Kaynanamla anlaşamıyoruz,aynı evde yaşıyoruz,hayatımın sonuna kadar böyle mi olacak?

walla yazdıklarını okurken Kendimi gördüm sanki birebir aynı olmasada çok benzeri olaylar demekki hepsi aynı. off off rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim. en azından senin çocugun war benim oda yokBelkide hiç olmicak bazen iyice kafayı yicek gibi oluyorum ama sabrediyorum... Umarım sizde en kısa sürede ayrı ewe çıkarsınız....

cidden yaşamayan bilemez. okudugunda ufak gelen bundan ne olucak denilen seyler artık sürekli olunca insanın psikolojisini bozuyor. insanın bi ömrü böyle ufak sinir bozucu seylerle geciyor. artık insan hayattanda zewk alamıyor yaa bu genc yaşımda yaşlandım yaaa kendimi 10-20 yaş yaşlı hissediyorum. benim yaşımdakiler üstüme ne giysem diye düşünürken ben bugünü kavgasız geçirebileckmiyim diye düşünüyorumm.. off off rabbim benim gibi herkesin yardımcısı olsun booll sabır wersinnn

Ayyyy gozumde resmen onu evin icini esini seni gozumde canlandirdim urperdim Allah yardimcin olsun arkadasim ne diyim yazicak bir cumle bile yok olumlu malesef bu boyle devam edecek.Yanlis anlama ama annenlere git bir sure sanki biktigini belli etmek icin bu sefer esine yuklenecek sen olmayinca belki o canindan bezerde bir care bulur.

Evet, yaşadıklarımız çok benzer, zaten o yüzden senin başlığın altına yazdım:) Allah sabır versin tüm k.valide yanında yaşayanlara.Ben kolay olur diye düşünüyodum, hatta k.validesi ile anlaşamayanları anlamıyordum, ama öyle değilmiş.Ama kızımın bi gülümsemesi,bütün sıkıntılarımı alıyo.
Canım,yazımda da bahsettiğim gibi, benim hamile kalmamda 1 yılı buldu neredeyse, evde rahat bi ortam yokki, kafam rahat olsun. Ama sonunda Allah izin verdi ve oldu bebeğim. İnşallah sizin de olur, eşinle bi kaç günlüğüne tatile filan gidin değişiklik olur, havan deişir.
benim eşimde çok kıskançtır, erkeklerin bulunduğu bi ortamda çalışmama bişi demez ama kıyafetime makyajıma karışır, onun onayladığı şekilde giyiniyorum, fazla makyaj yamyıyorum ben de, sorun çıkmıyo.işten de, şirketimiz el değiştirdiği için ayrıldım, eski patron olsa doğumdan sonra da çalışırdım. iş arıyorum, inşallah bulurum bir an önce..

ne kadar iyi de olsa kayınvalide ile yaşanmaz.. ömür Boyu Bekar kalayım anamın dizinin diBinde oturayım BaBamın çenesini çekeyim daha iyi.. kendi anam BaBam der sineye çekerim. hem Benım dediğim her lafta Batmaz onlara.. evlilik değil bu resmen nazi kampı

bire bır katılıyorum..şuan keske evlenmeseydımde kaynanamın ceneısnı cekıcegıme anamın babmınkını cekseydım onlarınkı batmıyora ama kaynannınkı bıçak gııb batıyor ınsana. bunca ınsan bosuna konusmuyor..KIZLAR ASLA KAYNANALI EVE GELIN GITMEYIN ASLAA... bız bıseylerı yasadıkta konuusyoruz yasanmamıs seylerı konusamayız dedgılmı? ben zaten calısıcam yemegımı yapar coocuguma bakar demeyın sakın... UZAK DURUN.. dışardan baktım yeşil türbe içine gırım estagfurullah tovbe..

Arkadaşlar bende internette araştırırken buldum gördüm burayı baya bir zaman sonra bende yaZayım. Bende 7 aylık evliyim evim ayrıydı ama bazı sebeplerden dolayı birleşmek zorunda kaldık kayın validemle eşimle sürekli aramıza girmesi beni deli ediyor hiç huzurumuz kalmadı hatta keşke evlebmeseydim deme noktasına kadar getirdi ki artık herşey gözümde büyümeye bana batmaya bşladı düğünden önce o kdar çok sözler berildi ki hiç biri tutulmadı yani yalancı bir kayın validem var ayrı eve çıkmak istiyoruz ama şu an gücümüz yok ben ne olursa olaun cıkmak istiyorum şu an hamileyim bu sinir stres bebeğimi etkilicek diye korkuyorum .

bu konu cok eskı daha paran yok cocuk neyıne...ne denılır kı...

