Arkadaslar merhaba. Daha önce bir yazimda kaynanamin nasil bir mahluk oldugunu yazmistim. Ben evleneni 8 ay oldu ve kaynanamla oturuyorum cok sükür mayisin 24 ünde kendi evime tasiniyorum. Kaynanam olacak pislik beni ne gelini yerine nede oglunun karisi yerine koyar sanki ben bu evde yokmusum gibi davranir ama ben esimin hatri icin hic sesimi cikarmam yeri gelir istedigini yerini getirir ona güler yüz gösterir ama odama gecip sinirden kudurdugum bilirim. Ilk baslarda azda olsa katlaniyordum ama artik tahamül edemiyorum. Gecen esimin amcani ariyor selam sabah neyse sonra diyor ki cocuklar nasil iki oglu var biri sunu yapiyor biride bunu yapiyor dedi kapadi teli. Neyse sesimi cikarmadim. Kaynanam bir yere gittiginde en basitinden yürüyüse bile gittiginde demez ki ben buraya gidiyorum. Neyse gecen aksam hava güzeldi esimlede aramiz bozuktu yeni düzelmistik dedim gel biraz yürüyelm neyse baktim gene meymeletsiz surati iyice düstü dedim sende gel iyi hos ciktik beraber eve bakmaya gittik yeni yapildigi icin ne tür gelisme var vs görmek icin. Yolda eski komsusunu gördü beni onlarla tanistirmadi bile komusuyla muhabbet ediyor hemen altta ki binada biz oturacagiz adama diyor ki benim oglumda bi dahaki ay buraya gelecek burada oturacak üstüne basa basa 5 defa söyledi bende oglun orda tek oturacak dimi dedim ya duymadi yada duymamazliga geldi. Onuda gectim gectigimiz hafta carsamba nikahimiz kiyilali 1 yil oldu bizde esimle öglen bulustuk yemege gittik eve geldik 5 karis surat kaynim esime diyor ki ablam söylememis gideceginizi 5 saat kafami sisirdi demis neyse eywallah hataliydim diyelim telafide ettim o günün aksami ertesi gün neler yapmadim memnun olsun diye. Cuma günü kaynanam calisiyor aksam 6.30 da eve geliyor. Neyse esim almis bunu arabadiyla ilgili bir sorun vardi onu hallatmeye gitmis oradanda kayve icmeye gitmisler her zaman ki gibi safi oynadigi icin bana haber vermek aklina gelmemis. öyle bir pislik ki esimi benden uzak tutmak icin elinden gelen herseyi yapti ama basaramadi cok sükür. Esim yurt disinda pazar gitti cuma günü gelecek yani 6 gün yok. Kaynanam olacak pisligin sabah doktor randevusu vardi geldi ben evi temizlemistim cayinida demlemistm oturuyordum kapiyi aci iceri girdi ben hemen yanina gittim hosgeldin ne dedi doktor dedim 5 karis suratla bana cevap bile vermedi iki dakika sonra gene sordm doktor ne dedi diye ne desin ilaclarimi degistirdi dedi. Eywallah gene sustum sonra dusa girdim. Ciktim bende aptallik ya hala bu mali aam yerine koyuyorum alisveris merkezine gidecektim gelecekmisin dedim gelirim dedi beraber ciktik gezdik kahve ictik ama o meymeletsiz surati biran olsun gülmedi. Eve geldik yemek yaptim zikkimlandi bi eline saglik bile demedi. Yemekten kalktim masay toplafim mutfagi topladim ben biraz yürüycem gelecekmisin dedim hayir dedi. Neyse ben ciktim eve geldim bi baktim kaynanam yok kaynima sordum 10 dk önce yürüyüse gitti dedi acikcasi umrumda bile degildi benden uzak dursunda.. Sonra kaynim antremana gitti bende balkonda oturuyordum iceri girdi erkan erkan diye seslendi bende erkan yok dedim ne bir cevap verdi nede konustu simdide salonda oturuyor,
Kaynanam hakkinda belki kötü kelimeler kurmus olabilriim ama emin olun cogunuz benim yerimde olsaniz o kadinin yüzüne bakmazsiniz. Bir önceki yazimda kaynanimin nasil biri oldugunu detayli anlatmisti, ve orada burada oldugu gibi kötü hic birsey yazmadim ama zaman insani degistiriyor. ona olan tahamülümü sabrimi bitirdi. Benim icim rahat benim esim her seyi görüyorda biliyordu. Bana annemin sana sahip cikmadigini biliyorum senin annemden daha olgun oldugunuda biliyorum ben onu degistiremem sik disini 1 ay sonra evimize cikiyoruz diyor. Hakli a zamanim kalmisken kötü olmaya hic gerek yok. Ama allah yukarda ben b kadindan nefret ettigim kadar kimseden nefret etmedim ona hakkimi helal etmiyorum. Onun yüzünden akittigim gözyaslari onun icin yaptigim tüm emekletim burnundan fitil fitil gelsin. Kusura bakmayin basinizi agrittim belki ama anlatacak kimsem yok. Buraya yazmaktan baska carem yoktu..[/QUyazık yaaa buu kaynanalar cok kötü bennimkide ALLAH onları bildiği gibi yapsın