kaynanamı çözemiyorum

zeynephiraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
75
25
3
43
arkadaslar merhaba konuya şöyle giriş yapayım 1,5 senelık evlıyım 27 yasındayım esımı cok sevdıgım ııcn ve onun maddı durumu olmadıgı ııcn bır oturmayı kabul ettım (tabı sımdı anlıyorum salaklıktan baska bısey degıl)evlılıgımın 2 ayı bn bır yasayamacıgımı rahatsız olmaya basladıgımı farkettım esıme actım konuyu tabı cvp yok oldu hala daha caba sarfedıyorum ama olmıcak kesınlıle dıyo esım :(ümit edip hayal kurmak hepsı suya dustu cunku cok ıstıyorum ayrı ev ozgurluk ama ne yapsam olmuyo evden bıle ayrılmak ıstedım kayınpederım kaynanam hep sahıt oldular hala esımı cıkmama konusnda doldurduklarını dusunuyorum soyle soyleleyeyım benım esım evlatlık evlatlık oldugunuda bılıyo kayınpederım fıllan maddı durumu hıc ıyı degıl zamannında esım okumamıs calısmıs evı esım gecındırmıskı kaynatam emeklı bıle olamamıs tembelıkten kaynanamda aynı kafadan zaten evın buyun sorumlugu bızde maddı olarak hıcbır katkıları yok evlenırken olmadı hoşya.. aynı evın ııcnde olmama ragmen cozemedım bn bu kadını cok ıyı hattınden fazla ne yapsam etsem gucenmıyo kadın bana yapmacık gelıyo kafamı cok karıstırıyo kadına ısınamıyorum ornek verıryım soyle yaın zamanda bn 14 haftalık yavrumu karnımda kaybettım öldu :( tabı onun oncesınde begım yasarke özurlu ıhtımalı cok fazla dedıler tabı o anlar dunyam yıkılmıstı ne olursa olsun dogurcaktım yavrumu ınsan destek beklıyo o zamanlar kaynanmar demıyokı kızım sen dogur ne olursa alahtan beraber bakarız dıye o haldeyken bıle akıl vermıyo bana bole gerı cekıldıler sonra bı kac kere daha yakaladım bnde sevmedıklerı huyu esıme nasıl anlatıyolarsa esım bana soyluyo yanı laf tasıyolar dıyorum uyarıyorum gene aynı :(sonra bn kurtaj olup eve geldıgımde 3 uz hamıle olan arkadasımın kaynannası gecmıs olsuna gelmıstı ya yanımda kadına dıyokı sen sımdı torun seversın ne tatlı olurlar boyle balladıra balandıra anlatıyo ya zaten bnım canımdan can gıtmıs sen nıe ustelıyosun uyardım anne bak benım acım taze az dıkkat et dedım tekrar gene yaptı hanı olay sıcagı sıcagınayken ııcm yandı cok fazla:(bole evde hıcnısye karısmaz fılan esımde o kadar cok sevıyokı onları asla kabulenmıyo yanlıs yaptılar dedıgımde yok o anlamda yapmamıstır fılan dıe abartan buyuten bn oluyorum zaten ayrı evde yasamak ıstemıyorum daha cok batıyo herseylerıbn samımıyetlerıne ınanmıyorum kaynanamın zaten hocayla fılan zamanında cok ısı olmus kız kardesı evıne almıyomus bunu yuvamı hocayla bozdu dıe agzından kacırmıstı bı kere arkadaslar bn bunları gordukce hıc ısınamıyorum esımı baglamıslar kendılerıne gercekten ıyı nıyetlımı bu kadın?

