- 6 Mayıs 2024
- 2.747
- 2.868
- 29
Özel tercihi Arap sanıyorum kiNeden Araplar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel tercihi Arap sanıyorum kiNeden Araplar?
AtsanaYa inanmıyorsanız eşimin yazdıklarını atiyim ya.
Yaptığı hatalardan indirim yemiş.1 senelik evliyim yazmışsın diğer konularında şimdi nasıl 6 aylık oldu???
Yavrum yapmışsın artık nasıl tavsiye bekliyorsun? Eşine de ki olsun en azından kendimi Araplara pazarlıyor gibi hesap açmadım ya ananı da pazarlasaydım ahahaArkadaşlar bende biliyorum normal değil ama yaptım. Çocukluk veya değil. Tavsiye verin. Hakaret etmeyin
Yaaa nsnndnsksnksknsYaptığı hatalardan indirim yemiş.
Bu ne saçma iştir neysin sen satmak falan? Ya konuşurken izah edemiyorsun ya ciddi ciddi bunu söylüyorsun hayret ettimDaha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum
Sen kaynanana hakaret edip paylaşırken bize mi danıştınArkadaşlar bende biliyorum normal değil ama yaptım. Çocukluk veya değil. Tavsiye verin. Hakaret etmeyin
Bunu yazan tosun okuyana k.sun demiş de olabilirBahçelerde lahana koca g..lü kaynana falan mı yazdınız anlamadım
İlkokula giden çocuk yapmaz be dediğini manasız bir şey ergenler bile belli bir seviyede kalıyorBunu yazan tosun okuyana k.sun demiş de olabilir
Estağfurullah canım kendine haksızlık etme. Tabiki de yakışan olmuş.kendime yakışmayan şeyler yapıyorum.
Valla kendini araplara satandan herşey beklerimİlkokula giden çocuk yapmaz be dediğini manasız bir şey ergenler bile belli bir seviyede kalıyor
Çocuk bile yapmaz bu değişik bir şey izah etmek istemiyorumkız bizde kadar şey yaşadık bunu yapmadık rezillik çocukca
Evlerden ırak inşallah kendini ifade edememezliktendir yoksa aklımıza türlü şeyler geliyorValla kendini araplara satandan herşey beklerim
Petrol zengini var, şeyhi var, para da boldur diye herhalde.Neden Araplar?
Zenginler de bunu bekliyordu zaten Allahım Türk bir hatun girse de haremime ekleyip altın döksem başından diyePetrol zengini var, şeyhi var, para da boldur diye herhalde.