Kızlar merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim. Eşimin abisi eşimi 1.5 milyon civarı dolandırdı. Kartlarını kullandı ödemedi falan bir sürü olay. Onun adında kuyumcudan altınlar falan aldı. Anlayacağınız iyi vurgun yaptı. Eşimin de 1,5m ye yakın borcu var kendi kredi borcu. Ama bütün ödemeler aynı dönemde bitmesi gereken bir döneme geldi. Nisana kadar 3 milyonu ödemesi gerekiyor ama bu mümkün değil tabi. Kaynanamın oturduğu ev eşimin evi. Şimdi eşimin satabileceği bir ofis bir de ordaki evi var. Ofisi satamayacağımıza göre evi satacağız ama o ailesiyle yüzgöz olmak istemiyor. 1 sene önce ailesiyle tartıştılar( tamamen eşim haklı) o yüzden onlarla konuşmak istemiyor. Bu durumu da onlara sen söyler misin dedi ben de konuşurum dedim. Ama tam olarak nasıl konuşsam bilmiyorum. Eşimi de sürekli darlamak istemiyorum zaten yeterince stresli borç yüzünden. Bana akıl verin kızlar. Çok açıklama yapmaya gerek yok da evden çıkın kısmını nasıl diyeyim onlara nasıl cevap vermeliyim. Bu arada evi satıcaz ama onları başka eve koyup 1 yıllık kiralarını da vericez. Zaten ev giderlerini de eşim karşılıyor. Yani şu ana kadar zaten bedava yaşadılar. Yardımınızı bekliyorum kızlarrr