nasıl bır elmaya ıhtıyacın var canımgüzel bir paylaşım.büyük adammış vesselam...gökten düşen elmaların biri bana gelsin lütfen ihtiyacım var :1rolleyes:
ya bi gett bacım bu kadın iyiymiş de ondan böle olmuş. :umursamaz:
cok dogru... ama iste bilincli olarak ilk adimi atmaya cesaretimiz yok malesef. sonra da isler arap sacina donuyor, iliskiler lackalasiyor. donulmez yola girince de artik o iliskiden hayir gelmiyor.
hoşgorulu sevgılı anlayısla yaklasan emınım karsılıgnıda alır..
ha bu ters teperse ters etkıde verılır seve seve..
ıyılık tek taraflı olmaz tabııkı..her ıkı tarafta aynı sekılde olmalı.. yerimseniben ama ama aması var arkadasım ısın ucunda.. sen verırsın verırsın karısndakı donus yapmayıp tam aksıne davranırsa bu ıs ole olmaz malesef.. sengözlerimebaksanab hepımızın basında var ıyısı kotusu.. :umursamaz: elın ıyısı okadar oluyor ıste .. :1closedeyes: dıgerlerıne bakıp bakıp gene en ıyısı benım kı dıyeceksın yerimseniben yapacak baska bısey yok.. :sinifsinif:
hangısı ıyıymıs sence canım bence ıkısıde ıyı ınsanlardır bız dogdugumuzda tertemız yaratılıyoruz ama kendı kendımızı fesatlastırıp bunalıma sokuyoruz bence ıyı ınsan kavramı bırazda görecelı bısey ayse bana göre ıyı sana göre kötü olabilir bu ayseye bakıs acımıza baglı bence o kadınlar bırbırlerıne bekıs acılarını degıstırmısler bırının hakkında kotu dusunurken frklı acılardan da bakmak lazım
ben de senin gibi düşünüyodum ama fikrim deişti. sırf kötülük için yaşayan insanlar var, yakınen gördüm ve tanıdım. istersen ağzınla kuş tut yaranamazsın onlara. hikaye şahane çok güzel, ama inanol bu zamanda çok zor bölesi.
ben buna sirlar dünyasinda bakmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?