Kaynanayla iyi geçinmenin yolları

aynen dediğin gibi bide bizde banyo tuvalet iç içe klozet var yani sabah kalkıyo işte sabah erken kalktınız herhalde oğlan kaçta çıktı falan gibi soruyor elinden gelse çetelesini tutacak

canım nedense senin ciddi biri olduğunu anlamıştım yanılmamaışım
babanın dediğine çok üzüldüm adam hissetmiş bişeyleri
nekadar nişanlı kaldın canım sen kaç yaşında nişanlanıp evlendin bide
yazdıların çok gerçek şeyler etkileniyorum vallahi

UZAK OL DERken ev anlamında mı diyosun cnm
o şimdilik imkansız

ayy birlikte mi oturacaksınız ???

cnm ne kdrda iyi olamaya calışsan sonuçta o kayın valide..... ben 3 yıl boyunca yemedim yedirdim içmedim içirdim :)))) sacımı süpürge ettim

sonuç koccaman bi sıfır o yuzden tecrübelerime ve kadınlar kulübünden edindiğim izlenimler ışığında sana diyorumki

kendini ağırdan sat.. sana saygı duysunlar, belki seninki iyi bi k.valide olabilir ama istisanalar kaideyi bozmaz

sen yinede çok samimi olmamaya bak canım... ben neler yaptım kadın benim yanımda saldı kendini şimdiden "ben senle yaşıcam" diyo başka bişi demio..

uzak ol sana verebileceğim akıl bu....

ARTIK PEK TAKMIYORUM CNM ONU.
BERABER GIRIYORUZ EŞİM BERABER GIRELIM DİYO MESELA.
BEN HAYIR DESEM kaynanam yuuznden reddetsem bu sefer eşimle aram soguyo.
eşin istıyosa onun dediğini yap.
aranı sogutma eşinle.

aynen dediğin gibi bide bizde banyo tuvalet iç içe klozet var yani sabah kalkıyo işte sabah erken kalktınız herhalde oğlan kaçta çıktı falan gibi soruyor elinden gelse çetelesini tutacak

ayyyy yuh yaaaaaaa
tabi görüo oraları ıslak ıslak
kızlar bişe diyim mi aslında eşle ilişkiye girme olayını saklamamak lazım o öle sorunca gıcıklığına "evet erken kalktık anne " demek olurmu

ARTIK PEK TAKMIYORUM CNM ONU.
BERABER GIRIYORUZ EŞİM BERABER GIRELIM DİYO MESELA.
BEN HAYIR DESEM kaynanam yuuznden reddetsem bu sefer eşimle aram soguyo.
eşin istıyosa onun dediğini yap.
aranı sogutma eşinle.

ayyyyyyyyyyy canım bunu iyiki dedin çünkü bikaç kişi beraber banyo olmaz kaynana varken diyolardı bende tamamen bunu aklımdan çıkarmıştım tabi ya niye eşimle kötü olim ki ama kayınpeder de var işte
geçende benim ki dedi zaten bunu onlar varken beaber banyo işi olmaz diye:78:

Bu kapasite süppeerrr...
.hani hepiniz istiyordunuz birlikte oturmayı...bak hemen başladın üstüne para verilen kız olmaya...kendini kandırma noktası bitti galiba...

çok ilginç...
işte burası KK er ya da geç gerçek düşünceler çıkar açığa...

bide ddurr pazar sabahı muhabbetleri var..biizmki kalkıyo sabah namazında bıdahada yatmıyo.
tvyi acıyo mutfakta tangır tungur ediyo..
ben gelınımın yatmasına kalkmasına karışmam diyen kaynana daha cok karısıyo emın ol.
bana 2 defa sen cok uyuyosun dedi.
pazarsabahı ıstedıgın saatte kalkamassın.
bak ben sana diyim.
wcye kalkıyorum mesela 9 da.
kapıyı acıyorum wcden dönüyorum kapı sesinii duyuyoya hemen fırlıyo hadi kalkın ben çayı demledim
deliresi gelıyo insanın belkı eşinle iş yapacaksın işe baslamadan wcye gittin demi yani.
ee odaya döndün annen kalkın dıyo.
eşininki havada kaldı töbe yarabbim...
sonra kendine kızıyosun baskası yuuznden eşinle aran soguyo.onlar yuuznden eşinle beraber olmayosun.
offff bi sürü dangalakça olaylar silsilesi işte...
çelik gibi sabır lazım..

