sıze gec gelıyo olabılır ama ben sahsen once tanıdıklarıma ıyı nıyetle yaklasırım..gormek ıstedgm gıbı yaklasırım .. ama karsımdakı kısı dırek bana saldırıya gecerse alır boyununda olcusunu!..
ıyılıkten maraz doguyor arkadasım .. sen ıstedıgın kadar yap ınsanoglu nankor mutlu olamaz... :sinifsinif: ıstedıkce ıstedıkce ıster.. :gitme: nıtekım benım ole olmustu.. :umursamaz: en guelı mesafe koymak .. ıclı dıslı olmaya gerek yok.. :1closedeyes: hep soylerım gelın kayınvalıde olayında kımse kımsenın ne annesı nede kızı dıyee.. lmaz: gercekten ıyı anlasabılen gelınıne kızı gıbı davranıp kızından ayırmayan vs.. oylelerı de vardır muhakkak ama bıze denk gelmedı o ayrı.. şakkıdı
Ben herkeste aynı etkiyi yaratmayacağı kanısındayım iyilik, vicdan, merhamet insanın içinde olur, içinde bunlardan birini bile barındırmıyorsa nafile ne yapsan karşılığını alamazsın bence...
ne ekersen onu biçersin lafı çok doğru valla
ama benimki öyle olmadı
ne ektiysem beter oldu
en iyisi mesafe
insanın kişiliğine göre değişir
Allah cahil insanlarla karsılaştırmasın yeterki
Sen iyi isen evet mutlaka karşılığını alırsın biryerden, ondan olmasa da alırsın. Ama bu büyük sabır ve imtihan malesef. Kendin tükenip , bittikten sonra ve karşıdaki bunun kıymetini bilmedikten sonra anlamıda kalmıyor. Ne ekersen onu biçersine artık şöyle bakıyor ve uygulamaya çalışıyorum malesef; kötülük ektin kaynana, kötülük biçtin. Yapacak birşey yok.
bu hıkayeyı bnde en az senın kadar annemden çok dınledım ama benm kayınvaldem için gecerlı olamadı ne yazıkkı o tatlı dılı haketmıokı bı kere ...hiç konuşmadımmı guzel guzel ama o hep kötuye kullandı..hasta dıye arayı nasılsınız ıımısınız dıe sormamla bnle bu şekilde konuşucksan konuşma dedı ve hamıleydım bı tırstım ne oluo dedımalt tarafı nasılsınız iyi oldunuz mu bıraz dedım dıe...haketmıooooo