Kaynanasını Sevmeyenlerin Kulübü

KatnissEverden

Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
3.524
1.118
698
40
Kocaeli
arkadaşlar kaynanasını sevenler kulübü açtım ama toplasak bi elin parmaklarını geçicek arkadaş göremedim... bende düşündümki sanırım sevmeyenler daha fazla çoğunlukta..tabi durduk yere kimse kimseye öfkelenmez..kendinizce haklı nedenleriniz vardır..merak ediyorum arkadaşlar..kaynanalarınız canınıza tak dedirtecek neler yapıyo size..keşke böyle kaynanalar olmasa ama varlar işte...allah yardımcınız olsun arkadaşlar..:))a.s.:1hug:

Son düzenleme:
kaynanamı dedinizzz ben aslaa sevmiyorummm vede aslaa bunu oda biliyorr
sevmek isterdim amaa bunu kendisi yaptıı
çok mesafeliyizdir bizz böylesi daha iyi yaa

Çok çabaladım ben kaynanamı sevebilmek için,tam 3yıl.Gurbetteydim,dil bilmiyordum,ailemden ve arkadaşlarımdan uzaktaydım.Üstelik şehir hayatına alışmış ben,köye gelin gitmiştim bilmeden.Yardım edeceğine acımasızca ayak uydurmamı izledi.Dili iyice öğrendiğimde anladım ki hiçbir şeyi benden rica etmiyor,bana emrediyormuş.Hasta yatarken bile yemek yapmam için beni kaldırmak istedi.Bir kere bile insan gibi benimle konuşup beni anlamaya çalışmadı.

Yazmakla bitmez şimdi dile kolay 3 yıl.Sonunda söyledi.Türkiye'deki evini başına çal,benim oğlum bir daha oraya dönmez dedi.O gün olduğum kadar şok olmadım sanırım hayatımda.O günden sonra iki yıl daha görüştük ama ben artık onu sevmeye çalışmıyordum.Neyse ki kocam hep benim tarafımdaydı.

Şimdi Türkiye'deyiz.O kendi evini başına çalıyodur şimdi;))

sevmiyorum.sevdirmedi kendini..ben tam bir kaynanazedeyim..ama artık onla yaşamaktan kurtuldum.artık ayrı yaşıyoz 1 haftadır.alsın başına çalsın mutfagını....öle camlardan bakar işte gelinim gelecekmi diye..

bende sevmıyorum....buzdolabı gıbı ....konusmya o kadar cabaladım ama yok benıde kendıne buzdolabı ettı
en buyuk derdim birlikte oturmak...

sevmiyorum.sevdirmedi kendini..ben tam bir kaynanazedeyim..ama artık onla yaşamaktan kurtuldum.artık ayrı yaşıyoz 1 haftadır.alsın başına çalsın mutfagını....öle camlardan bakar işte gelinim gelecekmi diye..

öncelikle teşekkürler arkadasım
ben 3sene kırada oturdum...şimdi 1.5 senedır bırlıkteyım...
ama sanki 10 .. 15 yıldır evliyim gibi hissediyorum...
senağlama

bizde en büyük sorun kıskançlık.... oğlunu mutluluğumu evimi herşeyimi kıskanması...şunu derim her zaman için arkadaşlar mesafe mesafeeeeeeeeee....inanın okadar imreniyorum ki iyi kaynanası olanlara ...ne yapalım bizim kısmetimizde böyleymiş kızlar...

nefret ediyorum kaynanamdan oğlundan beni ayırmak için elinden geleni yaptı . aramıza fitne soktu..

ve ayrıca iki tanede biri 40 yaşında biri 39 yaşında görümcem var onlarda aynııı ayırmak için ellerinden geleni yaptılar beni telefonla arayıp tartışma çıkardılar ve sanki ben yapmışım gibi anlattılar oğullarına Allahın belaları hiç birini sevmiyorum onların yüzünden kaç kere dayak yedim inş Allahlarından bulurlar ...

