• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın demek istediği nedir?

Şimdi adam onu eve getirmiş diyelim ki cidden bilmiyormuş.kadın da bakmış şimdi adam çikolatalar yiyor ama bana yanaşmıyor.aklına karşı cins olarak gelini gelmiş.çok fesat bu kadın.benim aklıma hiç gelmezdi.zaten öyle vir çikolata olduğunu şimdi öğrendim.
Bende internetten araştırdım kayınvalidem eşime böyle bir çikolata olduğunu ima edince varmış ama adamın getirdiğinin internettekilerle alakası yok

Kayinpeder babadir ya nasil boyle dusunulur. Yeri gelir kayinperinle sohbet edersin gulersin edersin demek ki bu kisi boyle seyleri dusunebilecek zihniyette birisi siz kayinpedenizle yakin oldugunuzda neler geciyor aklindan kim bilir.
Kadın sizin ilişkiniz var demiyor ki
Konu sahibini dikkatli olsun diye uyarıyor
Asıl kocasına güvenmiyor yani

Kaç kadın böyle bir şeyi laf olsun diye dillendirebilir ki?
Bana mutlaka bir şey görmüş duymuştur gibi geldi

Anlıyorum ama şöyle diyeyim size "öyle" adamlar da hiç beklenmedik adamlar çıkıyor genelde. Hani kimse ay ben bundan beklerdim zaten demiyor genelde, şaşırıyor.

İki ihtimal var zaten ya kayınpederiniz göründüğü gibi biri değil ve insanın eşi onu en iyi bilir özellikle bu açılardan. Ya da kayınvalideniz normal değil.
Kesinlikle kayinvalidem normal değil 😏

Bende diyorum ki ben adamı tanıyorum ve öyle bir şey olsa başından beri kendimi çekerdim.Zaten adamın yanında açık saçık giyinmiyorum ki nereme bakıcak.Asla şüphem yok yani anlatamıyorum size adam kendi babam gibidir benim

Bende diyorum ki ben adamı tanıyorum ve öyle bir şey olsa başından beri kendimi çekerdim.Zaten adamın yanında açık saçık giyinmiyorum ki nereme bakıcak.Asla şüphem yok yani anlatamıyorum size adam kendi babam gibidir benim
Allah aşkına 😂 hangimizin kayınpederi babamız değil hangimiz kayınpederimizi babamız gibi görmüyoruz ki. Kadın onu demyor.. Kim olursa olsun o kadar güvenmeyin diyor. Sonuçta yıllarca başını aynı yastığa koyduğu kadından daha iyi tanıyamassınız.. sadece size kendisini gösterdiği kadarını bilirsinil insanların.. Benim kaynpederim belki de sizih kayınpederinizden bin kat daha iyidir. Gelinlerini kızların asla ayırmaz.. Ama yine de mesafeliyim.. Çünkü nereden bileyim ?

Ben gerçekten adama bu kadar kefil olmanızı anlayamıyorum sanırım
Herhalde hep tek tip insanlar gördünüz ya da insanların tek yönlü olduğunu sanıyorsunuz.
Konu zaten adama sizin baba gözüyle bakmamanız ya da açık giyinmeniz değil ki
Kayınpederin bir şekilde niyeti bozmuş olmasını kayınvalidenin anlaması

Bir yandan da acaba kayınvalideyle olan ilişkiniz mi etkiliyor mantıklı düşünmenizi diye düşünüyorum
Sanki aranız iyi değil o yüzden de inanmak içinizden gelmiyor yani

İnsan arası iyi değilse bile böyle bir imada bulunamaz bence.
Bu durumu kayınvalideyle ilişkinizden bağımsız değerlendirin bana kalırsa.

Ha yok çok eminim kıskançlığından yaptı diyorsanız gösterin madem mesajı en kötü ödeşmiş olursunuz
Sen bunu ima edersen ben de kocana gösteririm misali

Yani bilemiyorum öyle de olsa böylede olsa konu sahibi icindeki supheyle ne yapacak aklindan hic cikmayacak bu konu en iyisi tasinip mesafeli olmak sanirim.

Orası öyle ama kaç yaşında insanım öyle bir durumu olsa başından ben sezerdim bunu
İnsanlar 50 yaşına geliyor da böyle olduğunu bilmezdim diyor..hiç mi müge izlemiyorsunuz. Ben kayınpederinizi itham altında bırakmıyorum. Ama ne olur ne olmaz. Çok güvenmeyin diyorum.

