Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanamla anlaşamıyoruz,aynı evde yaşıyoruz,hayatımın sonuna kadar böyle mi olacak?
Benim en sakındığım şey bu, çünkü benim kayınvalide de çok zor bir insan. Kendi çocuklarıyla bile zor anlaşır ki beni düşünün. Bir ara neredeyse kayınvalide ve kayınpeder boşanacaklardı ve biz de aynı evde yaşama durumuna gelecektik. Sonra barıştılar herşey normale döndü.
Açıkçası hastalık gibi bir durum olmadıkça aynı evde yaşamak bana göre değil, tepkimi koyarım.
Benim en sakındığım şey bu, çünkü benim kayınvalide de çok zor bir insan. Kendi çocuklarıyla bile zor anlaşır ki beni düşünün. Bir ara neredeyse kayınvalide ve kayınpeder boşanacaklardı ve biz de aynı evde yaşama durumuna gelecektik. Sonra barıştılar herşey normale döndü.
Açıkçası hastalık gibi bir durum olmadıkça aynı evde yaşamak bana göre değil, tepkimi koyarım.
kimse kimseyle yasamak zorunda degil... bosanmista dulda vs . valla aYni evde 2 kadin olmaz. ben bu beraber ortutan geni gelinleri hic anlamiyorum. evine bir arkdas gelse rahat yok. birde bu millet ayni evin icinde nasil sevisiyor inan akim hic almiyor :) yani her normal insam aedından banyoya gider kayınpeder aaa bunlar şey yaptı düşüncesi bile utandırır insani. nasil rahat olabılıyorlar anlamıyorum gercekten.
evlilik başlı başına zaten türlü zorluklara sabır göstermek üstüne kv ile aynı evdeyse çık işin içinden...kimse kimsenin afra tafrasını çekmek için evlenmiyor
İnsanlar neden bukadar bencil neden bu kadar benmerkezci anlayamıyorum kastettiğim oğlan anneleri tabiki.Eşlerini ikinci plana atıp oğullarına bağlanıp dolayısıyla hem oğullarını hem gelinlerini mutsuz eden insanlar.Ölüm herkesin başında ama bu demek değildirki kocası öldü diye tüm dünya onun etrafında dönsün herkes onu mutlu etmeye memnun etmeye çalışsın.yok öyle bir şey herkes annesinin kıymetlisi kimse kimseye bakmak zorunda değil ama Allah rızası ve eşinin hatrı için bakmayı kabul etmeye rağmen kenarda oturup sessizce durmak yerine herşeyi idare edip oğullarının yerine hakimiyet kurmak istiyorlar bir şey söylesen duygu sömürüsü hastalık bahanesi.Offf of benim eşimde tek erkek ve 2 yıl kayıvalide ile oturdum bir yıl oldu ayrılalı ama hala etkisinden kurtulamadım inanın.Çok ama gerçekten çok zor bir durum yaşamayan bilmez ki benim kayınvalidemin anlamsız bir saplantısı var eşime karşı tahammül edemiyorum gerçekten inanır mısnız annesi dışında hiçbir kadından kıskanmıyorum desem yeridir.Allahım günaha mı giriyorum bilmiyorum ama dua ediyorum Allahım sağlıklı uzun ömürler versin kayınpederime de ona da belki bencilce bir dua ama napıyım tedirginim gerçekten sanırım paranoya olmaya başladı ya kayınpederime bişey olurda yanımıza gelirse diye uykularım kaçıyor offf günaha mı giriyorum çok kızıyorum kendime ama elimde değil.Ama söz verdim eşime onu üzmemek için artık nötr olucam çünkü eşim hep benim tarafımdaydı ve ben ailesiyle ilgili yaşananlar yüzünden onun üstüne gidiyorum.Allah herkese yardım etsin özellikle kayınvalideyle muhatap olmak zorunda olanlara
ne yalan söyleyim o korku bende de var
ben de kaynanamla bir sene oturdum ve yanından çıkalı 5 sene oluyor hala bazen rüyalarımda kabus olarak kendımı o kadının evinde görüyorum
ve bende kayınperede bişe olurda o kadın yanımıza gelir ya da kadına bişe olurda ona bakmak zorunda kalırım dıye cok korkuyorum
kesınlıkle bakmak istemıyorum ama eşimin annesi eşime karşı kötü olurum gözünde
bu yüzden valla allaıma dua edıyorum
kayınperım ölürde kadın yanıma gelecekse varsa kaderimde öyle birşey Allahım kayınper öleceğine ben öleyim diyorum
ya da kaynanama bişe olup da ben bakmak zorunda kalmam varsa kaderımde Allahım ona olacagına bana olsun diyorum ben kaynanamdan önce öleyim ama yeter ki kadınla bir araya gelmeyeyım
o kadınla bir daha aynı eve gireceğime ölüp de toprağa gireyim daha iyi
allah herkesi korusun kurtarsın yarabbim en başta konu sahibini tez zamanda insallah