- 25 Haziran 2019
- 371
- 260
- 103
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Herkes haddini bilsin be! Gidip tekrar yapmazsam namerdim hepinize inat
Ben seni tutuyorum üzülme.Fake diyenler kaynanasını çok seviyor.
Hem cebı hem beli kuvvetlı. Tam vizyon sız bılmessınızNeden araplar anlatsana birazvizyona bak
Beli dersen ben zenci tercih ederdim annemHem cebı hem beli kuvvetlı. Tam vizyon sız bılmessınız
Gülmekten karnım ağrıdı yaaa
Araplara hemdeİnsta kapanınca satıs durdu dıyolar. Bak mılett catır catır satıyor
Tamamen gerçek hayattan alınmıştır. Kişilerin isimleri değiştirilmiştir.Bu konu şakadır inşş
Başlığı görünce kafam güzelken konu mu açtım acaba dedimsen misin doğruyu söyle dün de kaynanamı sevmiyom demiştin hahxhahxha yok vazgeçtim sen değilsin çünkü arap mevzusu var vazgeçtim
Onlarda cepten fakirBeli dersen ben zenci tercih ederdim annem
Araplara hemde
Olaylar başlıktakinden daha karışıkBaşlığı görünce kafam güzelken konu mu açtım acaba dedim
ErgenArkadaşlar lütfen kötü şeyler yazmayın 24 yaşımdayım. Bilerek yapmadım çocukluk biliyorum ama gerçekten neden yaptım bilmiyorum evlendiğimden sevgililik dönemine kadar bana çok şey yaptı ondan intikam almak istedim
Eşinin ailesi mersindeymiş bi sonraki fotiye şey yazsana herkes gider mersine meltem gider dötünün tersineBaşka konuya gidin pişman oldım açtığıma ne uzattınız hepiniz kaynana aşığısınız okey
Tamam kızma, başka neler oldu onları anlat hadiBaşka konuya gidin pişman oldım açtığıma ne uzattınız hepiniz kaynana aşığısınız okey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?