- 25 Nisan 2022
- 1.477
- 1.755
Burada şair ne demek istemiş anlamadım benNeeeeee hahxhahxhahxh ALLAHIM SANA GELİYORUMMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada şair ne demek istemiş anlamadım benNeeeeee hahxhahxhahxh ALLAHIM SANA GELİYORUMMM
Fake diyenler yenı dogmuş bebek kadar masum bir tur.Fake diyenler twitırın dehlizlerinde yol alıp mental sağlığı keşküle dönmemiş şanslı arkadaşlar.
Üzdü buDaha da cok turuyo tukenmez artık laçkalaştık
Kendı mı kızdıkca arap marap demıyom satıyom demiş şair özgır ve maddıyatcı vızyonlu bır ruha sahıpBurada şair ne demek istemiş anlamadım ben
E eşine neyi gönderiyor? Ay ben mi çok safım vallahi anlamadımKendı mı kızdıkca arap marap demıyom satıyom demiş şair özgır ve maddıyatcı vızyonlu bır ruha sahıp
Baştan okuE eşine neyi gönderiyor? Ay ben mi çok safım vallahi anlamadım
Girdi çıktı raporu tutuluykr. Mal kac yıllık fabrıka cıkıs tarihi nesir sonra motora darbe aldı mo motordan buyuk parca cıktı mı bunlara gore expertiz hazırlanıp fıyat belirlenıyooDaha neler duycaz ya ayıp ayıp insan kendini satar mı kaç para veriyolarmış
Bnce esine maddi olarak doyuramıyon. Gece dw doyıramıyon dıyor saır. ŞifreliE eşine neyi gönderiyor? Ay ben mi çok safım vallahi anlamadım
Içine cin girmiş olmasın sakınYa bu hareketlerim normal değil biliyorum ama sinirden naptımı bilmiyorum Aklıma şeytanca şeyler geliyor daha farklı şeyler tövbe tövbe yani fotoğrafını şoplamak gibi
Aaaa kocasıda araplara kendini sattığına takılmamışta anasının resminin altına hakaret yazdığına mı takılmış?Bnce esine maddi olarak doyuramıyon. Gece dw doyıramıyon dıyor saır. Şifreli
Okudum ama gene aklım almadıBaştan oku
Bu fotoğraflara paramı veriyor peki insanlar? Amaç ne yani sadece sapıklık mı?Var böyleleri ya.
Karısı hamile olan bir deyyus vardi.
Haberlere de çıktı kadın hatta.
Bir de x üzerinden bacısını, anasini, kuzenini, komşusunu çeken şerefsizler var.
İfşa kanallarına fotograflarini gizlice çekip karima bak, bacıma bak diyorlar
Akıl alacak gibi değil yazdıkları zaten kocasına kızıp kaynanasını sosyal medyada fotoyla paylaşmış kocası ve görümcesi görünce küfür etmiş buna. Bir de ara sıra kocasına kendimi araplara pazarlarım diyormuş eşiyle son konuşmasında ananı da satarım demişOkudum ama gene aklım almadı
Foto altında kötü kelimeler yazmışBu fotoğraflara paramı veriyor peki insanlar? Amaç ne yani sadece sapıklık mı?
Eee foto para getırmıyoo. Kızsında araplardan mı olsunAaaa kocasıda araplara kendini sattığına takılmamışta anasının resminin altına hakaret yazdığına mı takılmış?
Okutta değerini bilsinKonuyu kaynanama okutasım var. Ne gelinler varmış desin
Mesleginiz nedir, konusuldu mu, eski mesajlari okumadim.Vallahi gerçek. Daha öncede numaramı duvara yazmıştım sevgilimi kıskandırmak için.