Kaynanamla doğumumda yaşadığım problemler nedeni ile yüzüne gülmek muhabbet etmek bile istemiyorum. Sezeryan ile doğum yaptım 1,5 sene önce. annem dekaynanam da doğumuma geldi. Hastanedeki 2 günün ardından eve geldiğimizde kadın herkesten önce duşunu aldı kumandasını aldı oturdu. Annem bir yandan benimle ilgileniyor bir yandan ev temizliyor bir yandan da bebek ile ilgileniyordu. 2 hafta kaldı evde bir gün bir çorba bile yapmadı temizliğe el atmadı kahvaltı için ocağa çay bile koymadı. Bebeğin altını bir gün sırf ilgilensin dışlanmış hissetmesin diye sen değiştir dedim kendi oturmuş televizyon izlerken içerde yemek yapan annemi çağırdı gel sen değiştir diye. Annem gece gündüz ne uyku gördü ne bir an oturma . Bir gün kadın halsizlikten kaynanana ne yemek yapalım bugün diye sor belki sen bir şey demiyorsun diye üzerine alınmıyordur dedi annem hala iyi niyetle. Kaynanamdan aldığım cevap " sen ne pişirirsen onu yerim" oldu. 2 hafta boyunca oturup televizyon izledi ancak eşim gelince bebeği seveceği tuttu gündüzleri bebeğe bırak bakmayı dokunmadı bile. Bir de üstüne üstlük sinirden stresten sütüm gelmiyordu. Sabah 7,30 a kadar annemle beraber uyanıktık uyutmamıştı bizim ufaklık. Sabah 11 e kadar 3,5 -4 saat uyuduk. Kalktığımızda tv izliyordu kahvaltı vs yoktu tabii. Bir de üstüne eşime sabah 12 de kahvaltı yapıyorsun o saate kadar bir şey yemezsen sütün olmaz diye şikayet ediyordu gizliden. Oysa annem cnm gece bile kompostolar hazırlayıp içirip yatırıyordu beni. Sinirden anneme ben yardım etmek zorunda kaldım yoksa iyice strsleniyordum. Annem kahvaltı hazırlıyor topluyor her gün evdeki halılara kadar kaldırıp temizlik yapıyor akşam yemeği yapıyor gece bebeğe ve bana bakıyordu. Bir gün el süpürgesiyle kahvaltı ardından eğilmiş yer süpürürken mutfağa bardağını bıraktı döndü arkasını gitti. Şaka gibiydi her şey. Arka odaya kaçıp kaçıp saatlerce ağladım. Sütüm gelmedi 10-15 gün. Allahtan ablam da yeni doğum yapmıştı. Süt annesi oldu oğluma sağıp veriyordu...
Evlenir evlenmez hiçbir şey yaşayamadan 44 yaşında oğluna düşünmeden bebek vermiş sadece 29 yaşında gelinine yapılabilir mi bunlar? Ne yapmış olabilirim bu kadar kötülüğü hakedecek ?
Allah aşkına en çok yardıma moral e ihtiyacım olduğu zaman bana bunları yapan insanın suratını nasıl görmek isteyeyim. Sanırım hiç affedemeyeceğim onu. Böyle bir ömür nasıl geçer
bilmiyorum(
Kaynanam ile annem aynı şehirde oturuyor. Geçen sene bayramda gittiğimizde normal olarak 1 gece onlarda 1 gece bizimkilerde kalıyorduk ama kaynanamın her gidişimizde yüzünden düşen bin parça. Eşimin teyzesi de laf sokmuştu " gelini görmek için annesigile gitmek lazım diye." bundan sonra hiç o şehre gidesim yok. Ne yapacağım nasıl kurtulacağım yardım edin lütfen
Eşim çok anneci evlendikten sonra aile değere biniyor hiç laf ettirmiyor... Ağzını açıp beni ezdirmeme vs de yok. napcam? İyi niyetli bir insan olduğunu bilmesem bir an düşünmez boşardım ama aciz sanırım bilmiyorum nedir bu
Evlenir evlenmez hiçbir şey yaşayamadan 44 yaşında oğluna düşünmeden bebek vermiş sadece 29 yaşında gelinine yapılabilir mi bunlar? Ne yapmış olabilirim bu kadar kötülüğü hakedecek ?
Allah aşkına en çok yardıma moral e ihtiyacım olduğu zaman bana bunları yapan insanın suratını nasıl görmek isteyeyim. Sanırım hiç affedemeyeceğim onu. Böyle bir ömür nasıl geçer
bilmiyorum(
Kaynanam ile annem aynı şehirde oturuyor. Geçen sene bayramda gittiğimizde normal olarak 1 gece onlarda 1 gece bizimkilerde kalıyorduk ama kaynanamın her gidişimizde yüzünden düşen bin parça. Eşimin teyzesi de laf sokmuştu " gelini görmek için annesigile gitmek lazım diye." bundan sonra hiç o şehre gidesim yok. Ne yapacağım nasıl kurtulacağım yardım edin lütfen
Eşim çok anneci evlendikten sonra aile değere biniyor hiç laf ettirmiyor... Ağzını açıp beni ezdirmeme vs de yok. napcam? İyi niyetli bir insan olduğunu bilmesem bir an düşünmez boşardım ama aciz sanırım bilmiyorum nedir bu