babam çok ileri görüşlü bir insandır tedavi için istanbula geldiğinde ben nişanlıyken işte 2 gün kayınvalidemlerde kaldı ozaman anlamış ama ben üzülüyorum diye birşey dememiş eşime çok güveniyor mesela hakikatende öyle bana değer verdiğini bildiği iin o anlamda içi rahat. 28 yaşımda nişanlandım 1 sene nişanlı kaldım 1 senenin sonunda da evlendik 10. aya yeni girdik anlıcan yaşadıklarımı yaşasan aklın almaz ama sabrediyorum işte önce allah rızası için sonra babam için son olarakta eşimin hatırı için katlanıyorum söz verdi en kısa zamanda halledecek bu mevzuyu zaten ben atanırsam sıkıntı kalmayacak şurada 5 gün sonra sınav var allah yardımcım olurda atanırsam zaten kiraya falan çıkarız atanamasamda çalışırım sıkıntı değil istiyorum zaten
hatta bi gün kayınpederime dedimki bende atanırım yardım ederim inşaatı bir an önce bitiririm dedim elime geçen parayı vermeyi teklif ettim düşün bana dediki ben binaya seni dahil etmem eşler arasında sonradan edinilen mallar ortaktır dedi yani kısaca bana şayet boşanırsan senin hakkın olmamalı hak talep edemezsin mallar üstünden dedi o kadar üzüldümki içim parçalandı bişey diyemedim tabi eşime anlattım yanlış anlamışsındır dedi öyle olsun dedim ozaman bende babama vereceğim parayı kiraya verir kiraya çıkarım dedim sustu bişey demedi sanırım oda öyle düşünüyor

çok ilginç yaa dedektif sandım sizi biranda
kızlarla şakalaşıoz şurda yada aklıma gelen saçma olan herşeyi soruyom kızlara
gerçek düşüncelerim çıkmış ortaya yaa aman allahım

allahım nası güldüm yaa kız tekerlek sen çok yaşa hemi bacım
bayağa sinir bozucuymuş gerçekten
biz kalkmıyoz işimiz var deyip kapıyı kitlicen ya aslında

canım nişanlı kalma süreni sordum çünkü beraber oturanlar genelde 1 ay içinde nişan düğün yapıyolar ev düzülmediği için...sen 1 yıl kalmışın peki soranlara ne dedin nasılsa beraber niye 1 yıl sonra diyenlere...benimde 6-7 ay görünüo uzun yani ne dicemi düşünüom şimdiden de..
kayınbaban çok yanlış sölemiş ne diyimki inşallah atanırsın

benim devlete olan öğrenim borcum vardı ailemin durumu ortadaydı mecbur çalıştım ödedim bu süre zarfında babam ağır hastalandı biz üç kez erteledik düğünü e kız tarafınında hazırlıkları bitmez ya 1 yılı buldu bide uzaklık vardı arada yani ben karsta yaşıyordum eşim ve ailesi istanbulda ben buraya nişandan sonra 1 kez geldim 10 gün kaldım o süre zarfındada gerçek yüzlerini göremedim malesef. benimailem etraftaki herkes bizim iki aylığına birlikte oturacağımızı biliyorlardı 2 ay için niye birlikte oturuyorsunuz dersen kayınpederim eltimden çok çekmiş kendisi göçmen bizim kültüre yabancı saygı nedir bilmez onlara göre. 2 aylığınada olsa gelinle beraber oturup onun saygısını görmek kız evlat özlemimizi gidermek istiyoruz dediler görümcem yok benim bu aradada evin eşyaları içinde istediğimiz gibi alırız kargaşa çıkmamış olur aceleye gelmeden içimize sindire sindire alırız denildi maşallah öyle bir sindiki!!!! durum bu yani şimdi verilen hiçbir söze inanmıyorum eşimde anladı hatasını ama iş işten geçti şurada çok kalmadı zaten en kötü ihtimal 2 seneye kadar çıkarız.

