çok yukarıda kollarım ağrıyor diye. Birbirimizin saçını boyarız kaş bıyık falan alırız eşimle kavga ettiğimizde bunalımlara girdiğim için anlar bir sorun olduğunu çok üzülür geçen seferde kızdı eşime beni üzüyor diye Ve bir çok şey daha tek kötü yanı biraz karışıyor işlerime en çokta oğluma valla burayı okuyana kadar cadıydı benim kaynanam ama şöyle bir düşündümde iyiymiş ya allah sanada benimki gibi bir kayınvalide nasip etsin ablecım
Burdaki konuları okuyunca da insan elindekilerinin kıymetini anlıyo :)))