benim anlayamadıgım kızlar .bu kaynanalarımızda gelin olmuşlar.ve ben benim kayınvalidem için söleyeyim kaynanasından çok çekmiş..o günlerini unuttu.şimdi bana çektiriyo....onunderdi oglu.oglunu çok sevdigi için kıyamıyo .oglu beni boşasa hiç üzülmez.ama sagolsun eşim benide üzmemek için çabalar...ama oda anası onada kıyamaz.ne yardan vazgeçerim ne anamdan misali benim koca....arada kaldıydı ama artık ayrılınca heralde benden çok eşim rahatlamıştır..

bende şöyle düşünüyorum...tamam onlarda gelindi....
ama şimdi diyorum ki...biz onların çocukları yaşlarındayız...
niye böyle çocukla çocuk olmak...niye bişiler ögretmeye çalışmamak...
hiç mi kafa yok bunlarda ....koskoca kadınlar....

haklsısnız arkadaşlar..anlattıklarınızı okuyunca çoookkkk üzüldüm..nasıl bi insan bunları yapabilirki..
beim kaynanamda çok çekmiş kendi kynanasından..kaynanası hala hayatta..ona diyorum anne sen çok çekmişsin ama bana karşı çok iyisin diye..kızım onunla birmi olmak lazım diyo..haklı..

ewet ya kendileride zamanında gelin olmuşlar ne bu anlayışsızlık..bide benim kayınvalidem arkadaslarıma anneme gittiğim zaman surat asar..kendi demesi lazım kızım sen hep ewdesin sıkılıyosun gideceğin yer varsa git die.ah bu kaynanalar..:oklava::oklava:.

herkese günaydın hanımlar sonunda ekrar birlikteyiz nihayet...nasılsınıza.s.

bu kulubün en büyük taraftarı ben olurum. ben kaynanamdan NNEEFFRREETTTT ediyorum. ilk başlarda beraber oturduk 6 ay kadar. sonra ayrıldık allahtan. ama çok büyük kavga ve tartışmalarla ayrıldık. evlilğimi zehir etti. o ve görümcem. eşimle bu sebeble çok tartıştık hala tartışıyoruz. beraber otururken oğlum seni boşıycak benim yanımda kalcak dedi ama noldu oğlu onu bırakıp benimle ayrı eve çıktı. bu da ona yeter ama. insanda biraz onur olması lazım. olmadığı için hala uğraşıyo. hiç bi şekilde görüşmüyorum ve konuşmuyorum. çünkü çok seviyesiz bi insan. yeminim var öldüğü gün göbek atıcam.

benim de kaynanam buzdolabı gibi
yapısı öyle
her hareketi donuk
ana çok sinir olduğum bi tarafı var
oğlu kuzusu onun için evlendik 10. gün telefonda oğlum beenim kuzumdur onu çok nazladım ben bişey bilmez artık herşeye sen koşup onu nazlayacaksın demez mi ben de olur mu öyle şey ben de nazlıyım ama naz anne evinde kaldı her işe o da koşacak dedim
bişe diyemedi tabi
sonra bikaçkere sdaha bu tavrı sürdürdü
eşime rahatsız olduğumu söyledim o da anesine yapma artık böle şeyler dedi
ha bi de oğlunu kıskanıyomudur nedir ramazanda 2 günlüğüne geldi iftardan sonra bi çıkalım yürüyelim azıcık dedik eşim elimi tutyodu bi baktım annesi elini uzatıp elni tutturmaz mı sanki biz 3 küçük çocuk elele yürüyoruz
deli oldum uzaklaştım yanlarından ama ben kazandım olayı eşim bıraktı annesinin elini benm elimi tutmaya devam etti
ben de restimi çektim sonra eşime tabi dikkatli olması gereken o
ve ben bunları 3 aylık wevli biri olarak yaşıyorum
ama asla bana karışamayacağını bilir
karıştırmam çünkü
bi de burda iş şelerde bitiyor
karısı anlayıp sınır koymayı bilmeli

Ne kaynanamı nede kayınpederimi seviyorum. Çok şükür ayrıyız. Hayallerimde hep Hulusi Kentmen gibi bir kayınbaba vardı hep. Aman Tanrım nerde resmen kabusum oldular. Kaynanam çok akıllıdır. Herşeyi bilir ama yapmaz. Evlenincede oğlu kıymete bindi. Kayınpederimde bencilin Allahı. tek kuruşu çıkmasın cebinden de ne olursa olsun

Back
X