arkadaslar merhaba konuya şöyle giriş yapayım 1,5 senelık evlıyım 27 yasındayım esımı cok sevdıgım ııcn ve onun maddı durumu olmadıgı ııcn bır oturmayı kabul ettım (tabı sımdı anlıyorum salaklıktan baska bısey degıl)evlılıgımın 2 ayı bn bır yasayamacıgımı rahatsız olmaya basladıgımı farkettım esıme actım konuyu tabı cvp yok oldu hala daha caba sarfedıyorum ama olmıcak kesınlıle dıyo esım :KK43:ümit edip hayal kurmak hepsı suya dustu cunku cok ıstıyorum ayrı ev ozgurluk ama ne yapsam olmuyo evden bıle ayrılmak ıstedım kayınpederım kaynanam hep sahıt oldular hala esımı cıkmama konusnda doldurduklarını dusunuyorum soyle soyleleyeyım benım esım evlatlık evlatlık oldugunuda bılıyo kayınpederım fıllan maddı durumu hıc ıyı degıl zamannında esım okumamıs calısmıs evı esım gecındırmıskı kaynatam emeklı bıle olamamıs tembelıkten kaynanamda aynı kafadan zaten evın buyun sorumlugu bızde maddı olarak hıcbır katkıları yok evlenırken olmadı hoşya.. aynı evın ııcnde olmama ragmen cozemedım bn bu kadını cok ıyı hattınden fazla ne yapsam etsem gucenmıyo kadın bana yapmacık gelıyo kafamı cok karıstırıyo kadına ısınamıyorum ornek verıryım soyle yaın zamanda bn 14 haftalık yavrumu karnımda kaybettım öldu :KK43: tabı onun oncesınde begım yasarke özurlu ıhtımalı cok fazla dedıler tabı o anlar dunyam yıkılmıstı ne olursa olsun dogurcaktım yavrumu ınsan destek beklıyo o zamanlar kaynanmar demıyokı kızım sen dogur ne olursa alahtan beraber bakarız dıye o haldeyken bıle akıl vermıyo bana bole gerı cekıldıler sonra bı kac kere daha yakaladım bnde sevmedıklerı huyu esıme nasıl anlatıyolarsa esım bana soyluyo yanı laf tasıyolar dıyorum uyarıyorum gene aynı :KK43:sonra bn kurtaj olup eve geldıgımde 3 uz hamıle olan arkadasımın kaynannası gecmıs olsuna gelmıstı ya yanımda kadına dıyokı sen sımdı torun seversın ne tatlı olurlar boyle balladıra balandıra anlatıyo ya zaten bnım canımdan can gıtmıs sen nıe ustelıyosun uyardım anne bak benım acım taze az dıkkat et dedım tekrar gene yaptı hanı olay sıcagı sıcagınayken ııcm yandı cok fazla:KK43:bole evde hıcnısye karısmaz fılan esımde o kadar cok sevıyokı onları asla kabulenmıyo yanlıs yaptılar dedıgımde yok o anlamda yapmamıstır fılan dıe abartan buyuten bn oluyorum zaten ayrı evde yasamak ıstemıyorum daha cok batıyo herseylerıbn samımıyetlerıne ınanmıyorum kaynanamın zaten hocayla fılan zamanında cok ısı olmus kız kardesı evıne almıyomus bunu yuvamı hocayla bozdu dıe agzından kacırmıstı bı kere arkadaslar bn bunları gordukce hıc ısınamıyorum esımı baglamıslar kendılerıne gercekten ıyı nıyetlımı bu kadın?

Şu kırmızıyla işaretlediğim kısım bana diyor ki;
Eşiniz sizin fikirlerinize, düşüncelerinize değer vermiyor. Siz mutsuz olduğunuzu söylemenize rağmen adamın umurunda değil. Varsa yoksa kendi isteği. Çünkü bencil.

Siz diyorsunuz ya hani, eşimi çok sevdiğim için bir oturmayı kabul ettim diye. Ben sizin yerinizde olsam eşyalarımı toplar eşime derim ki; Seni çok seviyorum ama bu evde hep beraber yapamıyorum. O yüzden ben babamın evine dönüyorum. eğer ki sen de beni seviyorsan ve ayrı ev tutup babamın evine gelirsen ben de sana geri dönerim. 1,5 senedir seni sevdiğimi göstermek için fedakarlık yaptım, şimdi sen de beni sevdiğini göster. Ayrı ev tut, gel beni al.

