Niye cevap veriyorsun ki. Yada niye savunmak geçiyorsun. Yok ben başka elbise beğendim onu alıcaz fikrin için sağol deseydin. Çok fazla ciddiye alıyorsunuz bu kv leriSlm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
Bdv manyak kaynanalarla dolu.Sanane ya ne isterse onu giyer.İşiniz zor gerçekten .İyi söylemişsiniz hiç taviz vermeyin kendinizdenSlm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?