- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
Konuyu tam olarak okumadım sadece bazı yerleri okudum KIZ ANNELERİ HERZAMAN DAHA FEDAKADAR VE DAHA ÇOK EVLATLARININ MUTLULUĞUNU İSTİYORLAR. Örneğin kızı mutlu olsun diye damadına laf etmiyor bu en küçük bir örnek. Ama erkek anası öle değil acaba oğlum mutsuz olacak mı diye hiç düşünmeden her istediklerini yapıyolar. Ben bunu bilir bunu söylerim.
Peki sizde birgün erkek annesi olursanız,bu söylediklerinizi kabul edecekmisiniz.
Ben kızımında oğlumunda mutluluğunu isterim ileride o yüzden böyle bişey bana denemicek. Çoğu erkek anneleri nedense söylediğim gibi belki arada istisnalar çıkıyordur. Ben o istisnaların arasında olacağıma eminim. Erkek anneleri nedense oğullarını kıskanıyorlar oyüzden onların mutluluğu akıllarına gelmiyor. İstediklerini yapıyorlar kıskandıkları yüzden.
Peki sizde birgün erkek annesi olursanız,bu söylediklerinizi kabul edecekmisiniz.
Peki karşınıza sizin art niyetli gördüğünüz kayınvalideler gibi bir gelin çıkarsa ne yaparsınız.
Oğlum mutlu olsun yeterki ben gerekirse torunu bile görmem mi diyeceksiniz?
benimde aklıma birşey geldi
ya kayınvalidenin hem kız hem erkek çocuğu varsa ne oluyor
kızı için fedakarlık edip oğlu için cadılık mı yapıyor
Peki karşınıza sizin art niyetli gördüğünüz kayınvalideler gibi bir gelin çıkarsa ne yaparsınız.
Oğlum mutlu olsun yeterki ben gerekirse torunu bile görmem mi diyeceksiniz?
benimde aklıma birşey geldi
ya kayınvalidenin hem kız hem erkek çocuğu varsa ne oluyor
kızı için fedakarlık edip oğlu için cadılık mı yapıyor
Ben gelinime bana torunumu göstermemesini gerektirecek hareketlerde bulunmam. O yüzden böyle birşey olmaz
Bu arada kendimi şuan 50-60 yaşında gibi hissettim ya gelinim, kızım, oğlum falan diye konuşunca
İşte ben burda onu çözmeye çalışıyorum ya 1 senedir.
Bende 1 kız 1 oğlan var,nasıl bir yol izlemeliyim onu bulmaya çalışıyorum.
büyük konuşmayın,Alah karşınıza öyle birini çıkarırki size gayet iyi gelen davranış karşınızdaki kişiye çok kötü olarak yansıyabilir.geçinmede insanın niyeti olmayınca gözünün üstündeki kaş bile tartışma sebebidir
İşte ben burda onu çözmeye çalışıyorum ya 1 senedir.
Bende 1 kız 1 oğlan var,nasıl bir yol izlemeliyim onu bulmaya çalışıyorum.
büyük konuşmayın,Alah karşınıza öyle birini çıkarırki size gayet iyi gelen davranış karşınızdaki kişiye çok kötü olarak yansıyabilir.geçinmede insanın niyeti olmayınca gözünün üstündeki kaş bile tartışma sebebidir
Ben büyük konusmadım o tür hareketlerde bulunmam dedim sadece ve bulunmucamda. Karşımdaki de insan olsun da iyiliğimi suistimal etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?