- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi asabihatun
Insan gelinine böyle mi der böyle mi düşünür.Ben cikolataya filan takilmadim ama bu itham ettigi şey çok çirkin.Kayinvalidem bana boyle dese hicbirsey yokmus gibi devam edemezdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya heh adam akıllı aradığım bir yorum allah razı olsun ya.İğrençliğin dibi ben adamı kendi babam yerine tutuyorum allah sizi inandırsın kızları yok ve adam beni el üstünde tutar.İnanın öyle bir davranışını olmamıştır ah bir tanısanız dışarıda kafasını yerden kaldırmazBu ne igrenc mevzu bee.O adam senin Allah katinda baban.Esinle ayrilsan bile baban olarak kalacak biri.Kv kafayi yemiş belli ki kıskanıyor seni.Ya da esinin bir davranışını mi gördü.İnsanin aklina her sey gelir uzak dur o evden
Ya beni geçtim kırk yıllık kocası için bu mu düşünülür hadi getirdi diyelim o çikolatayı yiyip bana mı göz gezdirecek adam? Bir kayınvalide gelinine bunu nasıl söyler ben buna şok oldum diğer arkadaşlar da çikolatayı niye araştırdığımızı sorguluyo.Buradan akıl almamdaki amaç kayınvalidemin beni ve babamı neyle itham ettiğiInsan gelinine böyle mi der böyle mi düşünür.Ben cikolataya filan takilmadim ama bu itham ettigi şey çok çirkin.Kayinvalidem bana boyle dese hicbirsey yokmus gibi devam edemezdim.
Kafamda oturmadı bu anlattığınız şimdiBurda eşimin de araştırdığı için suçu olabilir ama eşim de en başında onun öyle çikolata olduğunu anlamamış ki.O çikolatanın öyle çikolata olduğunu kayınpederim bilse eve getirmezdi ortalıkta da bırakmazlardı ikisini de iyi tanıyorum.Buraya yazmamdaki amaç sizlerden akıl istediğim için yani eşimin çikolatayı araştırması değil
Kadının amacı beni yıldırmak.Kayınpederim markete gittiğinde bize de bazen bişeyler alır mesela hiç çekinmeden benim yanımda laf söyler onun kocası var sanane sen niye alıyosun diye.Bebeğim için kayınpederim bişey almaya kalksın mesela yada torunum olsun bak ben onu nerelere götürcem birlikte gezicez diye söyler kadın hemen doğmamış çocuğuma bile laf uzatır beni götür onu niye götürüyon diyeCok igrenc muhabbet bunlar yahu..Kayinvalide ile minimum gorusun ve hatta oradan tasinin.Yani kac yasinda insanlar cikan muhabbete bak.Bu derece cahillik artik midemi bulandiriyor
Kayınvalideniz size ne yaftası yakıştırmış ben anlamadım? Kayınbabanız sapıttı belki? Size bi şey dememiş ki kocasının sapıttığını ima etmiş niye siz üstünüze alındınız onu anlamadım? Kayınbabanızın diyelim ki size iğrenç bi gözle bakması sebebiyle siz niye yaftalanmış hissediyosunuz, onun pisliği. Kadının kocasına gücü yetmeyince size imada bulunmuş belliki. Tam da bu aralar yan binamızda biri var böyle. Adam 60 küsür yaşında, yıllardır aynı yerde oturur, hiçbir sorun yoktu. Bu sene adama nolduysa apartmanda evli çocuklu bi kadına sapık sapık mesajlar atmaya başladı. Halbuki senelerdir komşuydular böyle bi durum yoktu. Şimdi kadın taşınmayı düşünüyo o raddeye geldiler. Yani demek istediğim insanlar sapık olabiliyo, kafayı yiyebiliyo, siz niye kendinizi bundan sorumlu hissedip bana baktığını ima edip beni yaftaladı diye algıliyosunuz ki. Bence kimse yaftalamamış, kadın gücünün yettiği tarafı uyarmış kendince. Ama şu konuda yanılmış tabi siz çuval da giyseniz adam sapıttıysa yine düşüneceğini düşünür. Ama yani ben size karşı yaftalama olabilecek bi ima sezmedim kayınvalidenizde. Daha çok kendince korumaya çalışıyo gibi geldi.Herkese merhaba kaç gündür bu konu yüzünden uykularım kaçtı.Kaynanamlar alt katımızdalar geçen pazar eşim aşağıdayken mutfakta bitane çikolata bulmuş kalp şeklinde markası belli değil arkasında da bişeyler yazıyodu ama ot isimleri falan aklımda tek kalan çakşır otu ama bildiğimiz çikolataydı.
