• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamin kotuluklerini nasil unutabilirim allah askina

Karsimdaki okadar akilli okadar sinsiki kelimelerle oynayip okadar mazluk yazik rolu oynuyo. Basa cikmam imkansiz yalan dolan hepsi onda. Sessiz kalamiyorum esime karsi onlara karsida kalmamaya calisiyorum esime gidip o niye boyle sert kalp kiriyo diyolar halbuki kendileri oyle. Biraz yuzlerine guluyum dedigin gibi depeme cikiyolar nasil katlanacam bilmiyom gitmek istiyorum burdan tasinmak ama esim iste bilio cok ciddi oldugumu ama takmiyo sanki. Buna demisler aileni istemeyen kadinla nereye kadar yapacan diye cok zorjma gitti

Eger sana esin, ailesinin boyle bi cumle kurdugunu soyluyorsa eger, sirf sana goz dagi vermek icin santaj yapiyor bunu aklindan cikarma.

Seviyormus gibi gorunme. Hislerinde acik ol. Esin sana santaj yapiyor madem sen de ona yap. Senin gectigin yollardan gectim.
tecrubeyle sabit...

Evet aynen. Tahammul edemiyorum ailesine gorusmeden olmuyo ama rahat birakmiyolar. Ben biyere gitmeyince esimi arayip soruyo falan hep bi laf soz icindeler hayatimdan cikmalaeini istiyorum. Ne guzel siz uzakta oturuyosunuz bende tasinmak istiyorum. Sorabilirmiyim esiniz nasi idare etti ve ediyo bu durumlari?
İdare edemiyor :( yılda birkaç kez çok büyük kavga oluyor sırf kv yüzünden. ne zaman onun yanına gitse bana tavrı değişiyor, hiç dert etmediklerini doldurulduğu için dert edip kavga çıkarıyo. artık kendi de farketti değiştiğini annesini görünce. çözümünü henüz bulamadık. daha geçen ay kv yüzünden çok büyük bir kavga ettik. şu an benim tek çözümüm düşünmemek, konuşmamak. ama bir daha karşılaştığımda annesiyle gerçekten o sessiz, her lafa susan gelin olmıycam. herşeyi diycem yüzüne. bakalım bir daha çağırcak mı beni :) şimdi oğluna yaranmak için sanki beni de çağırıyo gibi yapıyo. cevaplarımı duyunca çağırmıycak diye düşünüyorum. ama benim ki de bi umut. ben farkındayım herkes annesini görmeli ama bi yuvanın huzuru da böyle hep bozulmaz ki. kadın boşansak zil takıp oynıycak :)

bence bırak artık
ıstesende ıstemesende gom bence gecmıste olanları
anlattım demıssın buarada ama baktım sorunun nerede yazılı goremedım o yuzden sorunu anlayamadım

fakat evlılıgın sıkıntılı baslamıs
unutsan buyutmesen ıyı olacak
aılenle barıstınmı naptın

Evet aynen. Tahammul edemiyorum ailesine gorusmeden olmuyo ama rahat birakmiyolar. Ben biyere gitmeyince esimi arayip soruyo falan hep bi laf soz icindeler hayatimdan cikmalaeini istiyorum. Ne guzel siz uzakta oturuyosunuz bende tasinmak istiyorum. Sorabilirmiyim esiniz nasi idare etti ve ediyo bu durumlari?

Taşınıncada bitmez, insanlar edepsizse yakanızdan düşmezler.
Biz yakın oturuyorduk sırf bıktığımdan evlendikten 3 ay sonra şehrin öbür ucuna taşındım , yine yetiştiler yine hayatımdan çıkmadılar.
En son beynimde sinir rahatsızlığı çıktı, eşimde artık görüşme tamam dedi ama bitti mi hayır bitmedi.Bu sefer oğullarına mazlumu oynadılar, bizi neden istemiyo biz onu çok seviyoruz diye aylarca ağladılar. Halbuki bana neler yaptılar , ama edepsiz bunlar. Ben konuşmuyorum ama evime gelmek istiyolar eşimi taciz ediyolar. Sonuç yine huzur yok yine kavga var.

Uzağada gitseniz, kızsanız sövseniz hatta görüşmeseniz bile çözüm olmuyor bazen.
Çok iyi anlıyorum sizi ben, duruma üzülmemek kafayı takmamak elde değil. Ama karşındaki insanlar edpsiz arkadaşım ve sen onlar kadar edepsiz olmadıkça malesef bu böyle gidecek..Erkekler çoğu zaman kadınlar kadar erkek olupta ailesine laf söyleyemiyor yada tavır alamıyor.
Ya boşanıp kafanın rahatına bakacaksın yada bunu kabulleneceksin yoksa hasta edersin kendini.

İdare edemiyor :KK43: yılda birkaç kez çok büyük kavga oluyor sırf kv yüzünden. ne zaman onun yanına gitse bana tavrı değişiyor, hiç dert etmediklerini doldurulduğu için dert edip kavga çıkarıyo. artık kendi de farketti değiştiğini annesini görünce. çözümünü henüz bulamadık. daha geçen ay kv yüzünden çok büyük bir kavga ettik. şu an benim tek çözümüm düşünmemek, konuşmamak. ama bir daha karşılaştığımda annesiyle gerçekten o sessiz, her lafa susan gelin olmıycam. herşeyi diycem yüzüne. bakalım bir daha çağırcak mı beni :) şimdi oğluna yaranmak için sanki beni de çağırıyo gibi yapıyo. cevaplarımı duyunca çağırmıycak diye düşünüyorum. ama benim ki de bi umut. ben farkındayım herkes annesini görmeli ama bi yuvanın huzuru da böyle hep bozulmaz ki. kadın boşansak zil takıp oynıycak :)

