• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamin Tavri :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendi kalacakti hastanede ondan sanirim valla esim yanimda kalmak istiyor bisi diyemez..
sende sakin benim gibi son ana birakma zor oluyor canim benim dun yuruyus yapalim dedim 10 dk dan sonra catim cok agridi hemen arabayla donduk dusun sanirim yuruyuste yapamiycam kiz baya asagiya indigini hissediyorum
benim de eşim kalacak gibi
yok canım bu cumartesi veya pazar yapacağız zaten sonraki hafta Ramazan
eşim Ramazan da çok zorlanır o yüzden bu hafta sonu büyükleri bitireceğiz
boşver eşin kalsın zaten herşey onların istediği gibi değil :)

allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inş
bence beşiğide kvdeniz aldırtmıyordur son 10 günde aldırtacak :D
allahım sabır versin

benim de eşim kalacak gibi
yok canım bu cumartesi veya pazar yapacağız zaten sonraki hafta Ramazan
eşim Ramazan da çok zorlanır o yüzden bu hafta sonu büyükleri bitireceğiz
boşver eşin kalsın zaten herşey onların istediği gibi değil :)

aynen canim haklisim ramazanda giriyor zorlanirsiniz.
bosverr kv istedigini konussun biz bildigimizi yapalim ;)

allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inş
bence beşiğide kvdeniz aldırtmıyordur son 10 günde aldırtacak :KK70:
allahım sabır versin

kayinpederim de dedi acelesi yokbesigin die :D guluyorum da guldugume bakmayin valla sinir olmamak icin zor tutuyorum kendimi.
ben esime tavrimi koydum haziranin 15 ine kadar geldi geldi besik gelmedi alip getiriyorsun bana besigimizi dedim tamam hangisi dedi sunu dedim tamam hayatim sen sinirlenme alir getiririm sorun yok dedi :)

aynen ogle valla dio zaten normal olsun die allahim simdiden dio :/
aman boşver canım söylesin söylesin dursun :)
bana söylendi de söylendi strese soktu şekerimi fırlattı üzüldüm ağladım hamileliğim burnudan geldi erken doğum yaptım bebeğim doğum kanalına girmedi kordonu dolandı ,bebeğim prematüre hastalığı toparlanması derken olan bana oldu valla ben üzüldüğümle kaldım.. hiç umrunda bile olmadı.
yani kısaca olan bana oldu.
ah ben yapabilsem bu kadını umursamamayı gerçekten çok mutlu olacağım...
eğer yapabiliyorsan yap baktın anlamıyor lafını söyle otur tabi eşin yanındaysa ve kendiniz halledin diyorsa. yok eşin annesinin yanında olup seni üzüyorsa da çok takmamaya çalış çünkü sonu olmuyor .

aman boşver canım söylesin söylesin dursun :)
bana söylendi de söylendi strese soktu şekerimi fırlattı üzüldüm ağladım hamileliğim burnudan geldi erken doğum yaptım bebeğim doğum kanalına girmedi kordonu dolandı ,bebeğim prematüre hastalığı toparlanması derken olan bana oldu valla ben üzüldüğümle kaldım.. hiç umrunda bile olmadı.
yani kısaca olan bana oldu.
ah ben yapabilsem bu kadını umursamamayı gerçekten çok mutlu olacağım...
eğer yapabiliyorsan yap baktın anlamıyor lafını söyle otur tabi eşin yanındaysa ve kendiniz halledin diyorsa. yok eşin annesinin yanında olup seni üzüyorsa da çok takmamaya çalış çünkü sonu olmuyor .

anladim canim kotu olmus umarim iyidir simdi evladin.
aslinda her zaman kendimize yapiyoruz sinirlenip uzuluyoruz takmamayi ogrenemiyoruz olan bizlere oluyor bosvericeksin belki ozaman degere bineriz.
cok sukur esim ile ailesi icin atismadik su zamana kadar dun aksam dedim valla ben bebisimin kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlestiricem annen son ana biraktiriyor ben simdiden yapicam baksana daha koltuktan dogrulamiyorum dogru duzgun ileri zamanlarda nasil yaparim dedim esim beraber hallederiz askim sen yarin yika ben aksam utulerim berabee yerlestiririz die allahtan bana duskun zaten esim ailesini pek el ustunde tutmuyor evlendigimizde yeniydik piknige gittik ailecek orada bisi oldu tam net degil 2 sene oldu donerken esim sitem etmisti biktim bir yere gidilmez bunlar zehir oldu bize die..
annesi asiri sesli konusan ve ben bilirim havasinda.
babasi asiri kufurbaz
kardesi var bir tane karnim o kendi dunyasinda dovmeydi vicut sisirmeydi calismiyor etmiyor 23 yasinda.
esimin agirina giden esim 10 yasinda pazarda teyzesinin yaninda baslamis is hayatina ve cok sukur arcelik teknisyeni kendisi okumus ve belli bir mertebeye gelmis eli is tutuyor ve kafa yapisi onlara hic benzemiyor bazen kufur kaciyor agzindan oda babadan olayi hemen ozur dileyip duzeltiveriyor kendini..
o yuzden esim farkli zaten sasiriyorum boyle aileden sen nasil ciktin die yuzunede diorum cunku ailesinin olaylari bitmiyor..
rabbim esime bana bebegime saglik sihhat versin de gerisi bos gercekten

var kv kardesinin kizi 27 haftalikti ikiz dogurdu sezeryanla dusun 3.5 ay felan. kuvezde kaldi bebeler.
ama nedense hep kendi kafalarina gore takiliyorlar cok bilmis tavirlari var hepsinin
Aman uzak dur canım. Çok takma kayınvaliden parasını vermiyecekse eşinle gidin onsuz alın her istediğini o olsa bu sefer aldıklarına laf söyleyecek

Aman uzak dur canım. Çok takma kayınvaliden parasını vermiyecekse eşinle gidin onsuz alın her istediğini o olsa bu sefer aldıklarına laf söyleyecek

cok sukur esim isinde gucunde maddi acidan sıkintimiz yok allahimiza sukur.
zaten 15.ine kadar esime muddet verdim gelirse gelir gelmezse su besigi alip getiriceksin dedim tamam hayatim dedi tamam deyince ustelemedim cunku tamamsa o olur biliorum

cok sukur esim isinde gucunde maddi acidan sıkintimiz yok allahimiza sukur.
zaten 15.ine kadar esime muddet verdim gelirse gelir gelmezse su besigi alip getiriceksin dedim tamam hayatim dedi tamam deyince ustelemedim cunku tamamsa o olur biliorum
bak ne güzel işte canım çok sıkma kendini bebeğini üzme annesi :KK36:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X