kaynanamı çözemiyorum

ÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN BİRLİKTE OTURMAYI KABUL ETMEKLE BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİPTİM 7 YILLIK EVLİLİGİM BU YÜZDEN BİTTİ BAKALIM ETME BULMA DUNYASI SANA TAVSİYEM BİR AN ÖNCE AYRILMAYA BAK YOKSA İNAN Kİ ÖMÜR GEÇMİYOR İNSAN SİNİR HASTASI OLUYOR EŞİNİDE ALIRSIN KARŞINA SENDE CALISIRSIN İKİ KİŞİ GAYET GÜZEL GEÇİNİRSİNİZ
bn calısyorum maddı olarak esıme bıle ıhtıyacım yok benım ama hersey ıyı olsun gonuller kırılmadan hallusun ıstıyorum ama olmayınca benden baska bı ben cıkıyo :(

ÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN BİRLİKTE OTURMAYI KABUL ETMEKLE BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİPTİM 7 YILLIK EVLİLİGİM BU YÜZDEN BİTTİ BAKALIM ETME BULMA DUNYASI SANA TAVSİYEM BİR AN ÖNCE AYRILMAYA BAK YOKSA İNAN Kİ ÖMÜR GEÇMİYOR İNSAN SİNİR HASTASI OLUYOR EŞİNİDE ALIRSIN KARŞINA SENDE CALISIRSIN İKİ KİŞİ GAYET GÜZEL GEÇİNİRSİNİZ
ıyı yada kotu bısekılde sonuclanmıs durumnuz bnde cesaretlı olsam keske ya elalelem ne der dıe cok dusunuyorum

soyle dıyeyım yavruma o sekılde ozulrlu dedıklerınde ınsanın psıkıljısı o kadar farklı oluyokı benım aklıma bana bısey oldugunda yavruma kım bakcak bn hasta oldugumda yavruma kım bakcak oldu:KK43:aynı evın ıcnde yasayıp ınsan kaynansından destek beklıyo alıp karsına bnle konusamazmıydı bn aldırım gıbı bıseyler ıma etmıstım onlar yanımda olmayınca o psıkohıyle hıc demedı aldırma yavrum o hepmızın dıe nden buyuklugunu yapmadı o zaman bn cok korkmustum o gunler tek basıma kalmıstım kendı aılem hep yanımdaydı ama ayrı ev ayrı bı yuva ınsan kaynasından kayınpederındesn destek beklıyo yanlısmı dusunuyorum:KK43:
arkadaşım kadın dememiş işte. sana abla tavsiyesi kimseden hiç bir şey bekleme. kv muhtemelen cahil bir kadın karışsa seninle konuşsa belki sacmalayacak kouşmamayı tercih etmiş. hatta kocan anne sen bişey deme bile demiş olablir.
uzatmayın bunları ya.. gercekten sacma. ailen destek olmuş dinlenme sürecini orada gecirseydin keşke.
ben bu konularda taş kalpliyim. daha fazla yazmıiim.
son : bende de kv benimle oturdu ama benimki cok cok cok cok kötü bir kv idi. evimden gitti rahat ettim.

bn calısyorum maddı olarak esıme bıle ıhtıyacım yok benım ama hersey ıyı olsun gonuller kırılmadan hallusun ıstıyorum ama olmayınca benden baska bı ben cıkıyo :KK43:

ay hemde çalışıyorsun..
bence resti çekme zamanın gelmiş.

bende beraber kalacaktım hatta az bir süre de olsa kaldım sonra eşime dedim ki ben yapamıyorum beni kaybeteceksin eğer ayrı bir evimiz olmazsa.
sonra kayınvalidem ağladı zırladı aman gitmeyin baban yok anaların hakkı ödenmez vs vs bende ananla kal o zaman deyip posta koydum.
en son eşim ne ondan ne benden vazgeçti aynı apartmanda farklı dairelerimiz var.

yani uzattım ama sen dişini göstermezsen hiç bişey olmaz. birazcık korksun eşin ki yanında olsun.

ay hemde çalışıyorsun..
bence resti çekme zamanın gelmiş.

