Kaynanamla anlaşamıyoruz,aynı evde yaşıyoruz,hayatımın sonuna kadar böyle mi olacak?

konu 2010 da açılmış inşallah konu sahibi sonunda kurtulmuştur dertlerinden​

Benim en sakındığım şey bu, çünkü benim kayınvalide de çok zor bir insan. Kendi çocuklarıyla bile zor anlaşır ki beni düşünün. Bir ara neredeyse kayınvalide ve kayınpeder boşanacaklardı ve biz de aynı evde yaşama durumuna gelecektik. Sonra barıştılar herşey normale döndü.

Açıkçası hastalık gibi bir durum olmadıkça aynı evde yaşamak bana göre değil, tepkimi koyarım.

kimse kimseyle yasamak zorunda degil... bosanmista dulda vs . valla aYni evde 2 kadin olmaz. ben bu beraber ortutan geni gelinleri hic anlamiyorum. evine bir arkdas gelse rahat yok. birde bu millet ayni evin icinde nasil sevisiyor inan akim hic almiyor :) yani her normal insam aedından banyoya gider kayınpeder aaa bunlar şey yaptı düşüncesi bile utandırır insani. nasil rahat olabılıyorlar anlamıyorum gercekten.

evlilik başlı başına zaten türlü zorluklara sabır göstermek üstüne kv ile aynı evdeyse çık işin içinden...kimse kimsenin afra tafrasını çekmek için evlenmiyor

Son düzenleme:
ne yalan söyleyim o korku bende de var
ben de kaynanamla bir sene oturdum ve yanından çıkalı 5 sene oluyor hala bazen rüyalarımda kabus olarak kendımı o kadının evinde görüyorum
ve bende kayınperede bişe olurda o kadın yanımıza gelir ya da kadına bişe olurda ona bakmak zorunda kalırım dıye cok korkuyorum
kesınlıkle bakmak istemıyorum ama eşimin annesi eşime karşı kötü olurum gözünde

bu yüzden valla allaıma dua edıyorum
kayınperım ölürde kadın yanıma gelecekse varsa kaderimde öyle birşey Allahım kayınper öleceğine ben öleyim diyorum
ya da kaynanama bişe olup da ben bakmak zorunda kalmam varsa kaderımde Allahım ona olacagına bana olsun diyorum ben kaynanamdan önce öleyim ama yeter ki kadınla bir araya gelmeyeyım
o kadınla bir daha aynı eve gireceğime ölüp de toprağa gireyim daha iyi
allah herkesi korusun kurtarsın yarabbim en başta konu sahibini tez zamanda insallah

ya konu eskiymiş millet yazmıs ben de yazdım kim çıkarıyor bu konuları ?
neyse insallah şimdiye coktan kurtulmuştur konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…