Kardeşine sordu bu kimin diye kardeşi de senin değil mi annem senin getirdiğini söyledi demiş.Eşim kendisi annesine gidip sordu eşime de baban getirdi demiş neyse sorun yok buraya kadar.Akşam otururken eşim,aklıma takıldı babam gelince ona sorcam diyip indi aşağıya.Kayınpederimde suriyeli bi arkadaş iş yerinde hepimize dağıttı bende yarısını yedim yarısını eve getirdim demiş.
Eşim yukarı geldiğinde annesi mesaj attı boşucam bu adamı kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıyo falan filan.Kayınpederimin asla böyle şeylerle işi olmaz adam 5 vakit namazında işten eve evden işe ve dünya iyisi babamızdır.Eşimde annesine saçmalama adam ne bilsin öyle çikolata olduğunu ayrıca paketin üzerinde kadın yok kız yok kötü bişeyde yazmıyo demiş ve sonra biz yattık eşim uyudu ben uyuyamadım.Kaynanam o sıra bana mesaj attı sana bişey söylicem elim yazmaya varmıyo bunları söylicem ama mesajları sonra sil oğlum görmesin sakın kimseye de söyleme dedi.Şak diye bi mesaj kayınpederim için “X evdeyken aşağıya indiğin zaman etek giy yada bol şeyler bunları sil mutlaka kocan görmesin.” Salak gibi sadece neden ne oldu yazabildim sonra konuşuruz yazmış.
Eşim uyanınca mesajları görmüş aşağı in annemle konuş ben inersem fena olcak dedi indim ne demek istiyosun dedim cevap vermedi asla.Eşim indi o sormuş ona da baban eve böyle çikolatalar getiriyo baksana oğlum bende öyle yazma gereği duydum kötü niyetim yok demiş.32 haftalık hamileyim o kadar canım sıkıldı ki şu yaşıma kadar kimseden böyle bişey duymadım bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cahillik kadın kocasının nasıl bir insan olduğunu bile bile bu yaftayı yapıştırıyo ve üstüne bana giyinme konusunda akıl veriyo.Aşağıya çok inmem indiğim zamanda gayet düzgün giyinirim tesettürlüyüm zaten.İçimde kalan o kadar şey varki neden cevap vermedim diyorum sen babama da bana da ne demeye çalıştın diye neden haddini bildirmedim diyorum.Kayınpederimin böyle şeylerle işi olmaz ama şayet oldu diyelim o çikolatayı yiyip bana mı bakıcak tövbe allahım hayatımda duymadım böyle şeyler o kadar üzgünüm ki anlatamam.Eşim annesiyle kavga etti o günden beri görüşmüyoruz annesiyle ve kadın hala yüzsüzce bana yazıyo yok aşağıda patates var haşlarmısın yok börek sardım fırına atarmısın cevap vermiyorum.
Anneme anlattım sakın bidaha aşağıya inme dedi kayınpederin neden gelmiyosunuz diyince göster mesajını karısının ne yaptığını bilsin dedi.Sizce kayınpederime söylemelimiyim çok utanıyorum adam bidaha yüzüme bile bakamaz hatta yanımda bile oturmaz bunu duysa ama içim hiç rahat değil hamileliğimi zehir etti bu kadın bana allah rızası için bana bir akıl verin ne yapayım?