bende beraber kalacaktım hatta az bir süre de olsa kaldım sonra eşime dedim ki ben yapamıyorum beni kaybeteceksin eğer ayrı bir evimiz olmazsa.
sonra kayınvalidem ağladı zırladı aman gitmeyin baban yok anaların hakkı ödenmez vs vs bende ananla kal o zaman deyip posta koydum.
en son eşim ne ondan ne benden vazgeçti aynı apartmanda farklı dairelerimiz var.

yani uzattım ama sen dişini göstermezsen hiç bişey olmaz. birazcık korksun eşin ki yanında olsun.
zaten boyle yapmanın vaktı geldı esım bıle olsa uzulmene goz yumuyo aılen gıbı kımse olamıyo bnde ole yapcam restı cekcem

YANİ SEN AGIRLIGINI KOY BİRAZDA ELALEM NE DER DİYE YAŞANILMAZ ZATEN KENDİN İÇİN GELDİN BU DÜNYAYA BAŞKASI İÇİN DEGİL EKONOMIK OZGURLUGUNDE VAR NE GÜZEL EŞİNLE KONUS KİMSE KIRILMASIN AMA SEN KIRIL ONU KIM TAMIR EDICEK PEKI

YANİ SEN AGIRLIGINI KOY BİRAZDA ELALEM NE DER DİYE YAŞANILMAZ ZATEN KENDİN İÇİN GELDİN BU DÜNYAYA BAŞKASI İÇİN DEGİL EKONOMIK OZGURLUGUNDE VAR NE GÜZEL EŞİNLE KONUS KİMSE KIRILMASIN AMA SEN KIRIL ONU KIM TAMIR EDICEK PEKI
kımse edemıyokı aynı evın ııcnde mısafır gıbıyım kaynanam herseyde agırlıgı var evde mutfakta herherde az anne bunu bu sekılde yapalım desem tuaf bakıyo bnde hep cekınıyorum karısmıyorum zaten ısten sonra gelıyorum bakıyorum hersey kendı kafasına gore sozde benımmıs hıc karısmasın ıstıyorum yardımda etmesın ben evımın ısınıde kendım yaparım yeterkı evı benımseyeyım dıe cok bekledım ama yok

ANLIYABİLİYORUM SENİ ÇOK ZOR MİSAFİR GİBİSİN HİÇ BİRŞEY YAPAMIYOSUN YAPSAN BEGENİLMEZ YAPMASAN EL GİBİSİN BURASI SENİN EVİN DENİR OLMUYOR İŞTE BURADA ASIL İŞ EŞİNE DÜŞÜYOR AGIRLIGINI KOYMASI LAZIM BENİM ESKİ EŞİM KOYAMADI MALESEF SONUC ORTADA KİMSENİN ANNESİ BABASI YANINDA KALMIYOR AMA EŞİ KALIYOR BUNU ANLASALAR KESKE AMA İŞTE

esım yakın zamanda ev alcaz dıyo 3-5 seneyı bulur hala bır durcaz dıyuo bnde dedımkı dublex olsun onların ayrı odası fılan olsun dedım tamam dedı ama gene bızmle olcaklar degısen fazla bısey olmıcak yanı bn sonumu mutsuzlugumu sımdıden goruyorum yol uakınken bıtsın dıyorum hersey esımı bırakırsam sadece bu sebebten dolayı bırakcam uzuluyorumda pişman olmaktan korkuyorum cunku bn gıdersm gerı asla donmem

KIMSE SANA BOSAN DEMIYOR CANIM AMA AGIRLIGINI KOY ANLAT DURUMUNU HISSETTIKLERINI SEVIYORSANIZ ZATEN ELBET HERSEYIN BIR COZUMU VARDIR YAKIN YERLERDE EV TUTARSINIZ YİNE BAKARIZ ONLARA DERSIN BENIM ESIMDE EV ALICAZ DIYORDU HEPSI HIKAYE OYALAMAK SADECE AMAC

canım zaten bakarız dıyorum bn calısyorum paramnın hepsı onların olsun helalı hoş olsun ama esım piskopat gıbı bısey bu konuda oylekı tek cozum bosanmak bıle dusndum ıste ama saglılı dusunuyomyum onuda bılmıyorum

bn calısyorum maddı olarak esıme bıle ıhtıyacım yok benım ama hersey ıyı olsun gonuller kırılmadan hallusun ıstıyorum ama olmayınca benden baska bı ben cıkıyo :(

