Şu kaynanadan çeken kadınların-yorumcuların derdine tam zıt karakter olan,toplasan beş parmağı geçmeyecek kişiler var buralarda.
Kaynana istediğini söylesin,istediği haksızlığı,aşağalamayı vs yapsın,gelip buraya haklı haklı dert döken,soru soran yorumculara 'sen sus,gelinsin,gelin asla konuşmaz' imajını çizdirmeye çalışan kişilere çok gülüyorum ben ya:))
Birde öyle komik bi görüntü var ki,hemen 'dinnnng' diye zıt yorumu atıveriyorlar ortaya..:)
Çizgi filmlerde olur ya,her yerden çıkabilir bazı objeler...gizlidir görünmezdir. Casper gibi kendini belli etmeden gezip,kendine görev ediğindi bir konu olunca,konu sahibine bi pankart çıkarırlar.'SEN SUS,GELİNSİN,KÖLESİN,SEN HİÇ KAYNANA OLMAYACAK MISIN?HERŞEYi KENDİNE DERT EDEN ZAVALLININ TEKİSİN' gibi..
Bu kişiler kesin kaynanadan manevi Osmanlı tokadını yememiş kişiler...Eminim,kalıbımı basıyorum ki,o Casper gibi dolanıp,bu tür konulara pankart çıkaran kişiler,kaynanadan sıkıntı çekseydi,çekenlerden önce sıraya girerlerdi konu açmak için:))
İyi düzeni,iyi gelin kaynana ilişkisini herkes götürür,çok basit..Önemli olan zoru başarmak ama..
Kendilerinin ağzının tadı yerinde diye,hiç bir üyeyi burada kaynanadan dert yansın istemeyenler var..
Ay bide üstelik iyi gelin imajı çizmek için,illa pankart çıkaracaklar..
Bir konudada 'haklısın,kaynanan şurda yanlış' diyenini görmedim o Casper olan kişilerden:)
Cidden komik..
Ancak çeken bilir,'uzaktan davulun sesi hoş gelir'
Bırakın eyyy Casper lar:)Herkes istediği kadar dert yansın kaynanadan,sizin zıt görüş pankartlarınız burada geçmez :)
Bari sanal ortamda azıcık içler dökülsün,herkes zehirini akıtsın bırakın yahu.:)
Siz zaten gelinle kaynanalıcığın en güzelini oynuyorsunuz diye,kimse sizin gibi kaynana dostu olamaz!
NOT:Ben o Pankartçı Casper ları okumadan geçiyorum uzun zamandır!