Kaynanamı evden nasıl çıkarırım?Acilll

2ccdudak

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
224
28
98
25
Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr

Bedava yasadılar diye belirttiginiz kisiler kiracınız degil esinizin ailesi.Konusmuyor olabilirler ama bu duruma sizin dahil olmanız hata olur.Dolandırıldıgını ailesi zaten biliyordur,kendi borçları da varmıs.Bu kadar borca girebilen ve dolandırılan biri ailesiyle de konusma cesareti gösterebilmeli.Mudahil olmayın derim.

Neden küslük yaşadıklarını bilemem ailenin nasıl olduğunuda ama ne olursa olsun siz asla girmeyin olaya.
Yıllarca büyüyttüğüm oğlumun eşi günün birinde bana böyle birşey deseydi kahrolurdum.
ne olursa olsun oğlumun gelip söylemesini isterdim..
Biraz empati yapın.
Sizdr anne baba olacaksınız belkide anne babasınız bilmiyorum.
Her açıdan bakmaya çalışıyorum olaya.

Oğlunuz dolandırdı evi satıyoruz deyin. Herkes biliyordur oğullarının dolandırıcı olduğunu.
Ailesi de öyle. Geçen sene kavga sebebi oydu zaten. Onlar 3 maaş alıyorlardı. Eşim abisiyle konuşmuyorfu daha önce de eşiyle beraber dolandırmışlar bizimkini. Kaynanam eşimin evinde kalıyor diye abisine şey diyormuş. Bizimki kira niyetine onların elinden maaşı alıyormuş o yüzden paraları yokmuş. Ondan da para alıyorlarmış. Aynı zamanda bizimkinden alıyorlar zaten ayrıca da maaşları vardı. Sonra biz evlenince ben eltimle konuştum falan onlar da yüz bulup barıştı. Sonra ortaya çıktı bunlar. Tabi anası yalanladı bunu. Kocamın gözüne baka baka sen bana maaş kartını bu sene verdin 5 senedir sende falan dedi iftira attı yani diğer oğluyla kötü olmamak için. Neyse sonuç tencere kara dibi ondan kara Ama işte direk çık demek olmaz

Ne alaka ya? Bunu eşinin söylemesi gerekiyor. Zaten borç ortada ne yapacak bu adam böbreklerini mi satacak? Tabiki elindeki mülkü çıkaracak. Bir de kayınaile de bu durumda dolaylı yoldan sorumlu olur. Allah korusun ama iki oğlum var biri diğerini dolandırsa mecbur cezasını ben çekicem. Çünkü ben yetiştirmeyi becerememişimdir.

Neden küslük yaşadıklarını bilemem ailenin nasıl olduğunuda ama ne olursa olsun siz asla girmeyin olaya.
Yıllarca büyüyttüğüm oğlumun eşi günün birinde bana böyle birşey deseydi kahrolurdum.
ne olursa olsun oğlumun gelip söylemesini isterdim..
Biraz empati yapın.
Sizdr anne baba olacaksınız belkide anne babasınız bilmiyorum.
Her açıdan bakmaya çalışıyorum olaya.
Ama eşim muhattap olmak istemiyor zaten aylardır streli. Eşimin evi benim evim sayılır. Yani o konuşsa daha kırıcı olabilir Önceki olaylar açılabilir

Ama eşim muhattap olmak istemiyor zaten aylardır streli. Eşimin evi benim evim sayılır. Yani o konuşsa daha kırıcı olabilir Önceki olaylar açılabilir
Hiç muhattap olmayıp ihtar gönderip satın o zaman başlarım böyle aileye sinirim bozuldu gerçekten dolandırıcılık içinde şikayette bulunun

Esiniz gidip abisine dava acsin madem dolandirildi, dolandirici akrabamiz diye affetmiyoruz, bu suca tesviktir, bu bir.

Ikincisi esiniz kendi ailesini kendisi konusup cikartacak, siz niye kotu oluyorsunuz? Yarin birgun bu sebeple esinizle araniza dev bir nifak tohumu sokarlar benden soylemesi.

Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr
Evi kiracılı yatırımlık alan birine satın kayinvalidenize de oglunuzun dolandırdığı kocam oln oğlun zor durumda mecbur kaldık evden çıkmayın kiracılı kalacaksınız böyle bir alıcı yoksa da kiranizi ödeyeceğiz diyin.

Bedava yasadılar diye belirttiginiz kisiler kiracınız degil esinizin ailesi.Konusmuyor olabilirler ama bu duruma sizin dahil olmanız hata olur.Dolandırıldıgını ailesi zaten biliyordur,kendi borçları da varmıs.Bu kadar borca girebilen ve dolandırılan biri ailesiyle de konusma cesareti gösterebilmeli.Mudahil olmayın derim.
Benden rica ediyor ama

Eşiniz konuşmalı ille de söylemek istemıyorsa eve emlakçı göndersin ilan astırsın öğrenınce ararlar duyarlar .
Emlakçıya da söylesin kiraya vermek ısteyen birine satsın . İçinden bi yıllık kirayı düşersiniz sonrası sonra düşünülür kadınında düzeni bozulmasın .
Siz nie müdahil oluyorsunuz olaya . Dolandıran da dolandırılanda kendı oğlu kadında anlayacaktır .

kayınvalidenizin suçu yok biri dolandırmıs biride kardesını tanımıyor mu ki vermiş de vermiş

Şaka heralde. Araya girmeyeceksiniz elbette. Eşiniz kendi canı sıkılmasın diye sizi niye ateşe atıyor. Söylemek asla size düşmez. Karışmayın. Karışmayın. Kaışmayın.
Ben daha ılımlı konuşurum diye. Sadece durumu anlatıcam ve bu evi satmamız gerekiyor diyeceğim

Eşiniz konuşmalı ille de söylemek istemıyorsa eve emlakçı göndersin ilan astırsın öğrenınce ararlar duyarlar .
Emlakçıya da söylesin kiraya vermek ısteyen birine satsın . İçinden bi yıllık kirayı düşersiniz sonrası sonra düşünülür kadınında düzeni bozulmasın .
Siz nie müdahil oluyorsunuz olaya . Dolandıran da dolandırılanda kendı oğlu kadında anlayacaktır .

kayınvalidenizin suçu yok biri dolandırmıs biride kardesını tanımıyor mu ki vermiş de vermiş
Off aynı şeyleri ben de söyledim ama abisi çok insan dolandırmış yani arayıp eşime söylüyorlar

Off aynı şeyleri ben de söyledim ama abisi çok insan dolandırmış yani arayıp eşime söylüyorlar
Konu ne olursa olsun aynı olay sizin başınıza gelse annenızı eşiniz mi araması doğru olur sizin konuşmanız mı . Bi anne böylesını haketmez bence evladı kötü die

Gaza gelmişsin ama kocan kendi söyleyecek

Konu ne olursa olsun aynı olay sizin başınıza gelse annenızı eşiniz mi araması doğru olur sizin konuşmanız mı . Bi anne böylesını haketmez bence evladı kötü die
Annesi eşime çok yanlış hareketler yaptı yalancı dedi evinden kovdu resmen kendi evimizden yani. Şimdi onları haklı göremem

Back