- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün :) yazıdan çıkardığım tek sonuç çanta, 10 gün kala, kaynana, 9 ay ve bir de Beşik oldu : süper 5 liSelam kizlar...
kendi ailem ile evlendigimden beri( 2 senedir gorusmuyorum ve istemiyorum)
sormayin cunku asiri uzun bir mesele.. neyse dogum yaklasiyor hazirlik yapiyoruz kaynanam hep 10 gun kala aliriz 10 gun kala cantani hazirlariz diyor ve en sonunda esime dedim ben planli hareket ediorum biliyorsun ve ben hazirliycam cantamizi ne olur ne olmaz az kaldi sunun surasinda esim alalim anneme bakma sen dedi bugun cantami hazirladim koydum ne olur ne olmaz sonucta kizimin kiyafetlerinide yikadim utuleyip koyucam cantaya.
dun pazardi ve kaynim( besigi ben alicam demisti) eski konumu okuyan bilir, kayinvalidem esim ben ogle gezindik magazalari biz bebek arabasi bakmaya ciktik tabi fiyat icin onlarda geldi arada besige baktilar kaynim haziranin 1 de besigi alicakti hala ses seda yok bisi demiyorum o konuda alicagi besik (300tl) pahali bisi degil sonucta aslinda biz alicaktik ama kendisi ben alicam deyince kiramadik beklemedeyiz anliyacaginiz..
Asil konu dun kendime dogum cantasi bakiyordum kaynanam dur sonra alirsiniz dedi dedim alip hazirliycam ne gerek var ya 10 gun kala aliriz esim dedi anne ne zaman gelicegi belli degil alalim koyalim kapinin kenarina sustu bu.
dedim biraz buyuk alalim esim dedi bende kalicam yaninda benim esyalarimda sigacak sekilde bisiler bak kaynanam hemen sen mi kalicaksin dedi esim evet tabiki ben kalicam birakmam hastanede dedi kaynanamin yuzu 5 karis oldu asti hemen suratini..
bu zamana kadar kendisine hicsekilde saygisizlik yapmadim ne dediyse hep onayladim dun dedi besigi 15 gun kala aliriz dondum dedim ozamana kadar agirlasicam ama anne oda dedi aa ben 9 aya kadar gezdim 9 aylikti orhan ( esim)
karnimda bursaya gittik bisi olmaz.
Bende dondum artik dedim ki ozaman siz kendiniz begenir getirirsiniz 9 ay iyi dolasmissin yolda dogurmamissin allahtan dedim ve bu 2 sene boyunca ilk kez sert konusmus halimdi esim sadece yuzume bakti ve bisi demedi aksam bekledim tepki verir die tepki vermedi bisi demedi..
Zaten bizde kalicak ve nasil tahammul edicem bilemiyorum herseye karisiyor allah yardimcim olsun yani durum bu kizlar...
uzun oldu kusura bakmayin :/
bunların ben yaptın gelinde yapacak takıntısı :):) sanirim ama hazirliksiz gitmis bendede ogle beklio sanirim
senin kayın aileci yumurta g..te dayanıncalılardan galiba..sebep ne neden illa son gün son 10 gün son 15 gün psikolojileri mi bozuk bunların manyak mılar amaç ne ?Selam kizlar...
kendi ailem ile evlendigimden beri( 2 senedir gorusmuyorum ve istemiyorum)
sormayin cunku asiri uzun bir mesele.. neyse dogum yaklasiyor hazirlik yapiyoruz kaynanam hep 10 gun kala aliriz 10 gun kala cantani hazirlariz diyor ve en sonunda esime dedim ben planli hareket ediorum biliyorsun ve ben hazirliycam cantamizi ne olur ne olmaz az kaldi sunun surasinda esim alalim anneme bakma sen dedi bugun cantami hazirladim koydum ne olur ne olmaz sonucta kizimin kiyafetlerinide yikadim utuleyip koyucam cantaya.
dun pazardi ve kaynim( besigi ben alicam demisti) eski konumu okuyan bilir, kayinvalidem esim ben ogle gezindik magazalari biz bebek arabasi bakmaya ciktik tabi fiyat icin onlarda geldi arada besige baktilar kaynim haziranin 1 de besigi alicakti hala ses seda yok bisi demiyorum o konuda alicagi besik (300tl) pahali bisi degil sonucta aslinda biz alicaktik ama kendisi ben alicam deyince kiramadik beklemedeyiz anliyacaginiz..
