- 13 Mayıs 2011
- 3.925
- 3.629
İki farklı örnek birbirinden ne kadar zıt, saraykedisi biliyor musun bizim de size benzer oldu eşimle ikimiz yaptık herşeyi, takacakları bileziğe kadar biz aldık, benim ailem kendileri alıp taktılar. Benim de iyi bir işim var gelirim de iyi eşim nişanlandığımızda çalışmıyordu bile, buna rağmen beni yakıştıramadıklarını hissettim, sürekli kendilerini üstün göstermeye çalışıyorlardı, aslında bu aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor.
Aşkperisi sana gelince henüz nişanlısın sanırım bir sonraki yorumunda okudum, çok çok dikkatli ol, benim konumu biliyorsun yorum yapmıştın ders al, düğününü sakın içine sinmeyecek şekilde yapma, ne istiyorsan yaptır, kıymetini bilmiyorlarsa bildir.
Erkekler nişan düğün işlerinden anlamıyor o yüzden isteklerinizin konuşmadan karşılanmasını beklemekle olmuyor ama bunları k.valide k.pederle konuşmak ya da ailelerin bu mevzuları konuşması da işleri daha karmaşık hale getiriyor. İzlenmesi gereken yol nişanlıya tatlı tatlı söylemek. Ben böyle hayal ettim böyle istedim demek. Başta yapamadım ben de, aslında öyle ensesine vur lokmasını al bi tip de değilimdir ama annem sürekli aman sakın diye tembihlediği için siz nasıl uygun görürseniz vs vs şeklindeydi tavrım. Hayır herşeyi eşim ödüyor ben onlara siz nasıl bilirsiniz diyorum bana da saçma geldi en sonunda.. Rotayı eşime(o zaman nişanlım) çevirdim isteklerimi çıtlatmaya başladım. Sen ödeyeceksin seni zorlamak istemiyorum ama böyle hayal ettim vs demeye başladım. Sağolsun o da beni kırmadı pek çok konuda. elinden geleni yaptı. bütün sülalem nişanda takı takılmamasını düğünde de az takılmasını kınadı dedikodusunu yaptı ama ben altın dediğiniz nedir evlendik artık adam benim altın da alır ev de alır araba da alır dedim susturdum herkesi. E takılacak olanı da eşim ödedikten sonra ne diye fazla fazla aldırayım ki??
Başlık kaynanayla iyi geçinmenin yolları konuyu saptırmak istemiyorum daha fazla:))
Cadılıkla değil tatlılıkla halletmekten yanayım ben:)) Ama kimseye de hakettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor. Ben evde hizmet yapıyorum ama aslında bunu yaparken muhabbetten kurtulmuş oluyorum dertlerini dinlememiş oluyorum çok da melek değilim yani Saygılı davranarak mesafe kuruyorum ben. İnanın laf sokmaları da azalıyor ilk başlardaki gibi olamıyor çünkü fırsatları kalmıyor