- 24 Ağustos 2010
- 52
- 0
aynen dediğin gibi bide bizde banyo tuvalet iç içe klozet var yani sabah kalkıyo işte sabah erken kalktınız herhalde oğlan kaçta çıktı falan gibi soruyor elinden gelse çetelesini tutacakbak bende aynı seylerı yasıyorum.
benım kayınvalıdem 5 dakkada bı wc ye gıdıyo.
gece gec yatıyo (biz yatmadan hayatta yatmıyo)
ben kapıyı açııym banyoya gıdıcem hemen sesi duyuyo oda yan wc ye gırıyo bız banyo yaparken.
banyodan cıkıyoruz hemen o ayaklanıyo hemne kalkıyo bıze bakmak için bıde kadın neyse ee kayınpeder olsa naparım duusnsene.
mesela onlar yatmadan banyo yapamayacaksın onlar uyumadan ilişkıye gıremeyeceksın.offf
boylelıkle eşinden sogursun bak ben sana soylııym.
bıraz acımasız yazdım ama tecrubeyle sabittir..:84:
beraber oturacaksan zaten alma dediğin gibi enayilik olur.bir iki kere konuşmalarında işte yatak odasını kız tarafı alır dedi bende bizde öyle bişey yok anne dedim aynı memleketin insanıyız dedim babam ablamlara almadıki bize alsın dedim. ya ben çok çektim çok düğün günü babam dediki kızım gel vazgeç üstümde gelinlik var resmi nikahımız kıyılmış yapamazsın sen dedi bunları ben iyi anladım dedi ama ben olurmu öyle şey deyip babamı haksız çıkardım. az önce yazmışsın ya yaprak dökümünü izliyorum diye fikretten bahsetmişsin emin ol benim davranışlarım ondan farklı değil saygıda kusur etmem yapım bu suratım çok gülmez misafir gelecekti eve kayınvalidem yüzün azıcık gülsün senden rica ediyorum dedi yapım bu dediysemde olmadı
beni sevmesine seviyorlar aslına bakarsan bende onları seviyorum ama yaptıklarıyla soğutuyorlar kendilerinden. saygısızlık yapmadığım için kusur bulamıyorlar işimdede öyleyimdir ben evi temizlerim siler süpürürüm bulaşık falan asla laf söyletmem ama az önce bi arkadaşta yazmış deterjanı fazla koyuyorsun bulaşıkları yıkarken suyu çok harcama bide hadinden fazla batıl inançları var ben takılmam öyle şeylere saçmalık gibi gelior yapmayıncada işte öyle yapmadın ondan oldu falan filan. neyse karar senin tabi hayatı sen yaşayacaksın ama ne olursa olsun bazı şeyler senden gidecek sen yıpranacaksın sonuçta karşı tarafta eşinin annesi babası sen yokken onlar vardı buna saygı göstermek gerek ama şuda var onlar olmadığındada biz varız biz hertürlü sıkıntısına koşuyoruz yeri geliyor çorabını bile sen yıkıyorsun kocanın hastalıkta sağlıkta meselesi yani onlarında bunu düşünüp kurduğunuz yuvaya dahil olmamaları lazım elden ayaktan düşünce zaten ben bakacam sokağa atacak değilim ama banada o zamana kadar geçen sürenin batmaması lazım hayat insanın karşısına neler çıkarıyor düşmez kalkmaz bir allah demişler yaşanacaklar var yaşayacağız bizde..
UZAK OL DERken ev anlamında mı diyosun cnm
o şimdilik imkansız
ay o kaynana manyakmı yaa şimdi bişe desem çok mu ayıp olur ya allahi dicem
siz banyoya gdince hemen wc ye koşuyosa
"bizin oğlan beceriklimi acaba" diye merak mı ediyo acaba töbe töbe yaa
gerçi beraber bayoya girme olayı olmuyo sanırım
aynen dediğin gibi bide bizde banyo tuvalet iç içe klozet var yani sabah kalkıyo işte sabah erken kalktınız herhalde oğlan kaçta çıktı falan gibi soruyor elinden gelse çetelesini tutacak
ARTIK PEK TAKMIYORUM CNM ONU.
BERABER GIRIYORUZ EŞİM BERABER GIRELIM DİYO MESELA.
BEN HAYIR DESEM kaynanam yuuznden reddetsem bu sefer eşimle aram soguyo.
eşin istıyosa onun dediğini yap.
aranı sogutma eşinle.
