sana daha öncede yazmıştım ama görünen o ki değişen pek bir şey olmamış. şuan sana herşey yaşanılır basitmiş gibi geliyor o evde kaç kişi kalacaksınız bilmiyorum ama sana şunu söyleyeyim 10 aylık gelinim aynı evde 4 kişi kalıyoruz ev eşya kayınvalidemlerin benim sadece bir yatak odam birde çeyizim var hepsi kolilerde hiçbirini açmadım. ilk bir ay bizi yalnız bırakmak adına gittiler memlekete, geldikleri gün bizde eşimle dışarı çıktık alışverişe onlar uysun dinlensin dedik biz dışarıdayken kayınvalidem evi temizlemiş benim koyduğum herşeyi düzeltmiş her yer silinmiş falan gelip görünce dayanamadım odama geçtim ağladım ogünden sonrada ardı arkası kesilmedi zaten yaptıklarının dediklerinin... sabahın köründe kalkıp duşa giriyorsun aman kimse görmesin diye odamda giyinmeyi özledim biliyormusun. daracık yerde alalacele giyinmek öyle bir koyuyorki insana o zaman anlıyorsun işte hatanı. tesettürlü biriyim kayınpederim evde olduğu için istanbulun bu sıcağında ben üstümde uzun hırkayla dolaşıyorum oram buram belli olmasın eğilip kalkarken sırtım açılmasın diye kafamdaki tülbent benimle bütünleşti resmen . sevdiğim beğenerek takip ettiğim hiçbir diziyi sonuna kadar izleyemedim hadi çay yap yok yanında birşeyler meyvesi cartu curtu... uzun lafın kısası o sıkıntıları çekince anlayıp hakvereceksin bunca insanın konuşması boşuna şunada inanırımben nasihat sadece vereni rahatlatıyor gerisi yalan bende bu yazdıklarımla azda olsa rahatladım ama sen yine bildiğini yapacaksın bence hiç kendini yorma kaynanayla nasıl geçineyim nasıl davranayım diye her şeyden önce adı var o kaynana sen gelinsin ne yapsan batar ha şuda var öyle anneler varki eli değil ayağı öpülür seninkini bilemeyiz tabi o yüzden sen saygıda kusur etme yeter bir kaçaya kadar zaten eşine baskı yaparsın çıkalım ayrı eve diye allah yardımcın olsun..
canım çok güzel yazmışsın nedense kendimi gördüm birden tesettürlüyüm hırkayla gezyom demişin ya bende tesettürlüyüm hırka giyer öle gezeri diye düşünüodum hep
ya illaki zordur napalım..kayınpederde varmış aynı bende olucağı gibi..senden öğrenmem gereken çok şey var bu topiğe hep uğra olurmu..ama bak sende berabersin nihayetinde ve mecburiyettendir işte herkezin bi sebebi var nasihatları dinliyorum ama vagçecek de değilim macburum ....iilk bir ay sizi bırakmaları negüzl ya ..sen niye ağladın onu anlamadım ben canımsenin oda düzenini mi bozmuş...çocuğun varmı..eşinle ilişkiniz nasıl