Allah aşkına 😂 hangimizin kayınpederi babamız değil hangimiz kayınpederimizi babamız gibi görmüyoruz ki. Kadın onu demyor.. Kim olursa olsun o kadar güvenmeyin diyor. Sonuçta yıllarca başını aynı yastığa koyduğu kadından daha iyi tanıyamassınız.. sadece size kendisini gösterdiği kadarını bilirsinil insanların.. Benim kaynpederim belki de sizih kayınpederinizden bin kat daha iyidir. Gelinlerini kızların asla ayırmaz.. Ama yine de mesafeliyim.. Çünkü nereden bileyim ?
Bende beni kızı gibi gördüğünden çok yakınım demiyorum ki hanımefendi tabiki bende mesafeliyim.Yani buradan kayınpederimle çok samimi muhabbetimiz olduğunu düşündüyseniz öyle bir durum yok her kadın gibi bende düşünüyorum bunları 😊

Yani bilemiyorum öyle de olsa böylede olsa konu sahibi icindeki supheyle ne yapacak aklindan hic cikmayacak bu konu en iyisi tasinip mesafeli olmak sanirim.
Benim okuduklarımdan anladığım konu sahibinin öyle bir şüphesi yok zaten aklında.
İkili İlişkileri pek etkilenmeyecek
Kayınvalideye kızgın daha çok bana nasıl böyle nir şey söyler diye

Mide bulandırıcı.
Bu olayın üstüne ben olsam o eve gitmem, ne kv ne kp ile görüşmem. Bu kadın iftira bile atar. Belki senin melek gördüğün adam kvnin yansıttığı gibidir, bilemezsin. O binadan taşınmanız gerektiğini düşünüyorum.

Bende beni kızı gibi gördüğünden çok yakınım demiyorum ki hanımefendi tabiki bende mesafeliyim.Yani buradan kayınpederimle çok samimi muhabbetimiz olduğunu düşündüyseniz öyle bir durum yok her kadın gibi bende düşünüyorum bunları 😊
O zaman kaynananızdan neden böyle söylediğini öğrenin. Gidin güzemce anne neden böyle söyledin benim aklıma takıldı.. Farkedemediğim birşey mi var bana doğruyu söyle ki ben de ona göre davranayım deyin... Güzel güzel konuşup öğrenin. Kayınvalidenizin paronayası olduğuna emin olduğunuz zaman da ne olursa olsun birdaha muhattap olmayın bu kadar

Ben gerçekten adama bu kadar kefil olmanızı anlayamıyorum sanırım
Herhalde hep tek tip insanlar gördünüz ya da insanların tek yönlü olduğunu sanıyorsunuz.
Konu zaten adama sizin baba gözüyle bakmamanız ya da açık giyinmeniz değil ki
Kayınpederin bir şekilde niyeti bozmuş olmasını kayınvalidenin anlaması

Bir yandan da acaba kayınvalideyle olan ilişkiniz mi etkiliyor mantıklı düşünmenizi diye düşünüyorum
Sanki aranız iyi değil o yüzden de inanmak içinizden gelmiyor yani

İnsan arası iyi değilse bile böyle bir imada bulunamaz bence.
Bu durumu kayınvalideyle ilişkinizden bağımsız değerlendirin bana kalırsa.

Ha yok çok eminim kıskançlığından yaptı diyorsanız gösterin madem mesajı en kötü ödeşmiş olursunuz
Sen bunu ima edersen ben de kocana gösteririm misali
Kayınvalidemle çok muhatap olan biri değilimdir yani kavgamız da olmadı şimdiye kadar ona karşı nötrüm.Tamamen karşıdan bakmaya çalıştım inanın.Daha önceki laflarından yola çıkarak varıyorum buraya.Mesela adam markete gider herkesin sevdiği şeyleri alırken bana da eşime de alır bir cips diyelim bunu getirdiğinde kızım bak sana bunu aldım oğlum sana da bunu aldım dediği zaman kayınvalidem söylenir sen niye onlara alıyosun kendileri alsınlar sen bana al der.
Kayınpederim sapıtmış olsa bile kayınvalidemin bana bunu rahat bir şekilde dile getirmesi tuhaf geldi bilmiyorum