Gelir sizi alır mı dersiniz? Yoksa bu aşk tek taraflı mı?

Bu kadar fedakar olmayın. Siz sevdiginiz için bir şeyler yapmissiniz o da yapsin bir zahmet.

Bir insan sürekli rol yapamaz ki.. Aynı evdesin 7-24. Kabul etmişsin ne güzel otur işte ohhh ne güzel kaynanalı hayat.

Şu kırmızıyla işaretlediğim kısım bana diyor ki;
Eşiniz sizin fikirlerinize, düşüncelerinize değer vermiyor. Siz mutsuz olduğunuzu söylemenize rağmen adamın umurunda değil. Varsa yoksa kendi isteği. Çünkü bencil.

Siz diyorsunuz ya hani, eşimi çok sevdiğim için bir oturmayı kabul ettim diye. Ben sizin yerinizde olsam eşyalarımı toplar eşime derim ki; Seni çok seviyorum ama bu evde hep beraber yapamıyorum. O yüzden ben babamın evine dönüyorum. eğer ki sen de beni seviyorsan ve ayrı ev tutup babamın evine gelirsen ben de sana geri dönerim. 1,5 senedir seni sevdiğimi göstermek için fedakarlık yaptım, şimdi sen de beni sevdiğini göster. Ayrı ev tut, gel beni al.

Gelir sizi alır mı dersiniz? Yoksa bu aşk tek taraflı mı?
esım bncıl bunu bnde evlendıkten sonra farkketım:(uzulmemmı hıc bosanmayı bıle dusunuyorum bn cunku ıstemedım ınsanlar arsında durmak yasamak ıstemıyorum sabır ettım ama dayanamıyorum artık zaten ısınınamaısım onlara bnce onlar ıyı bırı degıl rol yapılar onları ısteyelım dıe yoksa nasıl gecınceklerkı zaten esım bakıyo onlara ya kayınpederım resmen yaslanınca bıze baksın sahıp cıksın dıe buyutmus ama esım kabullnmıyo ana babasızlıgı onuda anlıyorum ama ezılen bn oluyorum neden dıyorum ya :(

Zamaninda kabul etmeseydin keske birlikte yasamayi..

Cocugun yoksa ciddi ciddi konus ayri eve cikma isini. Ailenle ayrica konus destek olsunlar.

Ayri eve cikmadan da cocuk yapma.

Mahkemenin kabul ettigi en geçerli sebeplerden biridir kayinvalide ile yasamak...

kaynanan iyi niyetli olsa ne olmasa ne. ev üstüne ev olmaz işte. kötü niyetliyse bile kocan onun ağzına bakıyorsa iyi geçinmekten başka çaren yok.
Aynen katiliyorum ev ustune ev olmuyor insan birseye dokunurken bile cekiniyor kirarim diye bastan kabul etmissin simdi iyi gecin esinide yavas yavas alistira alistira soyle inatlasarak soylersen yapmak istesede yapmaz erkek milleti bizim gibi degil cunku

bn cıddı cıdı dusnuyorum artık bosanmayı sevgı fılan kalmadı zaten benı boyle uzgun gorup kılını bıle kıpardatmıyo varı yogu onlar olmus ben ölmüşüm uzunteden hıcbısye farketmıyo keske basta gıtmeseydım keske ıste bazı yanlısların cezası bole cıkılmaz oluyo esımle bu konu dısında anlasıyoruz herseyde ama yaptıgı butun ıyılılerı su kotu huyu alıp goturuyo :KK43:

