Kaynanayla iyi geçinmenin yolları

Ayyy tekerlek yazdıklarını okudukça içim daraldı kaynanam melek oldu gözümde.Düşündümki o kadarda kötü bir kaynanam yokmuş. Birazda ben anlatıyım. Bizde beraber yaşıyoruz kasımda 4 yıl bitecek. Balkonda oturur beraber kahve içeriz birde sigara yakar tüteriz beraber. Evin camlarını kesinlikle bana sildirmez korkar bana birşey olur diye. Ağır taşıtmaz poşetleri paylaşırız hep ağırları kendisi alır. Canımız sıkılınca dışarıya çıkıp turlarız. Çarşıya gittiğinde çoğunlukla bana bir şey alır bluz vs. Yediğimize içtiğimize karışmaz bazen yemek yaparken karışır ama yine bildiğimi okurum eşim böyle daha çok seviyor diye :KK70: evi bir ben süpürürüm bir o daha doğrusu kim daha önce davranırsa o süpürür. Çamaşırları o asar ipler çok yukarıda kollarım ağrıyor diye. Birbirimizin saçını boyarız kaş bıyık falan alırız :KK70: eşimle kavga ettiğimizde bunalımlara girdiğim için anlar bir sorun olduğunu çok üzülür geçen seferde kızdı eşime beni üzüyor diye :KK70: Ve bir çok şey daha tek kötü yanı biraz karışıyor işlerime en çokta oğluma valla burayı okuyana kadar cadıydı benim kaynanam ama şöyle bir düşündümde iyiymiş ya :KK70: allah sanada benimki gibi bir kayınvalide nasip etsin ablecım

Burdaki konuları okuyunca da insan elindekilerinin kıymetini anlıyo :)))

Ayyy tekerlek yazdıklarını okudukça içim daraldı kaynanam melek oldu gözümde.Düşündümki o kadarda kötü bir kaynanam yokmuş. Birazda ben anlatıyım. Bizde beraber yaşıyoruz kasımda 4 yıl bitecek. Balkonda oturur beraber kahve içeriz birde sigara yakar tüteriz beraber. Evin camlarını kesinlikle bana sildirmez korkar bana birşey olur diye. Ağır taşıtmaz poşetleri paylaşırız hep ağırları kendisi alır. Canımız sıkılınca dışarıya çıkıp turlarız. Çarşıya gittiğinde çoğunlukla bana bir şey alır bluz vs. Yediğimize içtiğimize karışmaz bazen yemek yaparken karışır ama yine bildiğimi okurum eşim böyle daha çok seviyor diye :KK70: evi bir ben süpürürüm bir o daha doğrusu kim daha önce davranırsa o süpürür. Çamaşırları o asar ipler çok yukarıda kollarım ağrıyor diye. Birbirimizin saçını boyarız kaş bıyık falan alırız :KK70: eşimle kavga ettiğimizde bunalımlara girdiğim için anlar bir sorun olduğunu çok üzülür geçen seferde kızdı eşime beni üzüyor diye :KK70: Ve bir çok şey daha tek kötü yanı biraz karışıyor işlerime en çokta oğluma valla burayı okuyana kadar cadıydı benim kaynanam ama şöyle bir düşündümde iyiymiş ya :KK70: allah sanada benimki gibi bir kayınvalide nasip etsin ablecım

ayyyyyyyy minusum sen mi yazdın bunları valla çok sevindim:KK9: beraber oturmayı çok kötü anlatıodun hrrrrrrrrrr diyodun bana ama şu yazdığını okuyunca bu kız niye böle isyanlarda dedim:KK9: çok iyiymiş kız o...valla kıymetini bil..kolların ağrır diye çamaşır astırmayan kaynana süper valla inşallah benimkide öledir canım

ablecim bi sürü topik var.kaynanaın iyi yönleri falan diye.
okusana sen onları...:KK61:

cnm Allah agzınızın tadını bozmasın.
tamam benımkıde bana yardımcı oluyor bazı konularda yemek çamasır falan ama aynı zamandada hakaret edıyor.
yalan söylüyor.
iğneliyor benı.
bu arada sen nıcın berabersin.
kayınpeder kayın gorumce varmı?
ayrı eve cıkacakmıısn?

amin canım benimki iğnelemez hakarette etmez o yapıda biri değil kimseyi kırmak istemez. Borcumuz çok birde eşim askerliğini yapmadı onun için beraberiz bu arada benim eski nickim flurry09 görmüşsündür. Kayınpederim var evde görümcemde karşı apartmanda yatmadan yatmaya gidiyor eve :KK70:. 1.5 yaşında oğlum var canım.

amin canım benimki iğnelemez hakarette etmez o yapıda biri değil kimseyi kırmak istemez. Borcumuz çok birde eşim askerliğini yapmadı onun için beraberiz bu arada benim eski nickim flurry09 görmüşsündür. Kayınpederim var evde görümcemde karşı apartmanda yatmadan yatmaya gidiyor eve :KK70:. 1.5 yaşında oğlum var canım.

yazmayı unutmuşum eşim askere gittikten sonra ayrı eve çıkacağız inşallah canım

okurum canım da hni burda hep kötü yönler yazılıyo ya baktım iyiye gidio ondan öle dedim

CNM SEN ALDANMA İYİYE DOĞRU GİDEN ŞEYLERE ÖYLE.
tabıkıde her kaynananın kotu oldugu kadar iyi önleri var ama problem aynı evde yaşamak.

sen kendini kandırma cnm.bakıyorumda iyi bi yorum yazılsın dıye kayınvalıdeler hakkında can atıyosun..
iyi şeyler duymak istıyosun.
yüregını soğutmak için.