Asil konu dun kendime dogum cantasi bakiyordum kaynanam dur sonra alirsiniz dedi dedim alip hazirliycam ne gerek var ya 10 gun kala aliriz esim dedi anne ne zaman gelicegi belli degil alalim koyalim kapinin kenarina sustu bu.
dedim biraz buyuk alalim esim dedi bende kalicam yaninda benim esyalarimda sigacak sekilde bisiler bak kaynanam hemen sen mi kalicaksin dedi esim evet tabiki ben kalicam birakmam hastanede dedi kaynanamin yuzu 5 karis oldu asti hemen suratini..
bu zamana kadar kendisine hicsekilde saygisizlik yapmadim ne dediyse hep onayladim dun dedi besigi 15 gun kala aliriz dondum dedim ozamana kadar agirlasicam ama anne oda dedi aa ben 9 aya kadar gezdim 9 aylikti orhan ( esim)
karnimda bursaya gittik bisi olmaz.
Bende dondum artik dedim ki ozaman siz kendiniz begenir getirirsiniz 9 ay iyi dolasmissin yolda dogurmamissin allahtan dedim ve bu 2 sene boyunca ilk kez sert konusmus halimdi esim sadece yuzume bakti ve bisi demedi aksam bekledim tepki verir die tepki vermedi bisi demedi..
Zaten bizde kalicak ve nasil tahammul edicem bilemiyorum herseye karisiyor allah yardimcim olsun yani durum bu kizlar...
uzun oldu kusura bakmayin :/
Allah sabir versin hazirla sen dinleme kimseyi durumunuz varsa al besigi falanda
Bece gorunmez yuz taktigini uygulayin.
Asla kv ile birebir konusmayin. Esinizi devreye sokun. O halletsin -ki hallediyor-
Yapacaginizi yapin kv ile kocaniz muhatap olsun.
Bu kaynanalar niye herşeyi biliyo ulan.Sen bi karışma be.Sinir geldi okurken hayret bişey ya. 9 aylıkken bursaya gitmişmiş.Cahilliğine sağlık napalım sana yaranalım diye samanlıktamı doğuralım. Ya sabır gerçekten....
Sakın hastanede yanında kV bırakma eşimi istiyorum de rahat olamiyosun tuvalet olayları filan bide sinir ediyorlar cabası....
Allah analı babalı kucaginiza almayi nasip etsin Saglikla.kv herşeye çok fazla karışmış. ailenizde olmayinca karışacak ortalik ona kalmış kendinde herşey de soz hakkı görüyor. ben hiçbir alışveriş e kv götürmedim.listeyi yaparsiniz çarşıya cikinca alıp yıkar koyarsanız bence bunu sormaya ve yanınızda onu taşımaya gerek yok haber vermeye de gerek yok.o alış veriş i eşinle yapmak o kadar guzelki bebeğine minik minik seyler alip eşinle bu duyguyu paylaşmak.baskalari yüzünden hayatınızı yarım yaşamayın.bir de logusalik acayip duygusal ve agrasif olduğun bir dönem zaten bu kv ile de kolay geçmez Bu yuzden eşine logusalik döneminn psikolojisini bol bol oku ki kv ile boyle olaylar oldugunda seni daha iyi anlasn.yeni doğum yapan bi arkadaşım kv geldi duzen bozuldu o gitmezse ben gidecegim diyor.eşimi taniyamaz oldum diyor ne kadar anneciymis diyor.korkutmak istemem ama eşinizi buna hazırlayın. Bir de ne olursa olsun bebeginizle ilgilenmeyi baskasina bırakıp iş yemek misafirle ilgilenme falan yapmayin bunları.kimseyi kafaya takmayin her agizdan bir laf cikar onemsemeyin. Tadını çıkarın bu aylar bir daha geri gelmiyor.uzun oldu kusura bakmayın. Eşinizle bebeginizle çok mutlu olun inşallah.
bunların ben yaptın gelinde yapacak takıntısı :)
benim kayınvalidem de ben normal doğurdum sende normal doğuracaksın dedi durdu. hatta demekten de öte doktoruma varasıya baskı yaptı ama sonuç o normal normal diye yırtındıkça YÜCE RABBİM nasip etmedi
merhaba canım
ben eşinin yanında kalmasına neden bozuldu ona şaşırdım
eşin kalmayacak kendisi mi kalsın istiyor
yoksa kimse kalmasın mı?
diğer olaylar son 1 ayda alışveriş falan her kv kp nin huyu herhalde :)
bu arada bende hiç alışveriş yapmadım.. 6. aydan sonra diyordum
bu cumartesi alacağız inşallah eşime ramazan girmeden halledelim oruçlarda sen çok zorlanırsın dedim
Kayınvalidenin (allahım korusun) erken doğumdan haberi yok sanırım. benim yeğenimin doğum çantası 7 aylıkken hazırdı eşyaları yıkanmıştı beşiği alınmıştı. herşey hazırlandı 7 ayllıkken çıktı geldi. eski kafa insanlarla uğraşması zor valla ne diyeyim.