Yok bana hic merakli degiller de millet ne der diye sirf beni gittikleri yere bile suruklerlerE gidip gelmesin siz kendi annenize eşiniz de kendi annesine gitsin.
Hatta bu teklifi siz sunun. Huzur daha önemli değil mi ?
Zaten siz onlar için el kizisiniz sizi çok mu ozleyecekler sanki.
Eşiniz de sizin annenizle görüşmese ne olacak yani önemli olan sizsiniz.
Benim ablam öyle yapıyor kafası da çok rahat.
Oyle yaptim canim zaten sadece suratina atmadin parayi:)ayyy inanamıyorum ....
bu nasıl bişey böyle yaa .. gidip o parayı yüzüne atardım ben olsam .. sen kimsin be çocuğuma istediğim ayakkabıyı alırım sizin paranıza mı kaldım derdim .. al bunla kendine 20 tllik ayakkabı al derdim kalanıyla da sebze alsın da biraz kafası çalışsın ..
işte şunu bir çıkarın kafanızdanBen gorusmek istemiyorum zaten ama bana baski yapiyor iste bir de benim anneme de gelip gitmezse diye korkuyorum
çok iyi yapmışsın.. vallahi böyleleri kaldı mı ya..Oyle yaptim canim zaten sadece suratina atmadin parayi:)
Ben de oyle dusunuyorum ki kayinpederimi gercekten severim iyi niyetli bir insan ama sanirim hic akrabasi olmamasindan dolayi tek varligi ailesi kavga ettigimiz zaman onu hakli goruyor artik oyle bir kafaya getirdiler ki ister hakli ister haksiz gorsunler benim icin bittilerKayınvalıdeyle gorusmek zorunda degılsınız
Gelırsede gıtmek zorunda kalırsanızda konusmayon onla hıc
Esınız gorusuyorsa gorussun
Kayınpeder para verırse bosuna vermeyın esınız gerı ıstıyor zaten hem cocugumunda bırseye ıhtıyacı yok tesekkur ederız dedesı dusunmen yeter deyın
Sız kayınpederı kazanın kayınvalideyı yalnızlastırın muhattap olmayın hıc bellıkı akli dengesı yerınde degıl
Aynen:)Şimdi okudum, eşin surat yapıyormuş. İstediği kadar yapsın. Ya annesi değişecek ya da hiçbir zaman görüşülmeyecek. Kendisi bilir
Kesinlikle ben de oyle dusunuyorumHiiç üzerine düşme barışmaya gönül almaya çalışma. Nasıl alıştırırsan öyle gider. Savun hakkını, beş kuruş da koklatma. Anası dolduruyordur da ondan suratlıdır. Yoksa eşin de farkındadır ama sana karşı kötü hissediyordur.
Eee siz de yapın ondan önce hastanelik edin kendinizi. Bir sinir krizi ardından salya sümük ağlamak kapanış bayılma. Ne bileyim yapın bir şeyler. Hasta ettiniz benii diye bağırın. Arkanızdayım tam gaz devam.Valla canim hep haksiz bulunuyorum konusunca esim basimin etini yiyiyor ailelerin huzuru kaciyor cunku en ufak bir lafta anira anira aglayip bayilma num. Yapiyor o
İste annesini biliyor ama bana surat yapiyor laf soyledin diyeçok iyi yapmışsın.. vallahi böyleleri kaldı mı ya..
eşin ne diyor bu konuda..
gerçi anasına laf söyletmiyordur
Ay ben hic yapamam kiz gulesim gelir:)Eee siz de yapın ondan önce hastanelik edin kendinizi. Bir sinir krizi ardından salya sümük ağlamak kapanış bayılma. Ne bileyim yapın bir şeyler. Hasta ettiniz benii diye bağırın. Arkanızdayım tam gaz devam.
Valla bi hayatımız var sadece karar sizin.Yok bana hic merakli degiller de millet ne der diye sirf beni gittikleri yere bile suruklerler
Ne bileyim onlarin bir sorunu yok hic benim ailemi saymasa uzulurum heraldeişte şunu bir çıkarın kafanızdan
siz onun annesiyle görüşmeyin oda sizinkiyle görüşmesin istemiyorsa şart mı yani?
annenize de kendi huzurunuz için olduğunu söyleyin
İnsallah ben de umut ediyorum belki bir gun utanir:)Bi de kusura bakmayın da 20 liraya ne ayakkabısı var? Terlikler bile 20 liradan daha fazla. Hele ki çocuk giyim çok pahalı. Rezillik resmen kadın kendinden utanmalı
işte ya yardan ya serden geçeceksinizNe bileyim onlarin bir sorunu yok hic benim ailemi saymasa uzulurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?