Kaynanayla birlikte oturmak boşanma sebebi ve tazminat bile alırsın. Bence bu konuyu yine konuş baktın kesin kararlı ayrı eve çıkmamakta o zaman son sözünü söylersin..

arkadaslar merhaba konuya şöyle giriş yapayım 1,5 senelık evlıyım 27 yasındayım esımı cok sevdıgım ııcn ve onun maddı durumu olmadıgı ııcn bır oturmayı kabul ettım (tabı sımdı anlıyorum salaklıktan baska bısey degıl)evlılıgımın 2 ayı bn bır yasayamacıgımı rahatsız olmaya basladıgımı farkettım esıme actım konuyu tabı cvp yok oldu hala daha caba sarfedıyorum ama olmıcak kesınlıle dıyo esım :KK43:ümit edip hayal kurmak hepsı suya dustu cunku cok ıstıyorum ayrı ev ozgurluk ama ne yapsam olmuyo evden bıle ayrılmak ıstedım kayınpederım kaynanam hep sahıt oldular hala esımı cıkmama konusnda doldurduklarını dusunuyorum soyle soyleleyeyım benım esım evlatlık evlatlık oldugunuda bılıyo kayınpederım fıllan maddı durumu hıc ıyı degıl zamannında esım okumamıs calısmıs evı esım gecındırmıskı kaynatam emeklı bıle olamamıs tembelıkten kaynanamda aynı kafadan zaten evın buyun sorumlugu bızde maddı olarak hıcbır katkıları yok evlenırken olmadı hoşya.. aynı evın ııcnde olmama ragmen cozemedım bn bu kadını cok ıyı hattınden fazla ne yapsam etsem gucenmıyo kadın bana yapmacık gelıyo kafamı cok karıstırıyo kadına ısınamıyorum ornek verıryım soyle yaın zamanda bn 14 haftalık yavrumu karnımda kaybettım öldu :KK43: tabı onun oncesınde begım yasarke özurlu ıhtımalı cok fazla dedıler tabı o anlar dunyam yıkılmıstı ne olursa olsun dogurcaktım yavrumu ınsan destek beklıyo o zamanlar kaynanmar demıyokı kızım sen dogur ne olursa alahtan beraber bakarız dıye o haldeyken bıle akıl vermıyo bana bole gerı cekıldıler sonra bı kac kere daha yakaladım bnde sevmedıklerı huyu esıme nasıl anlatıyolarsa esım bana soyluyo yanı laf tasıyolar dıyorum uyarıyorum gene aynı :KK43:sonra bn kurtaj olup eve geldıgımde 3 uz hamıle olan arkadasımın kaynannası gecmıs olsuna gelmıstı ya yanımda kadına dıyokı sen sımdı torun seversın ne tatlı olurlar boyle balladıra balandıra anlatıyo ya zaten bnım canımdan can gıtmıs sen nıe ustelıyosun uyardım anne bak benım acım taze az dıkkat et dedım tekrar gene yaptı hanı olay sıcagı sıcagınayken ııcm yandı cok fazla:KK43:bole evde hıcnısye karısmaz fılan esımde o kadar cok sevıyokı onları asla kabulenmıyo yanlıs yaptılar dedıgımde yok o anlamda yapmamıstır fılan dıe abartan buyuten bn oluyorum zaten ayrı evde yasamak ıstemıyorum daha cok batıyo herseylerıbn samımıyetlerıne ınanmıyorum kaynanamın zaten hocayla fılan zamanında cok ısı olmus kız kardesı evıne almıyomus bunu yuvamı hocayla bozdu dıe agzından kacırmıstı bı kere arkadaslar bn bunları gordukce hıc ısınamıyorum esımı baglamıslar kendılerıne gercekten ıyı nıyetlımı bu kadın?
bence de sen kv iile olanları abartıyorsun. senin bebegin senin hassasiyetin elbet onlarda üzülür ama senin gibi üzülemezler. yaşlı insanları kim biir kaç bebek düşürdü aldırdı ? yada hiç olmadı taşlaştı kalbi.
hadi cocugunu dogur dese karıştı dersiniz, dogurma dese cocugu istemiyor bana destek olmuyor dersiniz, mesela ben kv'en olsam dogurma derdim. ciddi ciddi dogurma kızım derdim. gene sninle papaz olurduk. agzımı acmassam neden birşeyt demedi dersiniz.
sadece şunu diyebilirim : yasal olarak eşin sana ayrı ev acmak zorunda. ama acamıyorsanız maddi sıkıntı içinde iseniz bekleyip birikim yapıp ayrı eve gidebilirsiniz. yada bu gerekceyi öne sürüp tek celsede boşanabilirsin

