Benim eski esimde "aman yaşli, aman o ne dedigini bilmiyor, patavatsiz, sen onun laflarina mi bakiyorsun" diye diye annesinin laflarini sineye cekmemi beklerdi, tartisinca da "ne yapiyor sana kadin? dovuyor mu, sovuyor mu, hizmet mi bekliyor?" diye uste cikardi.
Tabi insan bunlari farketse dahi kafada hep kaynanayi sucladigi icin aman evliligimi 3.kisiler icin bozmayim kafasina eriyor bir noktadan sonra.
Aslinda hayir tam tersine suclu olan evli olduğumuz kisi, cunku dogrusu su "eşim rahatsizsa yapmak zorunda degil, bitti, yapmayacak" diye dusunmeli.
Evet 2-3 ayda bir bi tatli yapmak kimseyi yormaz, incilerinizde dokulmez, ama yapmak istemiyorsunuz ve de mecbur degilsiniz, esinizin bunu idrak etmesi gerekiyor.
Ama siz diyorsaniz ki bu konu haric hicbir sorunumuz yok, ailesine beni ezdirmiyor, maddi acidan beni uzmuyor, manevi acidan sevgisine guveniyorum, cinsel hayatimizda iyi, ev icinde de mutluyuz, o halde esinizle onun anlayacagi tatli dille konusun.
"Ben istedigimde zaten yapip götürüyorum ama pastaneymisim gibi siparis verip beklentiye girmesi beni kullanilmis hissettiriyor, o yuzden sadece canimin istedigi zamanlar yapmak istiyorum, anneni de kirmak istemiyorum ama kendimi de düşünmek zorundayim" gibi tatli tatli bir konuşma yapabilirsiniz.