Bu kapasite süppeerrr...az önce yaprak dökümünü izledim fikiret o kaynanaya nasıl sabretmiş yaa ben onun gibi değilim kızlar susan bi insa değilim işte her lafa cevabım vardır da kaynana olunca nolur bilemem ama asla kendimi ezdirmicem galiba diziye bakarekn hırs geldi..çünkü o kadını fikret o hale getirdi ya susa susa
benim bi ablam var eltileri kaynanayı dövmüş resmen asla ezdirmemişler senin de demen gibi kadının ağ...s..ç.mışlar şimdi onlardan değerlisi yokmuş kadın ev bile almış onlara ama benim ablam hep sessiz kalmış asla kadın ii davranmıo onaanlamadım ben bu işten bişe ya
mesela kadın yemeğime laf etti diyelim
saygısızlık etmeden napim ben böle yapıyorum mı deyim
yoksa hemen offff sanane yaa karışma mı diyim hanagisi ideal
.hani hepiniz istiyordunuz birlikte oturmayı...bak hemen başladın üstüne para verilen kız olmaya...kendini kandırma noktası bitti galiba...ay içime fenalıklar gelio bugün gözüm açılıo galiba
ya o kaynana 3,e 4,e kadar napıo allah aşkına git yatsana be yıların yorgunluğu yokmu..
çocuk konusunda bence hiç çekinme çocuk eve daha çok bağlar bence seni de daha çok severler hep bunu gördüm etrafta hiç bekleme yap ben öle düşünüom şahsen allah verirse inşallah
yatak odasını biz mi alsak yaa laf sokarlar şimdi ama hem beraber gidipte hep yatak odasını almak enayilik olmazmı bedava gelin almış olucaklar babam beni verirken bide üstüne para vercek ölemina gibi laf sokuyo ne diyo mesela
ay o kaynana manyakmı yaa şimdi bişe desem çok mu ayıp olur ya allahi dicem
siz banyoya gdince hemen wc ye koşuyosa
"bizin oğlan beceriklimi acaba" diye merak mı ediyo acaba töbe töbe yaa
gerçi beraber bayoya girme olayı olmuyo sanırım
canım nedense senin ciddi biri olduğunu anlamıştım yanılmamaışım
babanın dediğine çok üzüldüm adam hissetmiş bişeyleri
nekadar nişanlı kaldın canım sen kaç yaşında nişanlanıp evlendin bide
yazdıların çok gerçek şeyler etkileniyorum vallahi
Bu kapasite süppeerrr...
.hani hepiniz istiyordunuz birlikte oturmayı...bak hemen başladın üstüne para verilen kız olmaya...kendini kandırma noktası bitti galiba...
çok ilginç...
işte burası KK er ya da geç gerçek düşünceler çıkar açığa...
gerçekten çok ilginç
bide ddurr pazar sabahı muhabbetleri var..biizmki kalkıyo sabah namazında bıdahada yatmıyo.
tvyi acıyo mutfakta tangır tungur ediyo..
ben gelınımın yatmasına kalkmasına karışmam diyen kaynana daha cok karısıyo emın ol.
bana 2 defa sen cok uyuyosun dedi.
pazarsabahı ıstedıgın saatte kalkamassın.
bak ben sana diyim.
wcye kalkıyorum mesela 9 da.
kapıyı acıyorum wcden dönüyorum kapı sesinii duyuyoya hemen fırlıyo hadi kalkın ben çayı demledim
deliresi gelıyo insanın belkı eşinle iş yapacaksın işe baslamadan wcye gittin demi yani.
ee odaya döndün annen kalkın dıyo.
eşininki havada kaldıtöbe yarabbim...
sonra kendine kızıyosun baskası yuuznden eşinle aran soguyo.onlar yuuznden eşinle beraber olmayosun.
offff bi sürü dangalakça olaylar silsilesi işte...
