Kaynanamın demek istediği nedir?

Zaten aynen bu şekilde güzellikle sordum benim görmediğim bilmediğim bir şey mi var dedim varsa bileyim diye ama cevap vermedi yüz yüzeydik.Eşim de sorduğunda baban böyle çikolata getirmiş bende öyle söyleme gereği duydum demiş.Kaldı ki her gün aşağıya inmiyorum

Eşinin bundan sonraki davranışları geleceğinizi belirleyecek...

Çikolata öyle bir çikolata değilmiş hiç birimiz böyle olduğunu düşünmedik bunu düşünen ve dile getiren kayınvalidem.Kayınvalidemi sevmediğimden değil inanın.Kimseye güvenmemek gerekir anlattıklarınız doğru ama öyle bir durum varsa bile bunu bu şekilde söylemek yerine açıkça dile getirebilirdi mesela.

Evdeki herkese alıyor dedim bize alıp kayınvalidemi ayırıyor demedim onu nerden çıkardınız ki? Evliliğimin başında şaka adı altında değerlendiriyodum ama her konuda eşim ve benim için bu şekilde yok onlara alma niye alıyosun kendileri alsın biz kendimiz yiyelim onları niye çağırıyoruz mecburmuyuz demesi canımı sıkan.Daha geçenlerde bebek için adam cicibebeleri koli koli alıcam dedi şak kadından cevap sen niye alıyosun bizim çocuğumuz mu sanane alcaksan bana bisküvi al dedi buna ne dersiniz yani daha doğmamış evladım için böyle söylüyor.Madem öyle kocası sapıttı açık bir şekilde konuşsaydı etek yada bol şeyler giy demek yerine ikimizde kadınız o zaman böyle şaşırmazdım.Çikolata mevzusunu benim bilmediğimi zannediyor çünkü.Kızım bak durum böyle böyle diyebilirdi.

Kayınvalidenizi pek seviyosunuz gibi bi izlenim edinmedim yorumlarınızdan. Kayınvalideniz eski jenerasyon bi kadın. Dolayısıyla açıkça karşınıza geçip bak canım kayınbaban artık yaşlandı, onda bazı değişimler var. Herkese cinsel bir dürtüyle yaklaşıyo dolayısıyla sana da o gözle bakıyor haberin olsun da sonra şaşırma falan mı desin? Ya da oğullarına mı söylesin açıkça babanız herkese hatta sizin eşinize bu gözle bakıyo diye? Bence fazla ütopik. Siz olsaniz böyle catır çatır geçip açık açik söyler miydiniz, hiç sanmam. Hele ki daha eski jenerasyon birinden bunu beklemeniz gerçekçi değil. Yani tabiki saçma muhabbetler. Ama üzerinde durup da beni yaftaladı, suçladı diyecek bi durum da yok. Kendi hallerine bırakın bence sizlik bi durum yok yani üstünde bile durmayın bu konuşmaların.

Evet böyle bir lafı söylerken dank diye söyler önünü arkasını düşünmeden tuhaf bir insandır anlatamıyorum.Eşim söyleyecekti ama o da utanmış bir daha babam yanımızda bile asla oturmaz kendini suçlu hisseder söyleyemedim dedi

İkisi de genç insanlar kayınvalidem 43 yaşında her şeyi bugüne kadar açık açık pat diye söylerdi bunu neden söylemedi diye düşünüyorum ben mesela

Eşine düşünmeden sapık damgası vuracak kadın sizin için herşeyi söyleyebilir farkında mısınız?
Ben gelini uyardım der hatta.
Mümkünse taşının hatta yanlarından.

En başta evde bulunan kalpli çikolata ve arkasında yazan bilmem ne otları neden bu kadar olay oldu onu anlayamadım Eşinize ne ki babasının evindeki çikolatanın peşine düşüyor neyse ney herkes kendi işine baksa bu olay bu kadar büyümeyecekti bence.. Orada duran bir çikolataydı hepi topu..Biri yerdi olur biterdi hep öyle olmaz mı zaten Kayınvalidenizden önce eşiniz fazla anlam yüklemiş bence..aklıma takıldı inip sorcam falan.. Kayınvalidenizde belli ki gel gitli zamanlar yaşıyor.. O çikolata öyle birşey değil bence ama olsa adam eve getirmiş dışarda kullanmak için değil herhalde Bence siz Kayınvalidenize söyleyin ne söyleyecekseniz. Kayınpedere mesaj göstermek falan ne bileyim olayı gereksiz büyütmek.. Siz sonuçta kayınpederinizden eminsiniz evhamlı biraz çılgın düşünen kayınvalide ile de konuşun kapatın konuyu.. Burada kimse sizi edepsizlikle suçlamamış çünkü.. Kadın ayıp etmiş ama en büyük ayıbı kocasına etmiş.. Yani en azından ben böyle düşündüm..