Bu işler gonul kırmadan olmuyor maalesef.
Eve iki maaş giriyormuş bu durumdan vazgeçecek klerini sanmıyorum işin zor

esım yakın zamanda ev alcaz dıyo 3-5 seneyı bulur hala bır durcaz dıyuo bnde dedımkı dublex olsun onların ayrı odası fılan olsun dedım tamam dedı ama gene bızmle olcaklar degısen fazla bısey olmıcak yanı bn sonumu mutsuzlugumu sımdıden goruyorum yol uakınken bıtsın dıyorum hersey esımı bırakırsam sadece bu sebebten dolayı bırakcam uzuluyorumda pişman olmaktan korkuyorum cunku bn gıdersm gerı asla donmem
Eee sen adamın aklına sokuyorsun hiç ayrılmamayı sonrada nasıl ayrılırım diyosun

Boyle durumda olan kisilere dedigim: ya boşan ya da dert yanma cunku bile isteye katlanan o evi terk etmeyen 'sensin'!!!!

bn zaten bı sonuça varmak ııcın fıkır soruyorum ıkı sy var zaten ya ayrılmak ya katlanmak bunun bende farkındayım ama yanlış karar vermemek ıcın danısyorum

soyle dıyeyım yavruma o sekılde ozulrlu dedıklerınde ınsanın psıkıljısı o kadar farklı oluyokı benım aklıma bana bısey oldugunda yavruma kım bakcak bn hasta oldugumda yavruma kım bakcak oldu:KK43:aynı evın ıcnde yasayıp ınsan kaynansından destek beklıyo alıp karsına bnle konusamazmıydı bn aldırım gıbı bıseyler ıma etmıstım onlar yanımda olmayınca o psıkohıyle hıc demedı aldırma yavrum o hepmızın dıe nden buyuklugunu yapmadı o zaman bn cok korkmustum o gunler tek basıma kalmıstım kendı aılem hep yanımdaydı ama ayrı ev ayrı bı yuva ınsan kaynasından kayınpederındesn destek beklıyo yanlısmı dusunuyorum:KK43:

Cok gecmis olsun. Kendi çocuğun aldırıp aldırmama kararını sen ve esin vermeli. KV nin burada mesafeli davranmasını çok doğru buldum. Onun söyleyeceği bir lafa göre hareket etmen ya da seni veya eşini bir sekilde etkilemesi doğru olmazdı.

Aynısı benim başıma geldi. Biz gebeliği sonlandırma kararı verdik. Kendi aileme ve eşimin ailesine bu kararı verdikten sonra açıkladık. Kimsenin de kalkip iyi yapmışsınız veya hata etmişsiniz gibi yorum yapmasına müsade etmedim. Çok hassas bir konu sorumluluk %100 benim ve eşimin.

bn calısyorum maddı olarak esıme bıle ıhtıyacım yok benım ama hersey ıyı olsun gonuller kırılmadan hallusun ıstıyorum ama olmayınca benden baska bı ben cıkıyo :KK43:

Sen çalışıyorsan kV ye KP ye sen de mi harçlık veriyorsun. Onların maddi durumları yok demişsin? Yoksa sadece esin mi veriyor.

Canım çalışıyorsan çok zor değil durumun. Tut bir ev, kocan da şöyle geliyor musun yoksa ben mi gidiyorum de.

KV ve KP nin hiç maddi geliri yoksa esin onları desteklemek isteyecektir. Yani bir miktar vermeniz gerekir. Buna karşı cikmayacagini söyle bence. Bu şekilde ikna edebilirsin belki. Bence öz anne babası olsa bu kadar sahiplenmeyebilirdi. Kendisi terk edilmiş bir çocuk, zamanında muhtacken kendine yuva olan bu insanlara sorumluluk duyması bence normal. Onların muhtaç kalmalarıni istemez.

maddı anlamda onlara kesınlıkle yardımımız olcak zaten ne olursa olsun yaslı ınsanlar gecmısyen kalan bı desteklerı yok zaten esıme ayrı ev konusu actıgımda soylemıstım ama ıste esım nuh dıyo peygamber demıyo bıs ekılde ıkna edecem ama ıste bıraz zaman alcak gıbı duruyo :(

Evi terk edersin ayri ev olmadan donmem dersin anca boyle ayri eve cikarsin
Ne yazikki tatlilikla olmuyor burdaki orneklerde gordugum bu

Back
X