• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananız böyle dese ne düşünürsünüz

İnanin size samimi söylüyorum ; benim kv nin dediginin yaninda bu cook iyi bir cümle.Benimkini söylemeye utaniyorum:( Bence kv niz kendince iyi niyetli bir tutum sergilemis ki gercekten üzerinde durulacak bir sey degil.Eger bu tip konularda kv nizden yorum almak istemiyorsaniz,onun sözleri karsisinda sessiz kalin ve seviye koyun.Anlayacaktir diye umuyorum.

Hiç takılacak bir konu değil. Siz kendinizi bildikten sonra kız erkek doktor ne fark eder. İşte böyle cahil insanlar oldukça herşey b.k olr

Kızlar merhaba önceki konulardan bilenler bilir.çocuk olmayışı ile birlikte doktor tedavisine başladık erkek doktor eşim istemiyordu sonra ikna oldu neyse bugğn de kaynanam diyor ki ben dedim eşime erkek doktor da olsun gidin diye dedi sanki hersey onun isteğiyle oluyormuş gibi yani ben demesem gidemezsiniz demeye getirdi çok canım sıkıldı siz olsanız ne düşünürdünüz
hiçbişey düşünmem.

Oğlum üzerinde erkim var demeye getirdi çünkü hep söylüyor oğlum benim dediğimi yapar sadece
Yazık.. kişiliği olmayan, evliliğinde hiç mutlu olamamış.. kocası mutlu etmemiş.. birey olarak karakterini oturtamamış bir insan.. bununla tatmin oluyor.. kocasına geçiremediği sözünü oğluna yapınca hoşuna gidiyor.

Bencede kücük bırseye takılmıssınız ben bebek ıcın doktora gıttıgımde kaynanam yuzume baka baka kusur kımdeymıs dıye sormusdu benım adet düzensizliğim oldugunu bıldıgı halde sankı sen kusurlusun der gıbı
Kusurlu herşeye giren burnunmuş diyecen lak diye kalacak.

karısını erkek doktor diye doktora götürmeme cehaletini gösteren adamı baba yapmayı düşünüyosun ama bu lafa mı takılıyosun :işsiz:

Aynen hakettı bunu demeyı amaan cok seyı hakedıyorlarda bız soyleyemıyoruz Ben kendı adıma konusayım ama kırılmasın kotuluk olmasın dıye herlafı yutuyorum kendıme mudahele ettırmıyorum etsed dınlemıyorum ama hakettıklerını lak dıye soyleyemıyorum saygısızlık olur dıye kendı terbıyem musade etmıyor malesef
Kusurlu herşeye giren burnunmuş diyecen lak diye kalacak.

Aynen hakettı bunu demeyı amaan cok seyı hakedıyorlarda bız soyleyemıyoruz Ben kendı adıma konusayım ama kırılmasın kotuluk olmasın dıye herlafı yutuyorum kendıme mudahele ettırmıyorum etsed dınlemıyorum ama hakettıklerını lak dıye soyleyemıyorum saygısızlık olur dıye kendı terbıyem musade etmıyor malesef
Bende öyle düşünüyordum ama dinsizin hakkından imansız gelsin dedim tak tak tak cevap verdim şimdi ağzını açıp bişey diyemiyor en ufak. Ama bu tavrı en başta koyacaksın önce susup susup da sonra tavır alırsan hiç ciddiye almaz.

Kızlar merhaba önceki konulardan bilenler bilir.çocuk olmayışı ile birlikte doktor tedavisine başladık erkek doktor eşim istemiyordu sonra ikna oldu neyse bugğn de kaynanam diyor ki ben dedim eşime erkek doktor da olsun gidin diye dedi sanki hersey onun isteğiyle oluyormuş gibi yani ben demesem gidemezsiniz demeye getirdi çok canım sıkıldı siz olsanız ne düşünürdünüz

Aman banada

Benim oğlum kapalılardan haz etmez demişti

Başımı açtırdı kapalılığımı eleştire eleştire

Uzak durun bu dönemde strese girersen

Olacağı varsada olmaz

Bende öyle düşünüyordum ama dinsizin hakkından imansız gelsin dedim tak tak tak cevap verdim şimdi ağzını açıp bişey diyemiyor en ufak. Ama bu tavrı en başta koyacaksın önce susup susup da sonra tavır alırsan hiç ciddiye almaz.
Evet ben de öyle yapıyorum genelde veriyorum cevap eskisi gibi değilim ama sonrada üzülüyorum kırılırlar diye ne kadar kötü olsada eşimin anne babası diye

Ben doktorda cinsiyet ayrimciligi yapan koca icin bdv’de konu acmanizi daha yerinde buluyorum. Kayinvalidenin soyledigi umrumda bile olmaz; cunku kimse benim sinir sistemimden daha degerli degil

Canım boşver kendisi patavatsız belli ki. Şimdi sen bi tedavi sürecine başladıysan kimseyi ama kimseyi takma 3. Kez tüp bebek yaptırmış bir arkadaşın olarak söylüyorum söylenenlere kulak asma dinleme duyma hatta mümkün olduğunca az görüş ben tedavi döneminde işten çıkar eşimle yemek yer dolanır öyle eve girerdim maksat kafa dağıtmak kim ne derse desin yeterince hormon alacaksın zaten bi de onlarla uğraşma senin stres olmaman lazım bosverrrr 🥰

Back
X