Eğer öyleyse adam bunu anlamamış eve getirmiş kayınvalide şeytanının bir görüşte anlaması ilginç. Msj gösterin babanıza en kötü ihtimalle k. Valide ile aranız bozulur ki zaten ii değil iyi ihtimalle adam tavrınızın sebebini anlar, suçu siz de aramaZ.Çikolata ne çikolatasıdır bilemem ama kayınvalidem cinsel güç attırıcı çikolata olduğunu düşünüp eşine bunu niye getirdin diye sormak yerine bana giyimine dikkat et dedi
Gösterip göstermemekte kararsızım sonucunda araları bozulur mu diye.Kayınpederim herkes tarafından benim gibi görülen biri yani herkes her konuda kefildir tanısanız bilirsinizKafamda oturmadı bu anlattığınız şimdi
Çikolata düz çikolataysa eşiniz kimin de kimin diye niye peşine düştü ki?
Neyse konumuz o değilmiş madem
Konuya dönünce de bana hala kayınpedere gösterme fikri çok anlamsız geliyor
Hatta kayınvalidem bana böyle bir şey dese bir acaba olurum
Siz niye bu kadar kefilsiniz kayınpedere
Kolay kolay ortaya atılacak bir iddia değil çünkü
Dün kendi kızını taciz eden cibiliyetsizin konusunu okuyunca valla kim olursa olsun herkesten korkar oldum.. ne bilim. Belki karısı kocasını iyi tanıdığı için konu sahibine öyle söyledi.. Belli olmaz yani bu işler Ayrıca konu sahibi bir çikolatadah nerelere geldiniz şaka gibi.. Bence kaynanan sana bir ithamda bulunmadı. Kocasına güvenmediği için sana öyle söylemiştir. Ne bileyim iyi niyetli düşünmek istiyorum..Bu ne igrenc mevzu bee.O adam senin Allah katinda baban.Esinle ayrilsan bile baban olarak kalacak biri.Kv kafayi yemiş belli ki kıskanıyor seni.Ya da esinin bir davranışını mi gördü.İnsanin aklina her sey gelir uzak dur o evden
Öyle biri olsa ben en başından kendimi çekerdim kaldı ki adam öyle olsa sadece bana değil önüne gelene bakardı tövbe allahım asla öyle biri değil dünya ahiret babamdır benim.Söylemeye dilim varmıyor ama kayınvalideniz sizin fark edemediğiniz bir şeyi fark etmiş olabilir mi kocasıyla ilgili? Belki adam siz fark etmeden sizi süzüyor vs.
Ben olsam kayınvalideme sorardım neden böyle bir şey dedin diye.
Kayinpeder babadir ya nasil boyle dusunulur. Yeri gelir kayinperinle sohbet edersin gulersin edersin demek ki bu kisi boyle seyleri dusunebilecek zihniyette birisi siz kayinpedenizle yakin oldugunuzda neler geciyor aklindan kim bilir.Ya beni geçtim kırk yıllık kocası için bu mu düşünülür hadi getirdi diyelim o çikolatayı yiyip bana mı göz gezdirecek adam? Bir kayınvalide gelinine bunu nasıl söyler ben buna şok oldum diğer arkadaşlar da çikolatayı niye araştırdığımızı sorguluyo.Buradan akıl almamdaki amaç kayınvalidemin beni ve babamı neyle itham ettiği
Bence siz yine de çoookkk güvenmeyin. Bu devirde babanı geçtim kendine bile güvenirken kırkkere düşüneceksin.Gösterip göstermemekte kararsızım sonucunda araları bozulur mu diye.Kayınpederim herkes tarafından benim gibi görülen biri yani herkes her konuda kefildir tanısanız bilirsiniz
Herkes tarafından görülmekle cinsel hayatımız aynı mı?Gösterip göstermemekte kararsızım sonucunda araları bozulur mu diye.Kayınpederim herkes tarafından benim gibi görülen biri yani herkes her konuda kefildir tanısanız bilirsiniz
Sana bir dost tavsiyesi cevrendeki insanlae bir kere cok cahil. Bu durumu kesinlikle kayinpederine soyleme adami zor durumda birakirsin ne diyecegini bilemez senin gelmenden de devamli rahatsiz olur adamin bi sucu yok. Kayinvalidenlede bi daha boyke bi konusmaya girmemesini soyle rahatsiz oldugunu ustunu kapat zaten esin senin arkanda. Er ya da gec asagi inmek zorundasin onlarin yanina. Boyle konulari uzatip yuz goz olmaHerkese merhaba kaç gündür bu konu yüzünden uykularım kaçtı.Kaynanamlar alt katımızdalar geçen pazar eşim aşağıdayken mutfakta bitane çikolata bulmuş kalp şeklinde markası belli değil arkasında da bişeyler yazıyodu ama ot isimleri falan aklımda tek kalan çakşır otu ama bildiğimiz çikolataydı.
