Esimin neden tavir aldigini anliyamiyorum .. sormuyorumda havalanmasin diye ..Aferin akıllıca davranmışsın. Sallama eşini de kvyi de
Iyi Aksamlar Hanimlar ..
Lütfen bana disardan fikirlerinizi soyleyin , cünkü hakliyken haksiz duruma düstum sanki..
Biz nisan ayinda evlendik , Esimle Dügünümuzü Nisanimizi , Herseyimizi ikimiz yaptik , evimizide kendimiz dösedik cok sükür 10 ay sonra tüm borclarimiz bitiyor ..
Kimseyi muhtac olmadan herseyimizi dört dörtlük yaptik.
Gelelim asil meseleye , biz bukadar borca girerken Kaynanam bize geldi ve biz talep etmeden borclarin yarisini her ay odeyecegini soyledi esim hayir gerek yok dedi hatta ama kendisi yok ilaki vericem diye israr etti .
Ama tabiki bugune kadar bir kurus bile vermedi , bende zaten konusunu bile acmadim .
Esim 3 gün once Annemle konustum araba alacam dedi , benim kendi adima kredi cekmemi istedi , bende bugun esime kredi cekmiyecegimi cunkh annesini tanidigim kadariyla krediye yardim etmeyecegini soyledim , gercektende kaynanam surekli sozler verir ama asla tutmaz.
Krediyi cekersem zamaninda odeyemezsek haciz bile gelir cunku 10 ay daha odemelerimiz var , esim suan bana soguk davraniyor krediyi cekmedim diye.
Ben sadece borcumuz bitsin oyle alalim diyorum.
Kaynanam vermis gazi tabiki esimde inaniyor.
Kaynanami cok severim , ama bu huyundan nefret ediyorum, aksam ustu kendisine de soyledim zaten, bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim..
Esim suan soguk ve konusmuyot benle :) benmi bu durumda ilk adimi atmaliyim?
Karisik oldu kusura bakmayin..
Annesiyle konustum fikrimi soyledim diyemi tavirlandi anlamadim , ama yakinda cocugum olucak ve ilerisini dusunmek zorundayim kaynanamada soyledim zaten , bizim suan kimseye ihtiyacimiz yok extralar cikartip zor durumda kalmak istemiyorum ,hem kucuk cocukmuyuz soz veriyosun sonra tutmuyosun .. para muhabetinede girmek istemiyorum dedim kimseyle varsa kendim yaparim yoksa yapmam ayaklarim var yururum .. alindilar sozlerime :)Tebrik ederim herşeyi kendiniz yapmışsınız.kayınvaLideniz sözünde durmayan bi tipde eşiniz bu kadar borç içinde nasıL araba aLmak istiyor ve size boşuna tavır yapıyor iLeriyi düşünmek zorundasınız tabi ki siz hakLısınız
Aynen devam et arkadasim. Dogru yoldasin.Esimin neden tavir aldigini anliyamiyorum .. sormuyorumda havalanmasin diye ..
Tesekkür ederim, ama esim cok darilmis gibi cekildi kenara"bizim bir beklentimiz yok en azindan ogluna söz verme dedim.." işte budur
çok doğru bir karar ve çok doğru bir cümle..
Soguk davransin birkac gun sonra unutur ama en azindan sizin kafaniz rahat olur....birde esinize ne oldu neden soguksun falan demeyin amac tepki gostermek sizi huzursuz etmek...gormezden gelin birkac gun...k.k ogrendigim en onemli sey sonrasinda sen uzulecegine bir baskasi uzulsunAferin akıllıca davranmışsın. Sallama eşini de kvyi de
Sormuyorum zaten , yemekte daha fikrimi.soylemeden konusmaya gerek yok dedi bende tamamen sustum.Soguk davransin birkac gun sonra unutur ama en azindan sizin kafaniz rahat olur....birde esinize ne oldu neden soguksun falan demeyin amac tepki gostermek sizi huzursuz etmek...gormezden gelin birkac gun...k.k ogrendigim en onemli sey sonrasinda sen uzulecegine bir baskasi uzulsun
Esimin neden tavir aldigini anliyamiyorum .. sormuyorumda havalanmasin diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?