- 29 Ocak 2024
- 110
- 39
- 18
- Konu Sahibi melisabella
Kızlar selam bir kaynana teröründen bahsedicem asla anlaşamıyoruz.. Kaynanam çocuklarından çok ayrım yapar. Büyük oğlunu daha çok över sever tabi sorun bu değil beni ilgilendiren kısım; Geçen sene hamile kaldım ve eşimin ailesine söyleyecektik o zamanda benim ailemin evindeydik. Kaynanama yaptığım testleri gösterdim hamileyim dedim annemde yanımdaydı ve kaynanam asla kalkıpta hayırlı olsun sarılayım falan hiçbirşey yapmadı sanki morali bile bozuldu diyebilirim. O da niye büyük oğlunun çocugu daha olmadı diye ben öyle düşünüyorum. Allahh gönlüne göre versin onlarında ama neden böyle bir tavır sergiledi bilmiyorum güya dediklerine göre kan testini de yapalım o zaman söyleriz kayınbabana dediler. Görümcem sevindi. ona annesinin tavrından bahsetmedim eşime anlttım aynı akşam annesiyle tartıştılar beni savundu tabiki eşim. çok kırıldım o zaman mesafe koydum zaten eski samimiyetim yok. bebeğim doğdu çok seviyor şimdi bebişi ama içten içe ona hala kırgınım. Ve bir huyu var Her bulduğu fırsatta laf sokmaya çalışır kaçç kere eşim uyarmasına rağmen asla bu huyu değişmiyor elimi ayağımı iyiliğimi üstünden çektim ailesinden herkesi çok severim ama kaynanamla başım dertte aile apartmanında oturuyoruz mesafeliyim hiçbir saygısızlığım olmadı zaten utangac biriyimdir kolay kolay konuşmam ortamlarda zaten böyle saf konuşkan olmadığım için bunlar oluyor eşimde üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum huzurum benim bozuluyor onlara yine birşey olmuyor.