Kardeşine sordu bu kimin diye kardeşi de senin değil mi annem senin getirdiğini söyledi demiş.Eşim kendisi annesine gidip sordu eşime de baban getirdi demiş neyse sorun yok buraya kadar.Akşam otururken eşim,aklıma takıldı babam gelince ona sorcam diyip indi aşağıya.Kayınpederimde suriyeli bi arkadaş iş yerinde hepimize dağıttı bende yarısını yedim yarısını eve getirdim demiş.
Eşim yukarı geldiğinde annesi mesaj attı boşucam bu adamı kaç yaşına gelmiş nelerle uğraşıyo falan filan.Kayınpederimin asla böyle şeylerle işi olmaz adam 5 vakit namazında işten eve evden işe ve dünya iyisi babamızdır.Eşimde annesine saçmalama adam ne bilsin öyle çikolata olduğunu ayrıca paketin üzerinde kadın yok kız yok kötü bişeyde yazmıyo demiş ve sonra biz yattık eşim uyudu ben uyuyamadım.Kaynanam o sıra bana mesaj attı sana bişey söylicem elim yazmaya varmıyo bunları söylicem ama mesajları sonra sil oğlum görmesin sakın kimseye de söyleme dedi.Şak diye bi mesaj kayınpederim için “X evdeyken aşağıya indiğin zaman etek giy yada bol şeyler bunları sil mutlaka kocan görmesin.” Salak gibi sadece neden ne oldu yazabildim sonra konuşuruz yazmış.
Eşim uyanınca mesajları görmüş aşağı in annemle konuş ben inersem fena olcak dedi indim ne demek istiyosun dedim cevap vermedi asla.Eşim indi o sormuş ona da baban eve böyle çikolatalar getiriyo baksana oğlum bende öyle yazma gereği duydum kötü niyetim yok demiş.32 haftalık hamileyim o kadar canım sıkıldı ki şu yaşıma kadar kimseden böyle bişey duymadım bu nasıl bir zihniyet bu nasıl bir cahillik kadın kocasının nasıl bir insan olduğunu bile bile bu yaftayı yapıştırıyo ve üstüne bana giyinme konusunda akıl veriyo.Aşağıya çok inmem indiğim zamanda gayet düzgün giyinirim tesettürlüyüm zaten.İçimde kalan o kadar şey varki neden cevap vermedim diyorum sen babama da bana da ne demeye çalıştın diye neden haddini bildirmedim diyorum.Kayınpederimin böyle şeylerle işi olmaz ama şayet oldu diyelim o çikolatayı yiyip bana mı bakıcak tövbe allahım hayatımda duymadım böyle şeyler o kadar üzgünüm ki anlatamam.Eşim annesiyle kavga etti o günden beri görüşmüyoruz annesiyle ve kadın hala yüzsüzce bana yazıyo yok aşağıda patates var haşlarmısın yok börek sardım fırına atarmısın cevap vermiyorum.
