Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaynanamin kotuluklerini nasil unutabilirim allah askina
- Konu Sahibi Lamiha
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim kayinvalidem de zamaninda cok sikinti cektirdi. 5 sene olmus hala mutlu mesut yatagima yatmisken aklima gelir ve sabaha kadar uyku haram olur.
Ama esimin hakliyi haksizi gorup annesine dur demeyi bildigi, yaptigi hatalari soyledigi icin icim sogudu bir nebze olsun. Zaten kaynanamda benden geldi ve ozur diledi kiskancliktan yaptim dedi ama esim arkamda olmasaydi ozur diler miydi acaba? Bu bile esim sayesinde oldu.
Is esinizde bitiyor maalesef
Ama esimin hakliyi haksizi gorup annesine dur demeyi bildigi, yaptigi hatalari soyledigi icin icim sogudu bir nebze olsun. Zaten kaynanamda benden geldi ve ozur diledi kiskancliktan yaptim dedi ama esim arkamda olmasaydi ozur diler miydi acaba? Bu bile esim sayesinde oldu.
Benim kayinvalidem de zamaninda cok sikinti cektirdi. 5 sene olmus hala mutlu mesut yatagima yatmisken aklima gelir ve sabaha kadar uyku haram olur.
Evet. Esime demisler aileni istemeyen bi kadinla nekadar devam edebilirsin diye..bu cok zoruma gitti sonucta ben degildim problemleri cikaran..
Esiniz sahiplenmis sizi ne guzel daim olsun
Benim kayinvalidem de zamaninda cok sikinti cektirdi. 5 sene olmus hala mutlu mesut yatagima yatmisken aklima gelir ve sabaha kadar uyku haram olur.
Allah askina kocanizin objektif bakmasini nasil sagliyorsunuz? Özel bir taktik mi var? Cok merak ediyorum
Allah askina kocanizin objektif bakmasini nasil sagliyorsunuz? Özel bir taktik mi var? Cok merak ediyorum
Bence hepsi goruyo ama aile bulunmaz kadin bulunur mentalitesi mi ki acaba
Hayir ya bence her koca ailesini tutar ... Ama hanimlar bir taktik kullaniyor onuda anlatan yok...Bence hepsi goruyo ama aile bulunmaz kadin bulunur mentalitesi mi ki acaba
Sansli olanda vardir tabiiki, kocasi ibjektif bakan.
Ama cogu istedigini yaptiriyir ve merak ediyorum! PAYLASIN HANIMLAR BU SIRRI BIZIMLE! Hangi taktik ne taktik nasil bi taktik bu yaaa ...
ordu lu mu dediniz....Bence hepsi goruyo ama aile bulunmaz kadin bulunur mentalitesi mi ki acaba
Esimin anne babasi ayri. Bazen annesinde bazen babasinda kalmis. Cok sikintili bir cocukluk gecirmis. Bu yuzden anne babasina pek bagli degil. Yardimini yapar sevgisini gosterir ama ana kuzusu degildir. Ayrica ilk defa "benim yuvam" diyebilecegi bir evi oldu sagda solda yasamaktan kurtuldu. Sanirim bunlar hep etken. Ben bir sey yapmiyorum yani. Ama bana haksizlik yaparsa donup arkami gidecegimi de bilir. Yani ozetlemek gerekirse
1-Sorunlu bir cocukluk gecirmis birini bulun. Mutlu ailelerin cocuklarindan uzak durun
2-Sizi cantada keklik sanmasin. "Haksizlik yapsam da bu kadin yanimda" dedirtmeyin.
Benim nisanlimda soeunlu bir aileden yani orda burda büyümüs ...Esimin anne babasi ayri. Bazen annesinde bazen babasinda kalmis. Cok sikintili bir cocukluk gecirmis. Bu yuzden anne babasina pek bagli degil. Yardimini yapar sevgisini gosterir ama ana kuzusu degildir. Ayrica ilk defa "benim yuvam" diyebilecegi bir evi oldu sagda solda yasamaktan kurtuldu. Sanirim bunlar hep etken. Ben bir sey yapmiyorum yani. Ama bana haksizlik yaparsa donup arkami gidecegimi de bilir. Yani ozetlemek gerekirse
1-Sorunlu bir cocukluk gecirmis birini bulun. Mutlu ailelerin cocuklarindan uzak durun
2-Sizi cantada keklik sanmasin. "Haksizlik yapsam da bu kadin yanimda" dedirtmeyin.
Oda pek bagli degildir.
Yinede istedigim tepkiyi vermiyor deliriyorum
Benim nisanlimda soeunlu bir aileden yani orda burda büyümüs ...
Oda pek bagli degildir.
Yinede istedigim tepkiyi vermiyor deliriyorum
O zaman ikinci taktigi uygulayacaksin.
ordu lu mu dediniz....
Yok kayserili
Esimin anne babasi ayri. Bazen annesinde bazen babasinda kalmis. Cok sikintili bir cocukluk gecirmis. Bu yuzden anne babasina pek bagli degil. Yardimini yapar sevgisini gosterir ama ana kuzusu degildir. Ayrica ilk defa "benim yuvam" diyebilecegi bir evi oldu sagda solda yasamaktan kurtuldu. Sanirim bunlar hep etken. Ben bir sey yapmiyorum yani. Ama bana haksizlik yaparsa donup arkami gidecegimi de bilir. Yani ozetlemek gerekirse
Ben ikinciyi uygularsam ayriliriz bence
Yok hani sevsin tutsun ailesini ama bana yada bize laf soyletmesin istiyorum ben karistirmasin cok mu
Hanimlaaar ikinci taktik diyorum.
Benim ki şu fatih harbiyeli dizisi vardı ya o cadı kaynanayı izlettirlp sürekli kaynanaya çatınca anladı herhalde şimdi annesine he,he deyip annesinin gazına gelmiyor
Ben ikinciyi uygularsam ayriliriz bence
O zaman iliskiniz esinizin mutlulugu uzerine kurulmus. Aslinda iki numarayi en basta yapacaktiniz. Ama hatasi oldugunda soylemekten cekinmeyin. Hatali oldugunu bilsin. Zamanla belki bilincaltina yerlesir de kendini toparlar.
Yakından tanıdığım kayserili aile var gelin kızı köle gibi kullanıyor kaynana kız evlendi evleneli evlnde oturamıyor evinin keyfini çıkaramıyor kızcağız 2 evi idare ediyor ve benim kaynana işlne geldiği için kızı öve ,öve yerle göklere sığdıramıyor geinin çocuğu olduğu halde öğlen olmadan kaynananın temiziliğin ve yemeklerini yapmaya hergün gidiyor askında kaynana kul hakkına giriyor ki çok da dindar kadın hastada deği eli ayağı tutuyor o kadından nefret alıyorum sevmiyorum sanki o harekerleri bana yapılmış gibi kadının yüzüne tüküresim var arkadaşımada zaten dert yanmış hep evime hasretim demiş
Yok kayserili
Din kitaplarini karistirip anne baba ne yapsa cekilir diyen erkeklere, anne babayi sadece evladi crkmek zorunda oldugunu da bir zahmet anlatsin. Hic kimse baskalarinin hizmetini yapmaya suratini cekmeye laf sokmasina katlanmaya zorlanamaz. Kul hakkina giriyorsun peki bunu nasil odemeyi dusunuyorsun deyin. Oyle din kitabi acip vaaz vermekle olmuyor. Istedigi din alimine sorsun gelin mecbur mu diye. Alacagi cevap pek hosuna gitmeyecek ama gercekler boyle.