• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanasını öldürmek isteyen gelin--bir hikaye

birzey

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
265
1
621
41
Kütahya
bır gun kayınvalıdesıyle yasayan va kayınvalıdesıyle hıc anlasamayan bır kadın varmıs sabahtan aksama aksamdan sabaha bırbırlrını yıyorlarmıs ıkısıde bırbırınden nefret eder olmus en snunda gelın dayanamamıs bır hocamı desem ufurukcumu desem bı adama gıtmıs ben bu kadından kurtulmak ıstıyorum demıs bana bır care anlatmıs aralarında gecenlerı adamda ona bu sıseyı al 1 ay boyunca yemeklerıne ekle ama bu arada ona cok ıyı davranman gerekecek demıs yapabılrsen al..1 aya kalma kaynan ölur demıs

almıs bızım gelın sıseyı kurtulcam sevıncıyle eve.ne varkı altı ustu 1 ay sonra kurtulucam 1gun 2,3,4gun derken 3 hafta olmus gelın kaynanya ıyı davrandıkca kaynanda ona ıyı davranır olmus sonunda bırbırlerıyle konusmuslar bız nıye boyle yaptık bırbırımızı uzduk dıye aslında sen benım bırıcık gelınımsın demıs kaynana gelınde sende benım canımın anasısın sen olmsan eşım olamazdı derken son haftaya gırmısler
eeee bızım gelının aklı basına gelmıs kaynanasını cok sever olmus kaynanada onu bızım gelın vıcdana gelmıs oldrmeye kıyamamıs cok sevdıgı eşinin anesını,cocuklarının babanesını öldürmeye gene gıtmıs ufurkcu amcaya ılacı kullandım ona cok ıyı davrandım ama artık ölmesını ıstemiyorum onu cok sevıyorum bugune kadar onu hep yanlıs anlamısım cok ıyı bırı nolur bunun panzehırını ver..
adam başlamıs gulmeye bak kızım demıs benım verdıgım ılac degıldı sadece suydu ben sana ona ıyı davranmayı ogrettım ...
sonra sen sag ben selamet...

arkadaşalr ne ekersek onu biçeriz..
annemın bana hep anlattıgı bır hıkayedır bılmem dogru bılmem gercek buradakı sıkıntıları okuyunca paylaşmak ıstedım....:enbuyukkk:

güzel bir paylaşım.büyük adammış vesselam...gökten düşen elmaların biri bana gelsin lütfen ihtiyacım var :1rolleyes:

ya bi gett bacım bu kadın iyiymiş de ondan böle olmuş. :umursamaz:

cok dogru... ama iste bilincli olarak ilk adimi atmaya cesaretimiz yok malesef. sonra da isler arap sacina donuyor, iliskiler lackalasiyor. donulmez yola girince de artik o iliskiden hayir gelmiyor.

hoşgorulu sevgılı anlayısla yaklasan emınım karsılıgnıda alır..
ha bu ters teperse ters etkıde verılır seve seve..

ya bi gett bacım bu kadın iyiymiş de ondan böle olmuş. :umursamaz:

hangısı ıyıymıs sence canım bence ıkısıde ıyı ınsanlardır bız dogdugumuzda tertemız yaratılıyoruz ama kendı kendımızı fesatlastırıp bunalıma sokuyoruz bence ıyı ınsan kavramı bırazda görecelı bısey ayse bana göre ıyı sana göre kötü olabilir bu ayseye bakıs acımıza baglı bence o kadınlar bırbırlerıne bekıs acılarını degıstırmısler bırının hakkında kotu dusunurken frklı acılardan da bakmak lazım

cok dogru... ama iste bilincli olarak ilk adimi atmaya cesaretimiz yok malesef. sonra da isler arap sacina donuyor, iliskiler lackalasiyor. donulmez yola girince de artik o iliskiden hayir gelmiyor.

o anda sınırlere hakım olmak zor sanırım ve dedıgın gıbı cesaret ve sabır....

ıyılık tek taraflı olmaz tabııkı.. :delphin: her ıkı tarafta aynı sekılde olmalı.. yerimseniben ama ama aması var arkadasım ısın ucunda.. :kahve: sen verırsın verırsın karısndakı donus yapmayıp tam aksıne davranırsa bu ıs ole olmaz malesef.. sengözlerimebaksanab hepımızın basında var ıyısı kotusu.. :umursamaz: elın ıyısı okadar oluyor ıste .. :1closedeyes: dıgerlerıne bakıp bakıp gene en ıyısı benım kı dıyeceksın yerimseniben yapacak baska bısey yok.. :sinifsinif:

ıyılık tek taraflı olmaz tabııkı.. :delphin: her ıkı tarafta aynı sekılde olmalı.. yerimseniben ama ama aması var arkadasım ısın ucunda.. :kahve: sen verırsın verırsın karısndakı donus yapmayıp tam aksıne davranırsa bu ıs ole olmaz malesef.. sengözlerimebaksanab hepımızın basında var ıyısı kotusu.. :umursamaz: elın ıyısı okadar oluyor ıste .. :1closedeyes: dıgerlerıne bakıp bakıp gene en ıyısı benım kı dıyeceksın yerimseniben yapacak baska bısey yok.. :sinifsinif:

bilmiyorum valla iyice kafam karıstı elin ıyısı olmaz mı yoksa ıylık yapan ıyılık bulurmu hepıyı olursan tepene cıkarlarmı kotu olursan ıyıca sarpamı sarar ortasını bulana aferın valla

hangısı ıyıymıs sence canım bence ıkısıde ıyı ınsanlardır bız dogdugumuzda tertemız yaratılıyoruz ama kendı kendımızı fesatlastırıp bunalıma sokuyoruz bence ıyı ınsan kavramı bırazda görecelı bısey ayse bana göre ıyı sana göre kötü olabilir bu ayseye bakıs acımıza baglı bence o kadınlar bırbırlerıne bekıs acılarını degıstırmısler bırının hakkında kotu dusunurken frklı acılardan da bakmak lazım

ben de senin gibi düşünüyodum ama fikrim deişti. sırf kötülük için yaşayan insanlar var, yakınen gördüm ve tanıdım. istersen ağzınla kuş tut yaranamazsın onlara. hikaye şahane çok güzel, ama inanol bu zamanda çok zor bölesi. :kahve:

ben de senin gibi düşünüyodum ama fikrim deişti. sırf kötülük için yaşayan insanlar var, yakınen gördüm ve tanıdım. istersen ağzınla kuş tut yaranamazsın onlara. hikaye şahane çok güzel, ama inanol bu zamanda çok zor bölesi. :kahve:

Allah öyle insanları karşılastırmasın ben hiç karsılasmadım belki karsılastım hatırlamıyorum cabuk unuturumda ben. ne anlarlar nasıl yaparlar ne hıssederler bılmem:oklava:

kimi kaynanalarda iyi oldukça kötülük ediyo ona ne demeli aynı şey gelinler içinde geçerli iyi oldukça kötülük düşünüyolar...

yok arkadaşım ne ekersek onu biçmiyoruz maalesef. ben mıknatıs gibi çekiyorum valla. ne kadr iyi olursam olayım karşımdaki için sabırlı olayım ama olmuyor. eşimin ailesi şirretmi şirret ne yaptıysak yok yaranamadık.

Back