çelik gibi sabır lazım..
babam çok ileri görüşlü bir insandır tedavi için istanbula geldiğinde ben nişanlıyken işte 2 gün kayınvalidemlerde kaldı ozaman anlamış ama ben üzülüyorum diye birşey dememiş eşime çok güveniyor mesela hakikatende öyle bana değer verdiğini bildiği iin o anlamda içi rahat. 28 yaşımda nişanlandım 1 sene nişanlı kaldım 1 senenin sonunda da evlendik 10. aya yeni girdik anlıcan yaşadıklarımı yaşasan aklın almaz ama sabrediyorum işte önce allah rızası için sonra babam için son olarakta eşimin hatırı için katlanıyorum söz verdi en kısa zamanda halledecek bu mevzuyu zaten ben atanırsam sıkıntı kalmayacak şurada 5 gün sonra sınav var allah yardımcım olurda atanırsam zaten kiraya falan çıkarız atanamasamda çalışırım sıkıntı değil istiyorum zaten
hatta bi gün kayınpederime dedimki bende atanırım yardım ederim inşaatı bir an önce bitiririm dedim elime geçen parayı vermeyi teklif ettim düşün bana dediki ben binaya seni dahil etmem eşler arasında sonradan edinilen mallar ortaktır dedi yani kısaca bana şayet boşanırsan senin hakkın olmamalı hak talep edemezsin mallar üstünden dedi o kadar üzüldümki içim parçalandı bişey diyemedim tabi eşime anlattım yanlış anlamışsındır dedi öyle olsun dedim ozaman bende babama vereceğim parayı kiraya verir kiraya çıkarım dedim sustu bişey demedi sanırım oda öyle düşünüyor
canım nişanlı kalma süreni sordum çünkü beraber oturanlar genelde 1 ay içinde nişan düğün yapıyolar ev düzülmediği için...sen 1 yıl kalmışın peki soranlara ne dedin nasılsa beraber niye 1 yıl sonra diyenlere...benimde 6-7 ay görünüo uzun yani ne dicemi düşünüom şimdiden de..
kayınbaban çok yanlış sölemiş ne diyimki inşallah atanırsın
benim devlete olan öğrenim borcum vardı ailemin durumu ortadaydı mecbur çalıştım ödedim bu süre zarfında babam ağır hastalandı biz üç kez erteledik düğünü e kız tarafınında hazırlıkları bitmez ya 1 yılı buldu bide uzaklık vardı arada yani ben karsta yaşıyordum eşim ve ailesi istanbulda ben buraya nişandan sonra 1 kez geldim 10 gün kaldım o süre zarfındada gerçek yüzlerini göremedim malesef. benimailem etraftaki herkes bizim iki aylığına birlikte oturacağımızı biliyorlardı 2 ay için niye birlikte oturuyorsunuz dersen kayınpederim eltimden çok çekmiş kendisi göçmen bizim kültüre yabancı saygı nedir bilmez onlara göre. 2 aylığınada olsa gelinle beraber oturup onun saygısını görmek kız evlat özlemimizi gidermek istiyoruz dediler görümcem yok benim bu aradada evin eşyaları içinde istediğimiz gibi alırız kargaşa çıkmamış olur aceleye gelmeden içimize sindire sindire alırız denildi maşallah öyle bir sindiki!!!! durum bu yani şimdi verilen hiçbir söze inanmıyorum eşimde anladı hatasını ama iş işten geçti şurada çok kalmadı zaten en kötü ihtimal 2 seneye kadar çıkarız.
madem kızları yok heves etmişler seni e niye kötü davranıyolarki ya anlamıyorum bu insanları..
1 yılda kız tarafı ne hazırladı ki canım eşya falan alınmadı sanırım nel hazırlığıydı bu
diğer eltini severmi kaynanlar
cnm bu kaynanalar böyle.
hem eve gelın gelsin oğlum evlensin yuvasını kursun isterler hemde gelinlerini oğullarından kıskanırlar
hem ben gelınımın hiçbişeyıne karışmam derler hemde herşeye maydonoz olurlar
hem ben kaynanamdan cok çektim gelinime çektirmem derler hemde kaynanasından çıkaramdığı hıncını bizden alırlar
bize bin kat daha fazla çektiriler....:89:
madem kızları yok heves etmişler seni e niye kötü davranıyolarki ya anlamıyorum bu insanları..
1 yılda kız tarafı ne hazırladı ki canım eşya falan alınmadı sanırım nel hazırlığıydı bu
diğer eltini severmi kaynanlar
cnm bu kaynanalar böyle.
hem eve gelın gelsin oğlum evlensin yuvasını kursun isterler hemde gelinlerini oğullarından kıskanırlar
hem ben gelınımın hiçbişeyıne karışmam derler hemde herşeye maydonoz olurlar
hem ben kaynanamdan cok çektim gelinime çektirmem derler hemde kaynanasından çıkaramdığı hıncını bizden alırlar
bize bin kat daha fazla çektiriler....:89: