- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Gülerek yapmış.Üstüne düşünmüş ,caps yapmış, profil açmış hâlâ diyor ki bilerek yapmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülerek yapmış.Üstüne düşünmüş ,caps yapmış, profil açmış hâlâ diyor ki bilerek yapmadım.
Kız neden araplar ya.Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum
Neeee bu nasıl bir kafa çalışmasıDaha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
daha 6 aylık evliyim.
Merhaba ben 1 senelil evliyim
kizlar konu fake ama iyi gulduk eglendik1.5 senelik evliyim.
E anasını reklam ettikten sonra şiir yazmayacaktı size.Ya inanmıyorsanız eşimin yazdıklarını atiyim ya.
Kendimi affettirmek istiyorsan kendini yamyamlara satmayı dene seni çiğ çiğ yiyecek zaten kocan her türlüYa inanmıyorsanız eşimin yazdıklarını atiyim ya.
"Özel" kişiler yaptıgından sorumlu tutulamaz, bosver sen cekil köseye, otur:))Arkadaşlar bende biliyorum normal değil ama yaptım. Çocukluk veya değil. Tavsiye verin. Hakaret etmeyin
Ya sana neden inanalım ki? Önceki konularına baktım 1 senelik evliyim demişsin, 1 buçuk senelik evliyim demişsin şimdi de 6 aylık evliyim diyosunYa inanmıyorsanız eşimin yazdıklarını atiyim ya.
İnanmıyoruz.Ya inanmıyorsanız eşimin yazdıklarını atiyim ya.
Atsana nolurYa inanmıyorsanız eşimin yazdıklarını atiyim ya.
1 senelik evliyim yazmışsın diğer konularında şimdi nasıl 6 aylık oldu???Ya vallahi fake değil bak konuşmalarımıza atıyorum
Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
Saçmalamışsın, sevmezsin anlarım da edebinle tavrını koy bu nedir yani? Şu an iyilik meleği olsan ne kocan ne kv seni sever duyarsa. Sevmiyorsa zaten kadını haklı çıkardın. Adamın ve ailenin seni savunacak bir yanı kalmamış. Çok ayıp diyecek bir şey bulamadım.Arkadaşlar öncelikle merhaba. Gerçekten şuan böyle birşeyi neden yaptım bilmiyorum. Sanırım geçmişte yaşanılan olaylar sonrasında içimde geçmeyen bir yara var ve kendime yakışmayan şeyler yapıyorum. Annemlere geldim ve eşim bana soğuk yaptı. Zaten fitillenmiş bomba gibiydim gidip kaynanamın fotoğrafını koyup, adını değiştirip eşime inat attım. Eşim görünce delirdi ve hakaret etti. Annem babama söyledim onlarda çıldırdı. Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Yani, kimin aklına gelir ki böyle birşey yapmak? Veya neden yaptım. Bir anlık öfkeyle sanki eşimin canını acıtmak istedim. Birisi benim anneme böyle birşey yapsa o kızı öldürürdüm. Yarın eve döneceğim. Eve dönsem mi bilemedim. Zaten oldum olası eşimin ailesini sevmedim. Sanki bir yanım intikam içgüdüsyle dolu daha 6 aylık evliyim.
Ad şöyle mesela : yalancıMELTEM65 bide profil fotosu. Eşimde ablam gördü deyip beni korkuttı ve küfür etti. Sizde çokmu aşırı birşey ilk baş gülerek yapmıştım Bide kaynanamın fotosunu ekledim.