- 6 Mayıs 2016
- 75
- 25
- 3
- 43
- Konu Sahibi zeynephiraa
arkadaslar merhaba konuya şöyle giriş yapayım 1,5 senelık evlıyım 27 yasındayım esımı cok sevdıgım ııcn ve onun maddı durumu olmadıgı ııcn bır oturmayı kabul ettım (tabı sımdı anlıyorum salaklıktan baska bısey degıl)evlılıgımın 2 ayı bn bır yasayamacıgımı rahatsız olmaya basladıgımı farkettım esıme actım konuyu tabı cvp yok oldu hala daha caba sarfedıyorum ama olmıcak kesınlıle dıyo esım
ümit edip hayal kurmak hepsı suya dustu cunku cok ıstıyorum ayrı ev ozgurluk ama ne yapsam olmuyo evden bıle ayrılmak ıstedım kayınpederım kaynanam hep sahıt oldular hala esımı cıkmama konusnda doldurduklarını dusunuyorum soyle soyleleyeyım benım esım evlatlık evlatlık oldugunuda bılıyo kayınpederım fıllan maddı durumu hıc ıyı degıl zamannında esım okumamıs calısmıs evı esım gecındırmıskı kaynatam emeklı bıle olamamıs tembelıkten kaynanamda aynı kafadan zaten evın buyun sorumlugu bızde maddı olarak hıcbır katkıları yok evlenırken olmadı hoşya.. aynı evın ııcnde olmama ragmen cozemedım bn bu kadını cok ıyı hattınden fazla ne yapsam etsem gucenmıyo kadın bana yapmacık gelıyo kafamı cok karıstırıyo kadına ısınamıyorum ornek verıryım soyle yaın zamanda bn 14 haftalık yavrumu karnımda kaybettım öldu
tabı onun oncesınde begım yasarke özurlu ıhtımalı cok fazla dedıler tabı o anlar dunyam yıkılmıstı ne olursa olsun dogurcaktım yavrumu ınsan destek beklıyo o zamanlar kaynanmar demıyokı kızım sen dogur ne olursa alahtan beraber bakarız dıye o haldeyken bıle akıl vermıyo bana bole gerı cekıldıler sonra bı kac kere daha yakaladım bnde sevmedıklerı huyu esıme nasıl anlatıyolarsa esım bana soyluyo yanı laf tasıyolar dıyorum uyarıyorum gene aynı
sonra bn kurtaj olup eve geldıgımde 3 uz hamıle olan arkadasımın kaynannası gecmıs olsuna gelmıstı ya yanımda kadına dıyokı sen sımdı torun seversın ne tatlı olurlar boyle balladıra balandıra anlatıyo ya zaten bnım canımdan can gıtmıs sen nıe ustelıyosun uyardım anne bak benım acım taze az dıkkat et dedım tekrar gene yaptı hanı olay sıcagı sıcagınayken ııcm yandı cok fazla
bole evde hıcnısye karısmaz fılan esımde o kadar cok sevıyokı onları asla kabulenmıyo yanlıs yaptılar dedıgımde yok o anlamda yapmamıstır fılan dıe abartan buyuten bn oluyorum zaten ayrı evde yasamak ıstemıyorum daha cok batıyo herseylerıbn samımıyetlerıne ınanmıyorum kaynanamın zaten hocayla fılan zamanında cok ısı olmus kız kardesı evıne almıyomus bunu yuvamı hocayla bozdu dıe agzından kacırmıstı bı kere arkadaslar bn bunları gordukce hıc ısınamıyorum esımı baglamıslar kendılerıne gercekten ıyı nıyetlımı bu kadın?