Kaynanamin yaptıklarını eşimle hemen paylaşmalıpaylaşmalı miyim? Haksız olursam?

Herşeye karışıyor.

Birde utanmadan laf ediyor bu kadının düzelmesi lazım

Eşimle paylastim
Tamam yemeği onlarda yeriz diyor
Sen arkadaşına git diyor.
Vallahi siz boyle her seye tamam demeye devam edersiniz her lafi soylerler size. Yemegi niye onlarla yiyorsunuz? Nasil evlilik bu boyle hirbirinize ayirdiginiz saatler bir elin parmagini gecmiyor.

Sende suan ilk evliligimi gordum ,kucuk yaşta evlendigim icin hep baskı kurmaya calistilar k.valide ve k.peder, oglu desen zaten anaciydi evlilik le alakasi yoktu. Her sabah saat sekiz buçukta ya araniuordum ya da kapiya dayaniliyordu asagi in diye, bu arada bizde altli ustlu oturoyoduk, beni okutacagiz diye almislardi , her okul mevzusunda sen evlendin ne isin var okumakla dediler, eski esi fiseklediler okursa seni birakir diye ,ne mi oldu sonunda bir yil sonra actim bosanma davasini işini bitirdim ,ayni sene üniversite yi kazandim gittim okudum, cok şükür simdi belediyede çalışıyorum ,iki buçuk yıl önce ikinci evliliğimi yaptim ve suan bebek bekliyoruz bir oglumuz olacak nasipse.yani sana tek mesajim yeter ki iste ve inan kendine her şey istedigin gibi olabilir.

İnşallah tez zamanda şu saçma sapan aileden kurtulursun. Ben artık senin konuları okumaktan bıktım sen bide bunları yaşıyorsun,

bak burda bu üye vardı tubakat diyr (yanlışsa affola) o senden nelerdi zorla iş yaptırıyodu kaynanasını hergün yemekti şeydi. neler neler babasının evine döndü kocasını kaç gün süründürdü kocası dön dedi şartlı döndü. kurtuldu. sen nasıl sabredebiliyosun ? aklım almıyo çoktan ya kV nin ya kocanın bi yerini kırmıştım cinnet geçirip. o adamın asla koynuna da girmem ayrıca. nasıl tahammül edebiliyosun. dünyaya kV için mi geldin ya bişeyler yap ya boşa gitsin sana da yazık. inşallah düzelir

Risk almadan huzuru yakalayamazsın
Kocanla iyi olacaksın kayınvalide ile hafif bozuşacaksın
Gel burda yat dediğinde anne kendimi toparlayıp uykumu alınca gelirim merak etme de bırak. Arkadaşımı eve kabul etmiyorsunuz demeyeceksin arkadaşlarım evime gelecek
Yemeğe gelmeyeceğim değil ona bişeyler hazırlıyorum bugün bizi bekleme sonra geliriz diyeceksin net olacaksın kararlı olacaksın
Eşine de bişey anlatma şikayet eden kayınvalide olsun sen şikayet edersen suçlu sen olursun eşin sorarsa anlatırsın sormazsa anlatmazsın sorarsa sakin sakin anlat bırak kendi düşünsün. Böyle yaparsa gitmeyi düşünmüyorum dersin hafiften sopayı göster yavaş yavaş ayağını kesmeye bahane olur

Neden eşiniz her gün işe giderken sizi annesine bırakıyor anlayamadım. Böyle bir saçmalık olmamalı zaten en başında. Sizin nerede uyuyacağınuza, nereye gidip geleceğinize, evinize gelen misafirinize ne hakla karışabiliyor. Bu kadar yüz vermeyin artık, herkes haddini bilsin...

Yapmadım mi saniyorsun.
Ne gereği var diye diy e oğlunu sisirdi. Neyse anlatmam..

Beni de okuluma devam etmek koşuluyla evlendirdiler.
Ama bunlar herşeye karşı çıkıyor.

Beni de okuluma devam etmek koşuluyla evlendirdiler.
Ama bunlar herşeye karşı çıkıyor.
Benimkiler de ayniydi , hep karsi çıktılar baktim benim hayatım diye bisey kalmiyo ,yasimda çok kucuk yolun başında çaresine baktim şiddet te vardi bende , Allah razı olsun aileme destek ciktilarda okulumu bitird im iyi yerlere gelebildim. Esinden umidin yoksa hic uzatip hayatini dahada karartma bu günler bir daha ele gelmiyo iyi düşün taşın.

@pembegömlek sizin kendi anne babanız destekliyor mu sizi?
mutlaka okuyun, sizi bu kadar baskı altına almaya çaışan bir kv-kp-eş okumanızı desteklemez, mantığa ters.
Okursanız çalışırsınız, güçlenirsiniz, yönetilemezsiniz.

evliliğinizin devam edebilmesi için de yukarıda söyledikleri gibi eşinizxle arayı sıkı tutun, evde başbaşa iken huzur doruklarda olsun, kv kavga nedeniniz olmasın evinizde. kv karşı ise net olun, eşiniz sizden yana olmazsa bu iş zor.

adam işten annesine gelecek, siz ancak yatmaya evinize gidecekseniz o evin kv'nin evindeki bir odadan farkı kalmaz zaten, ilişkinize bu kadar girmelerine izin vermemeye çalışın. ve okulunuzu bitirin, sakın vazgeçmeyin.

Ona
OnaNe senin uykundan, evinden arkadaşından.kendini ona gitmeye zorunlu hissetmemekle basla bişeyler i degistirmeye.yuz verme ayrica kadina gıcık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…