Almaya gidiyorum hemen yapıp atacağımmTekrar bi test yap merak ettik hepimiz hayırlı haberini bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almaya gidiyorum hemen yapıp atacağımmTekrar bi test yap merak ettik hepimiz hayırlı haberini bekliyoruz![]()
Yok şuan gebeyim doktor beta güzel ilerliyor ama çok erken öğrenmişsin 5nci haftada gel keseyim görelim dedi benm daha bugün 4ncu haftam oldu haftaya pazartesi gıdecem kese içinÖnceki Sizin yaşadığınız kimyasal mı oluyor acaba? İnşallah haber verirsiniz olur mu hayırlı haberler alalım inşallah
Hangi testi aldın? Testin içinde yazar genellikle 1 dakikaya kadar çıkıyor çıkacaksa ya da işte 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi ciddiye almayın diye yazar. Testin kullanım kılavuzuna bak, Predictor marka alabilirsin eğer daha almadıysan .Kaç dk bekleyim testi yaptıktan sonra
Freely aldım yine predictot yalancı pozitifleriyle meşhur diye biliyorum amaHangi testi aldın? Testin içinde yazar genellikle 1 dakikaya kadar çıkıyor çıkacaksa ya da işte 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi ciddiye almayın diye yazar. Testin kullanım kılavuzuna bak, Predictor marka alabilirsin eğer daha almadıysan .
Yoo Predictor iyi bir marka. Artımed genelde yalancı pozitif çıkarıyor.Freely aldım yine predictot yalancı pozitifleriyle meşhur diye biliyorum ama
ooo maşallah hayırlı güzel haberler olsunYok şuan gebeyim doktor beta güzel ilerliyor ama çok erken öğrenmişsin 5nci haftada gel keseyim görelim dedi benm daha bugün 4ncu haftam oldu haftaya pazartesi gıdecem kese için
Çok tesekku ederim hadi senden de güzel haberler bekliyoruz testi yap 5 dakika bekle zaten çizgi varsa çıkıyor buraya atarsinooo maşallah hayırlı güzel haberler olsun
2 dk diyo freelyde. Eve geldim şimdi yapacağımmHangi testi aldın? Testin içinde yazar genellikle 1 dakikaya kadar çıkıyor çıkacaksa ya da işte 5 dakikadan sonra çıkan çizgiyi ciddiye almayın diye yazar. Testin kullanım kılavuzuna bak, Predictor marka alabilirsin eğer daha almadıysan .
Tamam hadi yap bekliyorum2 dk diyo freelyde. Eve geldim şimdi yapacağımm
Şuan bekliyorum 3 dk bekleyeceğim de bilmiyorum sanki çıkmayacak gibi gözüküyorTamam hadi yap bekliyorum![]()
Bence sen bi kan ver daha net sonuç alirsinKızlar![]()
Bunda da çizgi var gibi bence kan verinKızlar![]()
Çizgi var ama keşke bi çılgınlık yapıp kanda versenKızlar hamileyim galibaelim ayağım tıtmuyor bi ağlama tuttu
Bugün mü gitsem yarın mı aklım durduÇizgi var ama keşke bi çılgınlık yapıp kanda versenhepimizle paylaşsan mutluluğunu
![]()
Bence bugün git acilden test ver yada kadın doğuma randevu bulursan al git hemen beta baktır aklındaki şüphe geçmeden rahatlayamazsn (tabi bizde)Bugün mü gitsem yarın mı aklım durdu
Sağlık ocağı suan kan almaz zaten sabah alıyorlar acile git tabi geçen ben binbir zorlukla kan verdim bir sürüde yalan söyledim yoksa kadın doğuma git diyolardı ogrenmezsem çatlardımKızlar yaşadığım yere henüz sağlık ocağına kaydımı aldırmadım acilden giriş yapsam olur mu