CNM SEN ALDANMA İYİYE DOĞRU GİDEN ŞEYLERE ÖYLE.
tabıkıde her kaynananın kotu oldugu kadar iyi önleri var ama problem aynı evde yaşamak.

sen kendini kandırma cnm.bakıyorumda iyi bi yorum yazılsın dıye kayınvalıdeler hakkında can atıyosun..
iyi şeyler duymak istıyosun.
yüregını soğutmak için.

tabi iyi şeyler duymak istiyorum canım :KK43:

ben görümceni bilmiodum canım senin iş ayn benimki gibi

ayyyyyyyy minusum sen mi yazdın bunları valla çok sevindim:KK9: beraber oturmayı çok kötü anlatıodun hrrrrrrrrrr diyodun bana ama şu yazdığını okuyunca bu kız niye böle isyanlarda dedim:KK9: çok iyiymiş kız o...valla kıymetini bil..kolların ağrır diye çamaşır astırmayan kaynana süper valla inşallah benimkide öledir canım

canım bak benimki böyle olmasına rağmen çok zor sakın yapma diyorum birde kötü biri olsa balkondan atlardım sadece anlaşmakla bitmiyor iş. Eşimle rahat rahat oturup tv bile izleyemiyoruz onların yanında adımızla hitap ediyoruz her konuda rahatsızsın bir kere kayınvalidem iyi olmasına rağmen şimdiki aklım olsa kesinlikle kabul etmezdim bu durumu.

canım bak benimki böyle olmasına rağmen çok zor sakın yapma diyorum birde kötü biri olsa balkondan atlardım sadece anlaşmakla bitmiyor iş. Eşimle rahat rahat oturup tv bile izleyemiyoruz onların yanında adımızla hitap ediyoruz her konuda rahatsızsın bir kere kayınvalidem iyi olmasına rağmen şimdiki aklım olsa kesinlikle kabul etmezdim bu durumu.

hımm doğru yaa tekerleğin de deiği gibi iyi olması değil mesele
mesele aynı evde olmak:KK43:

kızlar buarada bugün dediki kredi çeksek ayda nekadara ödenir onları hesapladım dedi..byağa şeyler düşünmüş bugün evi alsak krediyle sora kiraya versek kira parası da ödemek için bize destek olur dedi..tabi ödenene kadar yine beraber

Tatlım yaa iyihoş güzelde bi krediyi çekmek onu ödemek 5 ila 10yıl arası...
Bence kucuk ucuz bi ev alın.
Gerçi peşinatınız yok şuan. :KK50:
10 seneye bölün taksıtleri azar azar ödeyin.
Ama kendi evının içine gir öyle öde yada
oturursan bıle bak yıne söyluyorum en fazla 1,5- 2 sene otur..

Valla Bir Sır mıdır Bilemem Ama..:KK53:

Biz Kayınvalidemle Çok İyi Anlaşırız..:nazar:
Alışveriş v.s Hep İkimiz Takılırız ..:nazar:
En Yakın Arkadaşım Diyebilirim Annem İçin..:nazar:

Yemek Yeriz Kurar Önüme Masayı,:KK53:
Yemeğimi Yedirir..:KK53:
Temizlik Yapsam Gelir..:KK53:
Bulaşık Yıkamaya Kalksam Alır Elimden Hemen..:KK53:

Ama Ben Annem Gibi Kayınvalide Görmedim Kimse de..:nazar:

Melek midir Nedir Çözemedim ki..:KK53::KK53:
Neyse Gidim Bir Kahve İçeyim Annemle de Gelirim Yine..:KK53::KK53::KK53::KK53:

Valla Bir Sır mıdır Bilemem Ama..:KK53:

Biz Kayınvalidemle Çok İyi Anlaşırız..:nazar:
Alışveriş v.s Hep İkimiz Takılırız ..:nazar:
En Yakın Arkadaşım Diyebilirim Annem İçin..:nazar:

Yemek Yeriz Kurar Önüme Masayı,:KK53:
Yemeğimi Yedirir..:KK53:
Temizlik Yapsam Gelir..:KK53:
Bulaşık Yıkamaya Kalksam Alır Elimden Hemen..:KK53:

Ama Ben Annem Gibi Kayınvalide Görmedim Kimse de..:nazar:

Melek midir Nedir Çözemedim ki..:KK53::KK53:
Neyse Gidim Bir Kahve İçeyim Annemle de Gelirim Yine..:KK53::KK53::KK53::KK53:

ya bugün bu gelinlerin iyilikleri yazası tuttu he maşallah:nazar:

Tatlım yaa iyihoş güzelde bi krediyi çekmek onu ödemek 5 ila 10yıl arası...
Bence kucuk ucuz bi ev alın.
Gerçi peşinatınız yok şuan. :KK50:
10 seneye bölün taksıtleri azar azar ödeyin.
Ama kendi evının içine gir öyle öde yada
oturursan bıle bak yıne söyluyorum en fazla 1,5- 2 sene otur..

1,5 2 senede ödenmezki ama canım

X