- 16 Ağustos 2019
- 2.264
- 7.105
- 33
Bosanıp bosanıp bıda evlenıyordur. İşguzarlar sızıKonu sahibi daha önce konuda bir senelik sonra bir buçuk senelik bu konudada 6 aylık evli olduğunu yazıyor diyeceklerim bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bosanıp bosanıp bıda evlenıyordur. İşguzarlar sızıKonu sahibi daha önce konuda bir senelik sonra bir buçuk senelik bu konudada 6 aylık evli olduğunu yazıyor diyeceklerim bu kadar
Aman tanrım bunu bir tek ben kaçırmış olamam tıklayıp eşine ne yazdığına baksanıza o adam iyi sabretmiş.
Bu ülke sağlam kafayla çekilmiyor şu şekil olacaksın ki sarsınKonu sahibi daha önce bir senelik sonra bir buçuk senelik bu konudada 6 aylık evli olduğunu yazıyor
Tam olarak şöyle: Tavuk g.tü tövbe tutmaz.O cümle öyle mi gerçekten
Bosuna mı arapa satıyor dıyoruz ablam ınsan kacakcısı resmen herkesı satıyorAman tanrım bunu bir tek ben kaçırmış olamam tıklayıp eşine ne yazdığına baksanıza o adam iyi sabretmiş.
Ben yanlış biliyormuşum demek kiTam olarak şöyle: Tavuk g.tü tövbe tutmaz.
Aynisini senin annene yapsalar?Başka konuya gidin pişman oldım açtığıma ne uzattınız hepiniz kaynana aşığısınız okey
Ha bir de ay. Ben yıl sandım6 aylık dedıgıne gore bı araya sıkıstırmıs
Ay o ay yıl olsa duramazdınHa bir de ay. Ben yıl sandım
Mevzu kaynana mı sence??? Arapları ne yapacan?????Kocaninda Konya ovası gibi geniş kalbi var Arabı sindiren ,bunu da sindirir merak etme,aksiyona devam ....Başka konuya gidin pişman oldım açtığıma ne uzattınız hepiniz kaynana aşığısınız okey
O kadar hızlı gelişti ki her şey gülmekten eksik okudumAy o ay yıl olsa duramazdın
Ya hiç bir normal evlilik bu şekilde olamazBosuna mı arapa satıyor dıyoruz ablam ınsan kacakcısı resmen herkesı satıyor
Siz nasıl biliyorsunuz?Ben yanlış biliyormuşum demek ki
Arap olayı neymiş ya kim kimi satmış kendini mi satmış araplara iyi para vermişler mi bi arkadaş soruyor kredi borcu var daAy o ay yıl olsa duramazdın
Gelince sorAslında merak ta edıyorum kendını ılana koyarken ne yazdı ki;
Türkten az kullanılmıs araplara kayık hatun
Yazamaaam valla ban yerim Mune atar beniSiz nasıl biliyorsunuz?
Yahu kadın sanal üzerinden kendisini satıyor belliki anlayın işte :)Arap olayı neymiş ya kim kimi satmış kendini mi satmış araplara iyi para vermişler mi bi arkadaş soruyor kredi borcu var da
Bncw anası ucuza gıdıyorsa ona kızmıstır. Anasının pazarı arap olmaz o daha cok hınt tarafına gıderYa hiç bir normal evlilik bu şekilde olamaz
Konu fake değilse eğer kocasi da bu durumdan memnun.
Ne bileyim kocasi da belki kadını sanal üzerinden pazarliyordur.
Çünkü kendisini sanalda araplara sattığını söyleyen bir kadın var.
Belki de kocasi pe... olmuş satiyordur karısını
Mevzu anasına gelince dellenmiştir :)