Kaynanamin pintiligi

Yok bana hic merakli degiller de millet ne der diye sirf beni gittikleri yere bile suruklerler

Oyle yaptim canim zaten sadece suratina atmadin parayi:)

Ben gorusmek istemiyorum zaten ama bana baski yapiyor iste bir de benim anneme de gelip gitmezse diye korkuyorum
işte şunu bir çıkarın kafanızdan
siz onun annesiyle görüşmeyin oda sizinkiyle görüşmesin istemiyorsa şart mı yani?
annenize de kendi huzurunuz için olduğunu söyleyin

Oyle yaptim canim zaten sadece suratina atmadin parayi:)
çok iyi yapmışsın.. vallahi böyleleri kaldı mı ya..
eşin ne diyor bu konuda..
gerçi anasına laf söyletmiyordur

Ben de oyle dusunuyorum ki kayinpederimi gercekten severim iyi niyetli bir insan ama sanirim hic akrabasi olmamasindan dolayi tek varligi ailesi kavga ettigimiz zaman onu hakli goruyor artik oyle bir kafaya getirdiler ki ister hakli ister haksiz gorsunler benim icin bittiler

Kesinlikle ben de oyle dusunuyorum

Valla canim hep haksiz bulunuyorum konusunca esim basimin etini yiyiyor ailelerin huzuru kaciyor cunku en ufak bir lafta anira anira aglayip bayilma num. Yapiyor o
Eee siz de yapın ondan önce hastanelik edin kendinizi. Bir sinir krizi ardından salya sümük ağlamak kapanış bayılma. Ne bileyim yapın bir şeyler. Hasta ettiniz benii diye bağırın. Arkanızdayım tam gaz devam.

Ay ben hic yapamam kiz gulesim gelir:)

Bi de kusura bakmayın da 20 liraya ne ayakkabısı var? Terlikler bile 20 liradan daha fazla. Hele ki çocuk giyim çok pahalı. Rezillik resmen kadın kendinden utanmalı

Reactions: Tzk
işte şunu bir çıkarın kafanızdan
siz onun annesiyle görüşmeyin oda sizinkiyle görüşmesin istemiyorsa şart mı yani?
annenize de kendi huzurunuz için olduğunu söyleyin
Ne bileyim onlarin bir sorunu yok hic benim ailemi saymasa uzulurum heralde

Bi de kusura bakmayın da 20 liraya ne ayakkabısı var? Terlikler bile 20 liradan daha fazla. Hele ki çocuk giyim çok pahalı. Rezillik resmen kadın kendinden utanmalı
İnsallah ben de umut ediyorum belki bir gun utanir:)

Ne bileyim onlarin bir sorunu yok hic benim ailemi saymasa uzulurum heralde
işte ya yardan ya serden geçeceksiniz

kv ile görüşmeyin ama sizde eşinize istersen sende annemle görüşme falan demeyin

Reactions: Tzk

Durum şuki cok öz güveni olan ayakları üzerinde duran kadın olduğumuz sürece haklı olmasa atışacak bi sebep bulacaktır kayınvalideler... cokta takmayacaksın... keşke parayı geri verip o konuşmayı yapmasaydın sonucta büyüklerle bu denli tartışmalar eşlerin nazarında hep bizi haksız çıkarıyor, sessiz olmakta yüceltiyor...

Kaynanaya diyeceğin pintilerin cennete giremiyor sözü bunu her defasında söyle

Bu da bişey mi benim kayinbalidem bikac gün evinde kaldığımızda yaktığımız doğal gaz faturasını özetti.fazla muhattap olmayın bence degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…