- Konu Sahibi zeynepsahra
-
Bence az çok demeyin bir işe girin.. Çevrenizdeki kurslara katılın..
Evden en azından gündüz de olsa uzak olmanız size iyi gelecektir..
ya zaten sorun para degilki. çok şükür eğitimim war. babamların da durumu Kaçkere bana dedi kızım size bi ew alayım isterseniz ama işte 30 tane dairemizde olsa birilkte olmaya mecburuz. çalışma konusundada eşim o konuya pek yanaşmıo. hem gururlu hem kıskanç biraz.
Eeeee ben de bunu söylüyorum işte..
Evleri ayıramayacağınıza göre evden uzaklaşmanız gerek..Eşinizin kıskançlığı mı daha önemli yoksa sizin sinir sisteminiz mi? Herşeye he mi diyeceksiniz daha? Bari Halk Eğitim'in kurslarına gidin..
Şu kayınvalide ile aynı evde yaşamaya razı olan kızları ve ailelerini hiç bir zaman anlamayacağım.. Benim anam babam beni keser yine de razı olmaz..
:lepi: aynen benimkiler vemez beni..
mecbur kalmadıkça,( Allah mecbur bırakmasın) asla kabul etmek istemem..
baştan kabul edilirse sonuna dek gider böyle..
ben anneme hep kızarım böyle..babaannem 26 senedr bizde kalıyor ve bakıma muhtaç..neden? diğer amcamlarım ve halam kabul etmdği için..
neden benim annem bakmak zorunda peki..baştan ses çıkarmamış şimdi napsın..paşa paşa bakıyo..en azından sıralı olsa,1 ay birinde sonra diğerinde diye ama yoookkk..bizde çakılıı..hayatımızı zorlaştıryo tabi ama yapcak bişi yok..
Evleri ayıramayacağınıza göre evden uzaklaşmanız gerek..Eşinizin kıskançlığı mı daha önemli yoksa sizin sinir sisteminiz mi? Herşeye he mi diyeceksiniz daha? Bari Halk Eğitim'in kurslarına gidin..
Şu kayınvalide ile aynı evde yaşamaya razı olan kızları ve ailelerini hiç bir zaman anlamayacağım.. Benim anam babam beni keser yine de razı olmaz..
canım farzetki allah korusun annecigin tek kaldı ve korktugunu senle yaşamak istedigini söyledi onu kabul etmezmisin kızcagızda mecburiyetten etmişki tek evladı eşiymiş baksana anne işte atamazsınki başındann allah taşı bile yalnız bırakmasın çok zor ama bukızın hali daha zorrr emin,m oda böyle olsun istemezdi mecburiyetler değilmi bel bükenn
canım büyük konusma ben konustum başıma geldi. annem özelliklede babam beni istemeyerek werdiler allah bilio. ben sewiorm die tamam dediler. ki beni caydırmak için baya seylerde dediler gel gör ki insan ozamanlar hep tozpembe görüo. ki zaten allahıma bin şükür kocamdan yana hiçbi sıkıntım yok. çok ii biri. ailemde onu çok sewio ama işte tek kötü yanı annesi.
iş konusuna gelince ben zaten 1 sene öncesine kadar calışıodum ama tedawimiz geregi bırakmak zorunda kaldım. malum insan çok yoruluo ister istemez.hem tedawiye zaman ayırmakta güçlük çekiordum. hersey aksıodu ya iş ya tedawi. ikiside yarım yamalak olmayacagı için işi bıraktım. ama suan keske bırakmasaydım diorm. çalşırkende huzursuzluk çoktu Gec kalırsam tabi bide yemek yapamazsam kızılıodu şimdi başka başka seyler çıktı.
eşim beni koruo o ewde oldumu pek sorun yok zaten bana da direk bişey demio. hep millete söylüo. kim gelse öle bi anlatıoki dersin onu ewde küfür yağmuruna tutuorm. bende diormki demekki agzımı açsam neler olcak !
yani canm asla büyük konusma ben ne arkadaslarıma akıllar werdim yapma etme die ama kendime gelince... görüosun işte...
canım farzetki allah korusun annecigin tek kaldı ve korktugunu senle yaşamak istedigini söyledi onu kabul etmezmisin kızcagızda mecburiyetten etmişki tek evladı eşiymiş baksana anne işte atamazsınki başındann allah taşı bile yalnız bırakmasın çok zor ama bukızın hali daha zorrr emin,m oda böyle olsun istemezdi mecburiyetler değilmi bel bükenn
ne garip bir cümleKonuşurum ben..
Hele bu konuda çok büyük konuşurum..
Kırıcı olmak istemem ama ben evlenmemeyi bile tercih ederim açıkçası kayınvalidemle aynı evde oturacağıma..
Hiç bir adamın aşkından ölmem,kendimden taviz vermem..
Doğru Allahım hiç kimseyi yalnız komasın inşallah..
Ama ben kendi annem bile olsa karşı dairesinde otururum yine de aynı evde oturmam..
Neden eziyet çekeyim bile bile..
İnsanlar kendilerini düşünmezse başkası onu hiç düşünmez.. Kendi annem yalnızlıktan korkarken kendini düşünmüş olmuyor mu?
ne garip bir cümle
Neden?
Annem yalnızlıktan korkuyor beni yanında istiyor..
Peki ben; belki de ben yalnız kalmak ya da eşimle başbaşa olmak istiyorum..
Herkesin kendini düşünmesine gelmiyor mu bu işin sonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?