Madem durum hal boyle ayri ev ise imkansiz ve mutsuzsun ya kabul et yada sikayetlenecegine bişan ama sen ustune cocuk yapmaya ugrasiyorsun bu halde. Eminim cocugun olsaydi evladim olmasa 1dk durmam onun hatrina bekliyorum derdin. Hayatindan bu kadar memnunuyetsiz insan cocuk yapip birde tüy dikmeye ugrasmazdi.

Baştan yanlış yapmışsın, kabul etmemeliydin birlikte oturmayı. Aynı ev içinde 2 aile olmaz. Eşinle ciddi ciddi konuş ayrı eve çıkın sen çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıp maddi olarak yardımcı olabilirsin masraflarda. Bir de bu ortamda hemen çocuk sahibi olma derim.

bence de sen kv iile olanları abartıyorsun. senin bebegin senin hassasiyetin elbet onlarda üzülür ama senin gibi üzülemezler. yaşlı insanları kim biir kaç bebek düşürdü aldırdı ? yada hiç olmadı taşlaştı kalbi.
hadi cocugunu dogur dese karıştı dersiniz, dogurma dese cocugu istemiyor bana destek olmuyor dersiniz, mesela ben kv'en olsam dogurma derdim. ciddi ciddi dogurma kızım derdim. gene sninle papaz olurduk. agzımı acmassam neden birşeyt demedi dersiniz.
sadece şunu diyebilirim : yasal olarak eşin sana ayrı ev acmak zorunda. ama acamıyorsanız maddi sıkıntı içinde iseniz bekleyip birikim yapıp ayrı eve gidebilirsiniz. yada bu gerekceyi öne sürüp tek celsede boşanabilirsin
soyle dıyeyım yavruma o sekılde ozulrlu dedıklerınde ınsanın psıkıljısı o kadar farklı oluyokı benım aklıma bana bısey oldugunda yavruma kım bakcak bn hasta oldugumda yavruma kım bakcak oldu:(aynı evın ıcnde yasayıp ınsan kaynansından destek beklıyo alıp karsına bnle konusamazmıydı bn aldırım gıbı bıseyler ıma etmıstım onlar yanımda olmayınca o psıkohıyle hıc demedı aldırma yavrum o hepmızın dıe nden buyuklugunu yapmadı o zaman bn cok korkmustum o gunler tek basıma kalmıstım kendı aılem hep yanımdaydı ama ayrı ev ayrı bı yuva ınsan kaynasından kayınpederındesn destek beklıyo yanlısmı dusunuyorum:(

ÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN BİRLİKTE OTURMAYI KABUL ETMEKLE BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİPTİM 7 YILLIK EVLİLİGİM BU YÜZDEN BİTTİ BAKALIM ETME BULMA DUNYASI SANA TAVSİYEM BİR AN ÖNCE AYRILMAYA BAK YOKSA İNAN Kİ ÖMÜR GEÇMİYOR İNSAN SİNİR HASTASI OLUYOR EŞİNİDE ALIRSIN KARŞINA SENDE CALISIRSIN İKİ KİŞİ GAYET GÜZEL GEÇİNİRSİNİZ

Back
X