Kaynanası ile arasına mesafe koyanlar ne olur yardım

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Slm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz

Ama sen kaynanana böyle laf sokarsan kocan olacağı varsada senden tarafa olmaz ki.
Mesafe koymak istiyorsan mesafeli konuşacaksın lafı soktum olayına girmeyeceksin. Soğuk duracaksın.
İlla laf sokmak istiyorsanda tekken sok
Kocanın yanında iyi geçin :KK48:
Valla kaynanalar öyle yapıyor :KK51:

Tek başıma söyledim zaten eşimin haberi yok durumdan ama bıktırdı o da herşeye karışır akşam evde ne yemeği yaptigima daha karışır oğlu yer mi diye bıktırdı beni sustum sustum en sonunda patladım bende

Slm ben daha önceleri de konu açmistim benim kaynanam dan ben bıktım araya mesafe koymak istiyorum yoksa eşimden boşanıcam biz karı koca başbaşa ne zaman kalmak istesek rahatsız ediyor bizi nereye gitsek yanlız gidemiyoruz eşimle başka şehirde yaşamak istiyoruz karışıyor bıktırdı bugünde eşimin kuzeninin düğünü var yaza kaynanam eşin masraf yapmasın da nişanlıgını giy diyo bende oglundan elbise isteyen yok dedim kimseden elbise istemiyorum dedim hic birsey diyemedi ne yapmaliyim eşime anlatsam benden tarafta olmaz
Niye cevap veriyorsun ki. Yada niye savunmak geçiyorsun. Yok ben başka elbise beğendim onu alıcaz fikrin için sağol deseydin. Çok fazla ciddiye alıyorsunuz bu kv leri

Diyorum ya şimdiye kadar hep sustum bunda da patladım ben arama mesafe koymak istiyorum bugün de patladım artık daha 8 aylık evliyiz herseye müdahale

Bizim toplumda insanların bedeni büyüyor ama aklı hep küçük kalıyor, olgunlaşmıyor, aile ilişkilerinde herkes olgun davranıp sınırını bilecek. Ne anne babalar , ne karı kocalar sosyal ilişkilerimiz çok kötü. Siz yetişkinsiniz ve artık ayrı bir aile kurmuşsunuz, hem siz hem eşiniz gerekirse dur diyecek, anne babalar da hala çocuk muamelesi yapmayacak, herşeye karışmayacak. Ben ailemle kötü olamam diye eşlerini ortada bırakanları hatalı buluyorum. Siz de eğer sadece çok konuşuyorsa kayınvalideniz her şeyini takmayın, bırakın konuşup konuşup geçsin, çekişerek bir ömür geçmez, tamam deyin bildiğinizi okuyun

Çok konuşur eşim ona laf dedirtmez beni ezer daha ben kararımı verdim simdiye kadar olanları gözümün önüne getiriyorum da kaynanam yüzünden eşim elini bile 6 aylık evliyken kaldırmisti herkezin içinde

Takmıcaksın.
He he deyip geçiceksin.
Ne yemek yaptın mı diyor daha pişirmedim bilmiyorum de.
Elbise aldırma mı diyor he he tamam de.
Bende geleyim mi diyor bir dahakine seni de götürürüz de.
Eşine şikayet ederse aa hayatım ben gelme demedim annen yanlış anlamıştır de.
Zaten bi süre sonra senden tırsar ve köşesine çekilir bence.

Bdv manyak kaynanalarla dolu.Sanane ya ne isterse onu giyer.İşiniz zor gerçekten .İyi söylemişsiniz hiç taviz vermeyin kendinizden

Eşinizle çok iyi geçinin kaynananizi görmeyin,bilmeyin,duymayın cevap vermeyin muhatap olmayin dilediğinizi yapin hani elbise konusunda fikir vermis karismiş ya ben olsaydim onunla muhatap olmazdim sadece he he bakariz der tebessum ederdim.Sonra eşimle konusur istedigimi yaptirirdim.

Neden laf sokuyorsunuz? Hayır anlamıyorum güzelce konuşup söylemek, kurallarinizi belirlemek, sinirinizi gecmeyecegini söylemek varken neden laf sokma çabası?

Araya mesafe koymak için uzak oturacaksin. Sürekli gidip gelmeyeceksin, laf sokmayacaksin, kendinden emin olacaksın bi kere! Ve fikirlerini güzelce soyleyeceksin...

Bir hafta da dört gün aksam yemegine çağırır o rahat vermez ben gitmek istemem ama eşim gidelim diye tutturur bide hergün gelin diyo

Kaynanayi bi kere terslemiyceksin hiç sakin sevecen ama mesafeli öyle çok arayıp sormuycaksin , kendine de şunu misyon edinceksin bana kimse karisamaz ben nerde ne yapcagimi bilirim, kimsenin aklına ihtiyacım yok bi duruşun olmalı yani hem sert hem bakışların dahi yetmeli kiii konusamasin absurd absurd

Back
X