Eşimin aklına takılması kayınvalidemin diğer oğluna abin getirdi demesinden kaynaklıydı.Yani getirdiyse de karısıyla birşeyler yaşamak için getirdi banane diye düşünürdüm ben ta kii bana yazana kadar.Dediğiniz gibi en büyük ayıbı kocasına etti ama ben de üzüldüm ve çok kafama taktım zor geçen hamileliğimle bir de bu saçma sapan laflarla uğraşıyorum

Kardeşe baban getirdi ama sen yeme cinsel güç artırıyor diyememiş

Abinin deyince yemez diye düşünmüş

Eşin de tutturunca baban getirdi demiş

Eşin kp e tekrar neden sormuş mesela, adam evine çikolata getirince oğluna neden hesap versin

O da güzelce anlatmış belki cidden cinsel minsel bir şey yok bildiğin çikolata

Ya da o akşam eşine kızmış neden ortaya koyup gösterdin diye o da yiyip kiminle ilgilenecek diye düşünüp geline sarmış

Kv ve kp kaç yaşında

Eşin onu bunu çekmeceyi dolabı karıştırmasın o evde misafir

İnsanlar aynı yatağa girdiği eşini herkesten iyi tanır diye düşünüyorum. Belki sadece kuruntu ve kıskançlık yapıyor olabilir ama diğer ihtimal de çok uzak gelmedi bana.

Kp iyi birisi olabilir de 5 vakit namazla iyi bir insan olmanın ne alakası var? İyi insan olduğunu namaz örneğiyle mi tescillemeye çalıştınız?
Annenizin de kayınpedere mesajları göster demesi enteresan. Aile faciası çıksın istiyor heralde.

konu bence kayınvalidenin kıyafetlerinizi beğenmemesi. Siz dikkat ediyorum deseniz de O kendince en bolundan, en kapalısından giyinmenizi istiyor suçu da kp atıyor. Araya mesafe candır.

Bence siz hiç takılmayın..Kendinizi boşuna üzüp bebeğinizi de strese sokmayın.. Bazen gerçekten gereksiz şeyler yapıyoruz.. Siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün.. Sizlik bir mevzu değil bence kafanız rahat olsun..

Neden baban getirdi diyemiyor da abin getirdi diyor biz de evliyiz sonuçta neden abisinin olduğunu bilince yemesin ki? Eşim annesi saçma sapan mesajlar attığı için babasına sormuş dolap karıştırmak değil mutfakte tezgah üzerindeydi.Kayınvalidem 43, kayınpeder 48 sanırım

Kv kp gayet genç

Ben şöyle düşündüm baban getirdi derse evdeki çocuk yer ama abinin deyince yemez yani cinsellikle ilgili değil

Ya da utanmıştır babam böyle şey yiyip annemle şey yapıyor diye düşünmesin onlar genç diye düşünsün demiştir

Kv ne düşündü bilemeyiz ama çözüm eşin her yeri karıştırıp dedektif gibi araştırmasın mesafe candır

Namazı söylerken demek istediğim adam camiden eve evden işe işten camiye böyle bir denklemde olan biri demeye çalıştım.Başka hiçbir şeyle işi olmayan yani.
Annem bugüne kadar hep alttan al derdi hatta kayınvalidemi korurdu kavga kötülük olmasın diye ama bu konu sizce de iğrenç değil mi? Biz babannem ve dedemle aynı evde yaşayan insanlardık ne duyduk ne de gördük böyle bir şeyi o yüzden annem de şok oldu Benim ne giydiğim veya ne giyeceğimde kayınvalidemi ilgilendirmez yani onun isteği doğrultusunda giyinmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…