Anneme anlattım sakın bidaha aşağıya inme dedi kayınpederin neden gelmiyosunuz diyince göster mesajını karısının ne yaptığını bilsin dedi.Sizce kayınpederime söylemelimiyim çok utanıyorum adam bidaha yüzüme bile bakamaz hatta yanımda bile oturmaz bunu duysa ama içim hiç rahat değil hamileliğimi zehir etti bu kadın bana allah rızası için bana bir akıl verin ne yapayım?
Kesinlikle gosterme kayinvaliden zaten cahillik etmis kayinpederinlw boyle konularda yu goz olmaya gerek yok. Olay cok buyurse 2-3 defa daha bu konuyla ilgiki durum ortaya cikarsa ancak kendisine belirtirsin adamcagizi da tovmet altinda birakmaya gerek yokGösterip göstermemekte kararsızım sonucunda araları bozulur mu diye.Kayınpederim herkes tarafından benim gibi görülen biri yani herkes her konuda kefildir tanısanız bilirsiniz
Ben kayınpederimi iyi tanıyorum ilerisini bilemem ama şuan asla öyle biri değil babam yerinedir.Kayınvalidemin gücü kime yettiği konusuna gelirsek kayınpederimden çekinmesi yoktur yüzüne karşı bu neyin nesi diye sorabilirdi çünkü kayınpederim sessizdir yani karısı her konuda bağırır çağırır ama kayınpederim herşeyi konuşarak çözmeye çalışan bir insandır.Üstüme alınmamdaki sebep neden kocasına böyle çikolatalar mı yiyosun diye soracağına bana giyimine dikkat et diyor yani kaldı ki ben tesettürlüyüm ve zaten yanlarında açık değilimKayınvalideniz size ne yaftası yakıştırmış ben anlamadım? Kayınbabanız sapıttı belki? Size bi şey dememiş ki kocasının sapıttığını ima etmiş niye siz üstünüze alındınız onu anlamadım? Kayınbabanızın diyelim ki size iğrenç bi gözle bakması sebebiyle siz niye yaftalanmış hissediyosunuz, onun pisliği. Kadının kocasına gücü yetmeyince size imada bulunmuş belliki. Tam da bu aralar yan binamızda biri var böyle. Adam 60 küsür yaşında, yıllardır aynı yerde oturur, hiçbir sorun yoktu. Bu sene adama nolduysa apartmanda evli çocuklu bi kadına sapık sapık mesajlar atmaya başladı. Halbuki senelerdir komşuydular böyle bi durum yoktu. Şimdi kadın taşınmayı düşünüyo o raddeye geldiler. Yani demek istediğim insanlar sapık olabiliyo, kafayı yiyebiliyo, siz niye kendinizi bundan sorumlu hissedip bana baktığını ima edip beni yaftaladı diye algıliyosunuz ki. Bence kimse yaftalamamış, kadın gücünün yettiği tarafı uyarmış kendince. Ama şu konuda yanılmış tabi siz çuval da giyseniz adam sapıttıysa yine düşüneceğini düşünür. Ama yani ben size karşı yaftalama olabilecek bi ima sezmedim kayınvalidenizde. Daha çok kendince korumaya çalışıyo gibi geldi.
Anlıyorum ama şöyle diyeyim size "öyle" adamlar da hiç beklenmedik adamlar çıkıyor genelde. Hani kimse ay ben bundan beklerdim zaten demiyor genelde, şaşırıyor.Öyle biri olsa ben en başından kendimi çekerdim kaldı ki adam öyle olsa sadece bana değil önüne gelene bakardı tövbe allahım asla öyle biri değil dünya ahiret babamdır benim.
Kayınvalideme sordum zaten cevap vermedi tv izlemeye devam etti ben ısrarla sormama rağmen