• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız lütfen resimli

Önceki Sizin yaşadığınız kimyasal mı oluyor acaba? İnşallah haber verirsiniz olur mu hayırlı haberler alalım inşallah
Yok şuan gebeyim doktor beta güzel ilerliyor ama çok erken öğrenmişsin 5nci haftada gel keseyim görelim dedi benm daha bugün 4ncu haftam oldu haftaya pazartesi gıdecem kese için

Kaç dk bekleyim testi yaptıktan sonra
Hangi testi aldın? Testin içinde yazar genellikle 1 dakikaya kadar çıkıyor çıkacaksa ya da işte 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi ciddiye almayın diye yazar. Testin kullanım kılavuzuna bak, Predictor marka alabilirsin eğer daha almadıysan .

Hangi testi aldın? Testin içinde yazar genellikle 1 dakikaya kadar çıkıyor çıkacaksa ya da işte 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi ciddiye almayın diye yazar. Testin kullanım kılavuzuna bak, Predictor marka alabilirsin eğer daha almadıysan .
Freely aldım yine predictot yalancı pozitifleriyle meşhur diye biliyorum ama

Yok şuan gebeyim doktor beta güzel ilerliyor ama çok erken öğrenmişsin 5nci haftada gel keseyim görelim dedi benm daha bugün 4ncu haftam oldu haftaya pazartesi gıdecem kese için
ooo maşallah hayırlı güzel haberler olsun

2 dk diyo freelyde. Eve geldim şimdi yapacağımm

Kızlar 😭😭😭😭🥲🥲🥲🥲🥲

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar hamileyim galiba 🥲🥲🥲🥲 elim ayağım tıtmuyor bi ağlama tuttu

Eklentiler

• IMG_9968.webp
    IMG_9968.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_9967.webp
    IMG_9967.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_9965.webp
    IMG_9965.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_9966.webp
    IMG_9966.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_9964.webp
    IMG_9964.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar yaşadığım yere henüz sağlık ocağına kaydımı aldırmadım acilden giriş yapsam olur mu

Kızlar yaşadığım yere henüz sağlık ocağına kaydımı aldırmadım acilden giriş yapsam olur mu
Sağlık ocağı suan kan almaz zaten sabah alıyorlar acile git tabi geçen ben binbir zorlukla kan verdim bir sürüde yalan söyledim yoksa kadın doğuma git diyolardı ogrenmezsem çatlardım 😂🤣

Back
X