• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynananız yeni evliyken kalmaya gelirse ne derdiniz?

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
sadece ihtimal sorusu :) nişanlımın ailesi başka şehirde yaşıyor biz evlenince annesi kalmaya gelecektir mutlaka çünkü kendisi tüm akrabaları gezer gittiği yere gidip bir ay kalıyor üstüne. böyle şeylere zekice cevaplar neler olabilir gelip uzun süre kalan kaynanaya ne denir? şimdiden öğreniyim de başıma gelirse hazırlıklı oluyum!? :D

Ben hoşgeldin derdim demek istemesemde.esimin annesi sonuçta . Bir şey denileceksede eşime soyletirdim. Yeni evli olduğum için.

Valla sadece eşle değil aileyle de evleniliyor evlenince.
Demem o ki eşinizin ailenize nasıl davranmasını istiyorsanız öyle davranın.

Valla sadece eşle değil aileyle de evleniliyor evlenince.
Demem o ki eşinizin ailenize nasıl davranmasını istiyorsanız öyle davranın.
zaten ben kırmadan cevap vereyim ki kötü birşey anlamasın istiyorum şuan çalışmıyorum iş arıyorum işe girebilirsem diyeceğim şu olacak mesela : anne ben çalışıyorum seni göremem ilgilenemem ki falan derim :D ama daha işe girdiğimde yok bilmiyorm valla ne diyeceğimi.

sadece ihtimal sorusu :) nişanlımın ailesi başka şehirde yaşıyor biz evlenince annesi kalmaya gelecektir mutlaka çünkü kendisi tüm akrabaları gezer gittiği yere gidip bir ay kalıyor üstüne. böyle şeylere zekice cevaplar neler olabilir gelip uzun süre kalan kaynanaya ne denir? şimdiden öğreniyim de başıma gelirse hazırlıklı oluyum!? :KK70:
Kısaca biz yeni evliyiz denir insansa anlar zaten.

bütün akrabaları gezebilir ama yeni evlenmiş insanları rahat bırakmıcak başlarına çöreklencek birimi. öylemi hissediyosun yoksa sadece geziyo diyemi

bütün akrabaları gezebilir ama yeni evlenmiş insanları rahat bırakmıcak başlarına çöreklencek birimi. öylemi hissediyosun yoksa sadece geziyo diyemi
rahat bırakmayacak biri gibi yani gittiği akrabalarında bir ay kalıyor çok fazla bence bir hafta olsa neyse

Gelirse gayet güzel davranırim ama yeni evliysem belki ilk aylar istemem o zaman da esime soyletirim. Ben kötü olmam istemedigimi belli etmem

Yeni evli olsam hic istemem.
Ha kaldi ko normal zamanda da 3 gunden fazla saglik ve acil bir durum yoksa onu da istemem.

Millet kapi kapi gezecek diye 1 ay sikinti cekemem, calisiyorum iki de cocuk var ben kendime anca yetoyorum.

Kaldiki sezetyanla dogum yaptigimd bilr kendi anneme 3gunu tesekkur edip evine ugurlamisimdir..

sadece ihtimal sorusu :) nişanlımın ailesi başka şehirde yaşıyor biz evlenince annesi kalmaya gelecektir mutlaka çünkü kendisi tüm akrabaları gezer gittiği yere gidip bir ay kalıyor üstüne. böyle şeylere zekice cevaplar neler olabilir gelip uzun süre kalan kaynanaya ne denir? şimdiden öğreniyim de başıma gelirse hazırlıklı oluyum!? :KK70:
. Şimdiden kurma kendini sonra üzülen yine sen olursun.

Ben olsam istemezdim saglik durumu olmadigi sürece.
Esim de zaten kabul etmezdi ilk aylar. Kendi söylerdi yani yeni evliyiz anne ne oluyor gibisinden.

kadının nerede kaçgün kaldığından sana ne şimdiden gardını almışsın maşallah bu kadar kötü düşünceli olmayın fesatlık gelir sahibini bulur

Back