Kac yillik evliydin? Benim kaynana ayni sekilde sevinir. Cok huzursuzm nefret ediyorum kafalarini gordukce anlatamam.. Susma zaten cunku susunca iyi mi diyolar demiyolar. Ayni sekilde esinde iyi demez o yuzden hakkini savun...

bence bırak artık
ıstesende ıstemesende gom bence gecmıste olanları
anlattım demıssın buarada ama baktım sorunun nerede yazılı goremedım o yuzden sorunu anlayamadım

fakat evlılıgın sıkıntılı baslamıs
unutsan buyutmesen ıyı olacak
aılenle barıstınmı naptın

Buyutmek istemiyorum unutmak istiyorum ama yine laf yine laf sinirimi bozuyolar.
Sordugun icin cook sagol annemle konusuyorum yine cok sukur

Taşınıncada bitmez, insanlar edepsizse yakanızdan düşmezler.
Biz yakın oturuyorduk sırf bıktığımdan evlendikten 3 ay sonra şehrin öbür ucuna taşındım , yine yetiştiler yine hayatımdan çıkmadılar.
En son beynimde sinir rahatsızlığı çıktı, eşimde artık görüşme tamam dedi ama bitti mi hayır bitmedi.Bu sefer oğullarına mazlumu oynadılar, bizi neden istemiyo biz onu çok seviyoruz diye aylarca ağladılar. Halbuki bana neler yaptılar , ama edepsiz bunlar. Ben konuşmuyorum ama evime gelmek istiyolar eşimi taciz ediyolar. Sonuç yine huzur yok yine kavga var.

Uzağada gitseniz, kızsanız sövseniz hatta görüşmeseniz bile çözüm olmuyor bazen.
Çok iyi anlıyorum sizi ben, duruma üzülmemek kafayı takmamak elde değil. Ama karşındaki insanlar edpsiz arkadaşım ve sen onlar kadar edepsiz olmadıkça malesef bu böyle gidecek..Erkekler çoğu zaman kadınlar kadar erkek olupta ailesine laf söyleyemiyor yada tavır alamıyor.
Ya boşanıp kafanın rahatına bakacaksın yada bunu kabulleneceksin yoksa hasta edersin kendini.

Iyi daa istemissin tasinmissiniz, biz ev buldugumuz ve tasinacagimiz an ailesiyle savas baslayacak. Aslinda izin vermislerdi ama aileyle iyi olmamiz sartiyla. Ben tamam dedim gidip geldim yuzum guldu ama onlar yine laf etti bazi seyleri rahat birakacaklari yere. Yani bi savas daha beni bekliyo.. Ve haklisin gercekten sinir hastasi olacam diye korkuyorum cunku bazen kendimi kaybediyorum piskolojikmen cokuyorum ozellikle esime derdimi anlatamadiigm zaman. Kendisi soz verdi sozunun arkasinda ama hafife aliyo ben ise ev aramasini istiyorum surekli sonucta soz verildi. Tasinmak istemiyomus ama tasinacakmiz benim icin falan sanki duygularimla oynuyomus gibi geliyo ozamanda. Esimden memnunum aslinda ama aklini kullanmadigini dusunuyorum anlamiyo beni yada anlamak istemiyo bilmiyorum. Tek istegim tasinmak, iyide olsa kotude olsa once yasamak istiyorum. Bosanmak dogru kararmi bilmiyorum ama bu insanlarin yaninda cocuk dunyaya getirmek istemem hani ileriye donuk dusundugumde. Ailem uzakta onlar olsaydi farkli olurdu belki cevrem olsaydi bilmiyorumm. Burasida iste koy hicbirsey yok genc bile yok pf bilmiyorum

Yaptim ama bisey degismedi hala her gun soyluyorum ama anlamiyo beni yada ben mi anlatamiyorum bilmiyorumki. Cok pasif bi insan bana verdigi sozleri tutmuyo ve kendince gecerli sebepleri oluyo. Bilinc altina yerlesecegi yere benden soguyo bana gicik kapiyo onu asagliyomusum. Halbuki ben ailesi gibi her yaptigina iyi demiyorum, ben daha iyi olsun diye durustce bu iyi bu kotu diyorum kotu deyince onu begenmiyo oluyorum
bu kadar benzer yaşadıklarımız :) aynısının tıpkısı. daha geçerli bir çözüm bulamadım. şu an evliliğimin devam edebilmesi için nu konuyu konuşmuyorum, uzakta oldukları için hatırlatmamaya çaışıyorum. ama yanlarına gidersek ne yapacağımı bilmiyorum. kv çoook akıllı bir kadın, dolaylı laf sokmaları, beni sinir etmeleri meşhur.

6 ayda biten evliliğimin yüzde 80 i bu sebeplerdi..seni üzmek istemem ama gerçekler acıdır arkadaşım:KK64:

Aranıza neden mesafe koymuyorsunuz anlamıyorum :S Tabi ki yaptıklarını unutmayın ,niye unutucaksınız hep aklınızın bir köşesinde kalsın, kalsın ki ona göre davranın.
Yani ben 18 yaşındayım,mesafe koyuyorum bazı insanlarla arama ,kesinlikle şaka bile yapamıyorlar,halam mesela ,mesafeliyim ,bir alt katta oturuyor,anneme bazen laf sokmaya çalışıyor,ben gelince o ortama sus pus oluyor.Siz neden başaramıyorsunuz ki bunu :S

Back
X