- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Benim kayinvalidem de zamaninda cok sikinti cektirdi. 5 sene olmus hala mutlu mesut yatagima yatmisken aklima gelir ve sabaha kadar uyku haram olur.
Ama esimin hakliyi haksizi gorup annesine dur demeyi bildigi, yaptigi hatalari soyledigi icin icim sogudu bir nebze olsun. Zaten kaynanamda benden geldi ve ozur diledi kiskancliktan yaptim dedi ama esim arkamda olmasaydi ozur diler miydi acaba? Bu bile esim sayesinde oldu.
Is esinizde bitiyor maalesef
Benim kayinvalidem de zamaninda cok sikinti cektirdi. 5 sene olmus hala mutlu mesut yatagima yatmisken aklima gelir ve sabaha kadar uyku haram olur.
Ama esimin hakliyi haksizi gorup annesine dur demeyi bildigi, yaptigi hatalari soyledigi icin icim sogudu bir nebze olsun. Zaten kaynanamda benden geldi ve ozur diledi kiskancliktan yaptim dedi ama esim arkamda olmasaydi ozur diler miydi acaba? Bu bile esim sayesinde oldu.
Is esinizde bitiyor maalesef
Allah askina kocanizin objektif bakmasini nasil sagliyorsunuz? Özel bir taktik mi var? Cok merak ediyorum
Hayir ya bence her koca ailesini tutar ... Ama hanimlar bir taktik kullaniyor onuda anlatan yok...Bence hepsi goruyo ama aile bulunmaz kadin bulunur mentalitesi mi ki acaba
ordu lu mu dediniz....Bence hepsi goruyo ama aile bulunmaz kadin bulunur mentalitesi mi ki acaba
Allah askina kocanizin objektif bakmasini nasil sagliyorsunuz? Özel bir taktik mi var? Cok merak ediyorum
Benim nisanlimda soeunlu bir aileden yani orda burda büyümüs ...Esimin anne babasi ayri. Bazen annesinde bazen babasinda kalmis. Cok sikintili bir cocukluk gecirmis. Bu yuzden anne babasina pek bagli degil. Yardimini yapar sevgisini gosterir ama ana kuzusu degildir. Ayrica ilk defa "benim yuvam" diyebilecegi bir evi oldu sagda solda yasamaktan kurtuldu. Sanirim bunlar hep etken. Ben bir sey yapmiyorum yani. Ama bana haksizlik yaparsa donup arkami gidecegimi de bilir. Yani ozetlemek gerekirse
1-Sorunlu bir cocukluk gecirmis birini bulun. Mutlu ailelerin cocuklarindan uzak durun
2-Sizi cantada keklik sanmasin. "Haksizlik yapsam da bu kadin yanimda" dedirtmeyin.
Benim nisanlimda soeunlu bir aileden yani orda burda büyümüs ...
Oda pek bagli degildir.
Yinede istedigim tepkiyi vermiyor deliriyorum
ordu lu mu dediniz....
Esimin anne babasi ayri. Bazen annesinde bazen babasinda kalmis. Cok sikintili bir cocukluk gecirmis. Bu yuzden anne babasina pek bagli degil. Yardimini yapar sevgisini gosterir ama ana kuzusu degildir. Ayrica ilk defa "benim yuvam" diyebilecegi bir evi oldu sagda solda yasamaktan kurtuldu. Sanirim bunlar hep etken. Ben bir sey yapmiyorum yani. Ama bana haksizlik yaparsa donup arkami gidecegimi de bilir. Yani ozetlemek gerekirse
1-Sorunlu bir cocukluk gecirmis birini bulun. Mutlu ailelerin cocuklarindan uzak durun
2-Sizi cantada keklik sanmasin. "Haksizlik yapsam da bu kadin yanimda" dedirtmeyin.
Yok hani sevsin tutsun ailesini ama bana yada bize laf soyletmesin istiyorum ben karistirmasin cok mu
Ben ikinciyi uygularsam ayriliriz bence
Yok kayserili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?