- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Şu günlerde sinirlerini hiç kimse için oynatma, bebeği etkiler, sakin bir anne olun ki sakin bir bebeğiniz olsun. Bebek senin ve eşinin bebeği, ev de senin evin, eşya da senin, para da senin. O yüzden kimsenin bunlara müdahale etmelerine müsade etme. İpin ucu bir kere kaçmaya görsün hemen herşeye hükmetmeye çalışacaklardır. Yalnız sen ve eşin bebeği ilgilendiren konularda söz sahibisiniz. Lohusalık döneminde iyice abartabilir kayınvaliden onun için bunları yazıyorum. Sakın stres yapma, sakın kendini üzme ve bildiğinden şaşma. Allah anneleri yönlendiriyor, bebeğin için en doğrusu neyse sen bilebilirsin. Eğer eşyaları önceden hazırlamak içine doğuyorsa öyle yap, belki senin bebek sana sinyal gönderiyor erken gelme hazırlığında, bunun garantisi mi var ? Bazen büyükler biz büyüğüz ayağına iyice cozutuyorlar sinir oluyorum. Her anne farklıdır her bebek farklıdır. İçinizden geleni yapın ve eşinizden başka kimseye hesap vermek zorunda olmadığınızı hissedin, hissettirin =)
Allah bebeğinizin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmesini ve size de dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaallah
aldiklarinizin parasini kv mi oduyorki bekliyorsunuz anlamadim. kendiniz oduyorsaniz nicin beklediginizi hic anlamadim ! sona aylar zaten zor gecer millet 7 aylikken hazirliyor...
abovvSeninki yine iyi demis benim esimin ablasi bosver hicbir sey alma sen dogum yapinca soylersin kardesim herseyi alir gelir demisti
Yani bi kosu markete gidip sut getir diyoruz sanki.
İyi konuşmuşsun wala ben hiç cevap veremiyorum
bosversene o zaman ben yanimda bile gezdirmezdim herhalde. insallah esin yaninda olmaya devam eder. anlasiliyorki kv karisan bir tip. sen sadece bebegini dusun huzurunu bozma. bebek gercekten huzursuz oluyor. pozitif dusun. dogum sonrasi karisirsada bagirip cagirmadan gerekli cevabi ver. ilk gunlerinde bebegini kendi dogrunda buyut sonra neden boyle yaptim diye uzulursun. ben kimseyi karistirtmama ragmen hala birseyler yapmaya calisiyorlardi en sonunda patlamistim cunku.
Ya herşeyi boşver annelik heyecanı bu. Bıraksınlarda yaşayın.. Ne çok seviyorlar karışmayı.. Allah sabır versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?