- 24 Mart 2019
- 2.946
- 4.099
- 38
16 yaşında oğlum var valla çok zeki. Lütfen o yaştaki çocukların zekalarını hafife almayınız:)Zeka yaşı 14-15 sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 yaşında oğlum var valla çok zeki. Lütfen o yaştaki çocukların zekalarını hafife almayınız:)Zeka yaşı 14-15 sanırım
Kendisine tek tavsiyem hemen akıl hastanesine yatmalı.Hanım abla kaynanaya kızıp resmını sacma seyler yazıp fake profil yapıyor. Kocasına kızıp ananı satarım dıyor. Zamanında kendını araplara satacakmiş. Ilanı kocaya yolluyor. Eskiden de sevgılıye kızıp telini ora buraya yazıyomus
Ordakileri de delirdir konu sahibiKendisine tek tavsiyem hemen akıl hastanesine yatmalı.
İyileşir mı bilmiyorum ama doktor raporuyla tazminattan yırtar. Bence..
1 yasında bebegım var bunun yanında ustun zekalı kalıyor16 yaşında oğlum var valla çok zeki. Lütfen o yaştaki çocukların zekalarını hafife almayınız:)
Yaptığınız kanunen suç biliyorsunuz değil mi?Arkadaşlar lütfen kötü şeyler yazmayın 24 yaşımdayım. Bilerek yapmadım çocukluk biliyorum ama gerçekten neden yaptım bilmiyorum evlendiğimden sevgililik dönemine kadar bana çok şey yaptı ondan intikam almak istedim
Ay yok kendini satmış ben öyle anladımBen baş ve son sayfaları okudum. Ortasını okumaya korkuyorum. Kocasını Araplara mı satmış?
tamam gençler sizi güldürdüm eğlendiniz şimdi başka konulara sjsjjs
6 ustu 1 anne konu sahibi geldi haydi sor sorunuHergun soyle 2 konu yakalasak ohh gunumız senlencek
Ifşa sayfalarında karısının, anasının fotolarını paylaşanları diyorum. Ne kazanıyorlar bu fotoğraflardan?Foto altında kötü kelimeler yazmış
Kaynanasını bile satıyordu sen ne diyorsunAy yok kendini satmış ben öyle anladım
Kızz cok merak ettık kaca koydun ılana pıyasası ne bı işinyaa tamam yeter yazmayın okurken yoruldum
DüşünemiyorumIfşa sayfalarında karısının, anasının fotolarını paylaşanları diyorum. Ne kazanıyorlar bu fotoğraflardan?
Kolay paraIfşa sayfalarında karısının, anasının fotolarını paylaşanları diyorum. Ne kazanıyorlar bu fotoğraflardan?
Tövbe estağfirullahEee foto para getırmıyoo. Kızsında araplardan mı olsun
Sırrını vermıyor bak. Musterı den mı olsun pıyasayı mı arttırsın6 ustu 1 anne konu sahibi geldi haydi sor sorunu