Anlattıklarınıza gerçekten üzüldüm. Sizin için hayat oldukça zor olmalı. Ancak dikkatimi bir şey çekti; siz bu ilişkide sürekli nesne olmuşsunuz. Eğitiminiz olmasına rağmen eşinizin "gurur ve kıskançlık" gibi durumla bağdaştiramadigim bahaneleri ile çalışmaktan vazgeçmişsiniz ya da bunu hiç gündeminize almamışsınız. Eşinizin annesiyle beraber oturma fikrini kabul etmişsiniz. Çekirdek aileye dönüş ihtimali için bile babanızın ev alma önerisini gündeme getiriyorsunuz. Bu süreçte hep geleneksel kodlar baskınken birden, haklı olarak, modern hayatın bir gerekliliğini talep olarak gündeme taşıyorsunuz. Size önerim, belki idare etmek adına kabullendiginiz geleneksel yapıları yeniden gözden geçirmeniz ve hayatın öznesi olabileceğini farkına varmanız.

O stresin bebeginizi etkilemesinden korksaydiniz hayatinizi duzene koymadan hamile kalmazdiniz. Demek ki o kadar da dusunmuyormussunuz...

2010 da açılmış konu hortlatmışlar :)

Tipki benim eski kv bide basimda evli kizi vardi tabikide.. eski esimde ana kuzusuydu derken yeter ulennnn dedim .. size bosanin demiyorum cunku herkesin yasadigi sorunlar farkli.. ayri eve cikin hemde acililinden olsun.. bide esin anneci gibime geldi.. psikolojinin bozulmasi cok normal..

ayrı eve çıkarsanız kv ne derse desin, herkes sizi kötü bilmez.
bu dert bir tek sizde mi var sanki.
siz elinizi ayağınızı o evden çekmediğiniz sürece terketmiş sayılmazsınız.
bu benim düşüncem, senin yerinde olsam eşimi ikna eder taşınırdım.

ama o iş olmaz diyorsun,
o zaman işler çirkinleşir, çirkinleşsin de,
neden sadece sen çekeceksin ki,
koca yokken kv yi çekip kenara bir kaç kez haşlayacaksın, ama millete anlatma, dışarıya karşı hep güleryüzlü gelin ol,
kv ile yalnızken çirkin yüzünü göster.

ay ben fesat oldum iyice, neyse ilk önerim daha çok sağduyu dolu.

Ben onu bunu bilmem canım dul kadının oğlunu almamak lazımmış. Benim kaynana da aynı. Genç yaşta dul kalmış. İşi gücü oğlunun evine karışmak, düzen bozmak. Ama ben ayrı eve çıktım yinede utanmasa her gün bize gelecek. İzlediğin diziye bile karışır neymiş onun istediği yer izlenecekmiş onun dediği olacakmış. Televizyon dizisinden yola çıkıp laf sokmaya kalkıyor insana düşün artık aştı kendini Bi insanın canı çıkar huyu çıkmaz. Kaynananı konuşarak değiştiremezsin ne yap et ayrı eve çık. İlk zamanlar maddi olarak zorlanırsın sonra toparlarsın. Huzur her şeyden önemli. Aynı evde olduğunuz sürece burası benim evim benim dediğim olacak diye tutturur. Acıtasyon yapar. O yüzden kesinlikle ayrı eve çık.. Allah yardımcın olsun.

Millet ne derse desin, kv isterse kendini parçalasın sizi yönetmesine izin verme ayırın evi

bu böyle gider allah sıralı ölüm versin ama göçse gitse aynaya baktığınızda göçmek üzere olduğunuzu farkedersiniz çok acı..oğlunu kaybetme korkusuyla kaybetmek üzere..zaten oğlu bu deveyi gütmezse siz bu diyardan gitmelisiniz sizide bir ana baba doğurdu sizinde gün görme hakkınız var bir kadının kaprisine boyun mu eğeceksiniz.basın gidin kaybetsin ayağınıza pervane olur ayrılınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…