- 20 Ocak 2010
- 45.932
- 163.245
- 798
- 43
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Hiç öyle düşünmüyorum Türklerin abartılması gibi hepsi kocaman şeyli ve saatlerce sevişiyor bilmesekOnlarda cepten fakirbu ıkı yerden kurtarmak ıstemıs.
Ama araplar belde kuvvetlıdır. Hepsınde 4,5 karı var nasıl yetecek
Kovulmak beni üzdü. Okadar da arkadaş olalım istedikBaşka konuya gidin pişman oldım açtığıma ne uzattınız hepiniz kaynana aşığısınız okey
Kız ölümüzü de satar gebermeSus suss geberdim
Görümcen gerçekten görmüş mü??ya gerçekten çok komiksiniz ahahahah
Kız tavuk g.tü tövbe tutar mı? demişler zamanında. O geldi aklıma.Pişman oldum bir daha da yapmıcam dedim
Bahçelerde kayısı kocaBaşlığı görünce kafam güzelken konu mu açtım acaba dedim
Ohoo abdullah abı bır atısta 1 saat [1 sanıye oda]Hiç öyle düşüüyorum Türklerin abartılması gibi hepsi kocaman şeyli ve saatlerce sevişiyor bilmesek
Fake bu fake bakıp gülüyordurKız ölümüzü de satar geberme
6 ayda nasıl bu hale geldin?? Birde neden durup dururken böyle birşey yaptınBenim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz ben bu hale nasıl geldim acaba
Hepsi senin sayendeya gerçekten çok komiksiniz ahahahah
6 yıl da ne yaşadım yavrum senBenim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz ben bu hale nasıl geldim acaba
Fakese komık degılse daha da komıkFake bu fake bakıp gülüyordur
Bilerek değil ablasıdoğru konuş hakaret etme terbiyesizlik yapma lütfrn
Anlatsana gözünü seveyim.Benim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz ben bu hale nasıl geldim acaba
Bziim ekonomimiz onun gıbı bır varlıgı satın almaya getmıyor. Pis fakirlerBak bi de araplar diyo. Ne bu ırkçılık, ne bu yurdum halkına hizmet etmeme, ne bu başka milletlerin insanını kayırma. Hiç yakışmadı sana
Anlat anlat heyecenlı oluyorBenim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz ben bu hale nasıl geldim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?