madem kızları yok heves etmişler seni e niye kötü davranıyolarki ya anlamıyorum bu insanları..
1 yılda kız tarafı ne hazırladı ki canım eşya falan alınmadı sanırım nel hazırlığıydı bu
diğer eltini severmi kaynanlar

cnm bu kaynanalar böyle.
hem eve gelın gelsin oğlum evlensin yuvasını kursun isterler hemde gelinlerini oğullarından kıskanırlar
hem ben gelınımın hiçbişeyıne karışmam derler hemde herşeye maydonoz olurlar
hem ben kaynanamdan cok çektim gelinime çektirmem derler hemde kaynanasından çıkaramdığı hıncını bizden alırlar
bize bin kat daha fazla çektiriler....:89:

aynen katılıyorum sana ......

ya bizim oralarda okuyan kıza pek çeyizi olmaz annesinin yaptığıyla işte benim annemde bilmezdi ya oda ayrı hazırlık dediğim bizim bohçalarımız ağır olur hediye anlamında içi danteldi çarşaf takımıydı falan liste uzar bunlar içinde hem zaman hem para gerekir yatak odasına laf edildiğinde babam sağolsun ne gerekiyorsa alın ben borç harç öderim dedi bende gerek yok dedim kıyamadım babama biz çalışır yaparız dedim gerekirse bir minder üstünde oturur dişimi sıkarım çalışır çabalar istediğim gibi yaparım dedim hem ne alacaksınki evin eşyaları belli değildi düğünden sonra babam yardım ederim ozaman dedi kredi kartını verdi istediğini al taksit yaptır sesleri çıkmasın dedi tamam dedim baktım düğünden sonra iş farklı olay değişti tabi kartı babama geri verdim bişey lazım değil dedim biz biraz birlikte oturacaz sonra yardımlarınızı alırım dedim babamda tamam dedi kayınvalidemlerin isteğide babam beyaz eşyaları alsın getirip buraya kuralım onlarınki eski ya yenilerle değiştirmiş olacaklar biz kendi evimize çıkana kadar kullanacağız sonra bizim olacak bunuda ben kabul etmedim herşey yeni olacak kullanılmış çatal bile istemiyorum dedim eşime oda evirdi çevirdi ailesine biz ayrılıncaya kadar ne modeller çıkacak o zaman alırız acele etmeyelim dedi konu kapandı hem birlikte otur hem beni kandır üstüne birde eşya aldırt babama bu müslümanlığa sığar mı.
diğer eltimle kanlı bıçaklılar benden önce kavga gürültü çokmuş her hareketini sorguluyorlar kızın haklı oldukları yanlarda var haksız olduklarıda kayınpederim herşeyi yönetmek istiyor her şey ona danışılsın istiyor ama olmaz yani herkesin kendi yaşantısı var ama garip olan ne biliyormusun k.pederimde k.validemde kaynıma resmen tapıyorlar gözleri ondan başkasını görmüyor benim eşimin sözünü bile dinlemiyorlar benim eşimde annesine hayran resmen ne alsak annemede ne yapsak annemde gelsin bi gün dayanamadım ben salona geçeyim annen gelsin dedim 3 -4 ayıma mal oldu ona evli olduğumuzu eş olduğumuzu bu hareketlerinin beni incittiğini anlatmak ama şimdi anladı çok şükür ben ne dersem o oluyor beni ezdirmiyor destek veriyor buda bana yeter zaten

bende size katılıyorum benim k.validemde öyle çok çekmiş çok yaşamış oda bana yaşatıyor oğlunu benden kıskanıyor biz ne yapsak aynını yapıyor akşama kadar evlilik programı seyrediyorlar o kadar ibretlik olay gösteriyorlar işine geleni seçiyor gelmeyeni eliyor laflarıyla dövüyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…