Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fantazi.Ifşa sayfalarında karısının, anasının fotolarını paylaşanları diyorum. Ne kazanıyorlar bu fotoğraflardan?
Konu sahibi lütfen bizi aydınlat. Aklımızda tonla soru işareti bıraktın.yaa tamam yeter yazmayın okurken yoruldum
nerden nereye getirdiniz konuyu helall be
Konu arap olunca dogru az edeplı konur haklısınsanki açık seçik fotoğraf paylaştım dedim abartmayı ne çok seviyorsunuz
Belki de o kadar bilmiyordurSırrını vermıyor bak. Musterı den mı olsun pıyasayı mı arttırsın
ayy eli değmişken benim kaynanayıda satsa araplara. Niye hiç aklıma gelmedi benimKaynanasını bile satıyordu sen ne diyorsun
Nerden nereye getirdik kıznerden nereye getirdiniz konuyu helall be
Kız sulaleyi satıyor nasıl bilmezBelki de o kadar bilmiyordur
Kocasını satamamış amaKız sulaleyi satıyor nasıl bilmez
Araplar onlara bakmıyo daha fakır ulkeler tercıh edıyomus. Kaporta dagınıkayy eli değmişken benim kaynanayıda satsa araplara. Niye hiç aklıma gelmedi benim
Di mi Finlandiyalılar dururken Arap ne alakakendimi araplara satmak ne demek ya siz iyi misiniz sıcak mı çarptı
Araplar demwk babyface sevmıyoo. Baska ulke denemeli. Yanlıs yapmısKocasını satamamış ama
Kız kim kaza yaptı 3 ne kaportacısıAraplar onlara bakmıyo daha fakır ulkeler tercıh edıyomus. Kaporta dagınık
Hollanda tarzı olabilir mi geniş çaplı haniAraplar demwk babyface sevmıyoo. Baska ulke denemeli. Yanlıs yapmıs
Finlandiya potansıyel musterı degıl. Para da arapta var daha nolsunDi mi Finlandiyalılar dururken Arap ne alaka
Yok bebişim bakıp bakıp 31Bu fotoğraflara paramı veriyor peki insanlar? Amaç ne yani sadece sapıklık mı?
Onu kendisi almışKocasını satamamış ama
Malız ya satarkende mal muamelesi goruyoz napsın la a. G t dıyemıyolar kaportayla ıdare edıyılarKız kim kaza yaptı 3 ne kaportacısı
Tövbe tövbeYok bebişim bakıp bakıp 31