Ben kayınpederimi iyi tanıyorum ilerisini bilemem ama şuan asla öyle biri değil babam yerinedir.Kayınvalidemin gücü kime yettiği konusuna gelirsek kayınpederimden çekinmesi yoktur yüzüne karşı bu neyin nesi diye sorabilirdi çünkü kayınpederim sessizdir yani karısı her konuda bağırır çağırır ama kayınpederim herşeyi konuşarak çözmeye çalışan bir insandır.Üstüme alınmamdaki sebep neden kocasına böyle çikolatalar mı yiyosun diye soracağına bana giyimine dikkat et diyor yani kaldı ki ben tesettürlüyüm ve zaten yanlarında açık değilim
Bakın size şöyle soyleyeyim kayinpederinizi babanız gibi görüyo olmanız onun sapıtıp sapıtmadığını anlayabileceginiz anlamına gelmez. Bu tarz aşrıı cinsel dürtü ve davranışlar belli bir yastan sonra başlayan demans nedeniyle de sık görülür. Çok belirtmek istemedim ama ben mesleğim gereği şimdiye kadar çok demanslı kişiyle çalıştım. Eğer öyle bir durum varsa bu öyle aman da niye cikolata yedin aman da nasıl yan gözle bakarsın ayıp denerek düzeltilecek bi durum değil. Çikolata da belki bir sebep değil sonuçtur bu olayda. Kimsenin kafasının icinden bu kadar emin olmayın. Benim çalıştığım hastalarin da çoluğu çocuğu, torunu var. Kimse de onlardan beklemez böyle bi davranışı ama oluyo işte. Ha dediğim gibi kayınvalidenizin sizi uyarması olayı çözmez. Adamın böyle bi durumu varsa zaten sadece size değil birçok kişiye o gözle bakıyodur bilemeyiz. Bu arada bahsettiğim komşum da tesettürlü, bi alakası yok yani. Ama işin sonunda sizin kendinizi suçlu ve yaftalanmış hissedecek bi durumunuz yok. Kayınvalidenizde de öyle bi ima sezmedim çünkü belirtmiş baksana baban böyle çikolatalar yiyo sapıttı demeye çalışmış yani. Bana biraz siz kayınvalideyi sevmediğiniz için siniriniz bozulmuş gibi geldi.

Benim okuduklarımdan anladığım konu sahibinin öyle bir şüphesi yok zaten aklında.
İkili İlişkileri pek etkilenmeyecek
Kayınvalideye kızgın daha çok bana nasıl böyle nir şey söyler diye
Evet tam olarak bu ama sadece bu konu olarak kızgınım daha önceki dengesizliklerini laflarını tamamen bir kenara bırakıp objektif gözle bakmaya çalıştım

Kayınvalidemle çok muhatap olan biri değilimdir yani kavgamız da olmadı şimdiye kadar ona karşı nötrüm.Tamamen karşıdan bakmaya çalıştım inanın.Daha önceki laflarından yola çıkarak varıyorum buraya.Mesela adam markete gider herkesin sevdiği şeyleri alırken bana da eşime de alır bir cips diyelim bunu getirdiğinde kızım bak sana bunu aldım oğlum sana da bunu aldım dediği zaman kayınvalidem söylenir sen niye onlara alıyosun kendileri alsınlar sen bana al der.
Kayınpederim sapıtmış olsa bile kayınvalidemin bana bunu rahat bir şekilde dile getirmesi tuhaf geldi bilmiyorum
Ben o tarz şeylere şakalaşma gözüyle bakıyorum genelde
Kıskançlık olarak yorumlamazdım söyleyen kişiye gıcık olmuyorsam
Kayınpederiniz de gittiğinde herkese alırken eşine de alsaymış bir çikolata herhalde konusu olmazdı
Eşim markete gidip herkese bir şey alıp bana almasa ben de şakalaşabilirdim

Ben kayınvalidenizin sizin iyiliğinize bir şey yaptığını düşünüyorum.
Farz edelim ki adam gerçekten sapıttı.
Size söylememesini mi tercih ederdiniz?
Eve girip çıkacaksınız bir şeyden haberiniz yok.
Size kadın ilişkiniz var dememiş bir şey dememiş yani.
Size herhangi bir ithamı yok anladığım benim

Çikolata konusu çok lüzumsuz uzamış.

Kayınvalideniz daha önce saçma davranışlarda bulunmuş olabilir ama ortada öyle birşey yokken kocasını sapık gibi görüp gelinini onun yanına gelirken dikkatli olması için uyaracak kadar şuursuz, önünü arkasını düşünmeyecek bir kadın mıdır?

O çikolata cinsel gücü, isteği artırıcı etkiye sahip de olsa evli birisi için anormal birsey değil zaten, niye olayı size bağlamış dikkat et demiş anlamsiz yani.

Siz mümkün mertebe uzak durun ikisinden de . Kayınpederinizede birşey söylemeyin o mesajla ilgili. Eşiniz biliyor sonuçta illa birşey söylenecekse eşiniz söyler.

Son düzenleme:
Back