Kaynanamdan nasıl kurtulabilirim

Eşinle konuşmaktan baska care yok gibi

Birkaç defa tartıştık fakat o kadar yüzsuzki zannetmiyorum gideceğinı
Eşinle mi kv ile mi kavga ettiniz? O zaman en güzeli üçünüz bir aradayken konuşmak. Ben yeni evliyim rahat edemiyorum, aslında iyi birisin gibi konuşacaksın kaynananla. Güzellikle adım at, sonrasında resti eşine çekersin. Ben olsam denemelerim boşa çıkarsa annemin evine dönüyorum derdim ve giderdim.

Pazarda haşere ilacı satanlarda kaynana tozu satılıyor içecegine 1 kaşık kat toptan temilik olur :) şaka bi yana cok zor kaynanayla yaşamak. Eşinle konuşmalısın. Bu sorunu çözmen için

Oyle bi toz ne iyi olurmus ya. Bi kaşık 1 ay idare edermiş, kv melek gibi olur hiç bir şeye burnunu sokmaz, ortalığı karıştırmazmıs falan Az insanlık olsa içlerinde toza gerek kalmazdı ama

Oyle bi toz ne iyi olurmus ya. Bi kaşık 1 ay idare edermiş, kv melek gibi olur hiç bir şeye burnunu sokmaz, ortalığı karıştırmazmıs falan Az insanlık olsa içlerinde toza gerek kalmazdı ama
Katılıyorum bunlarınki nasıl bir insanlık bilemiyorum şeytan gibi hepsi

Evde ona misafir olduğunu hatırlat bence evin için kararları sen al ve dediğini yap sürekli onu rahatsız et mesela temizlik delisi ol bir süre ben cam silerken anne sende ütü yaparmısın rica etsem gibi hep bi iş bul kırmadan ricayla soyle bir sure sonra bıkar

İş yapmakan o kadar nefret ediyorki eşim evlenmeden yemekleri eşime yaptırirmiş.Bir çorba pişirmeyi bile bilmez.o kadar beceriksizdir

Evde yalnız kalamiyorsa çözüm bu değil ki?Diğer evladına gitse ne olacak onların da huzuru kaçacak.
Mecburen yalnız yaşamayı öğrenecek hayat böyle bir şey yani.
Veya yeniden evlenecek.
Açık açık söyleyin maksadı sizi bosattirmaksa zaman kaybetmeyin bari yaşasın oglusuyla birlikte.

İş yapmakan o kadar nefret ediyorki eşim evlenmeden yemekleri eşime yaptırirmiş.Bir çorba pişirmeyi bile bilmez.o kadar beceriksizdir
Tamam işte sende kalmasının nedenide bu bence ekmek elden su gölden. Bak baharda geldi havalar ısınıyor sen bi temizlik yap 3 gün sürsün ama öncesinden belirt, haftayada temizliğe başlayacağim diye. Adını duyunca kacar belki.

Eşiniz kardeşleriyle konuşacak. Anneyle değil. Kaç kardeşlerse artık süreyle gelip alacaklar biraz da biz kal diye

Kesinlikle bu yoksa kendi evinde temizlik ve yemek yapmak zorunda kalacak bizde beleşten yaşiyor

Eşiniz kardeşleriyle konuşacak. Anneyle değil. Kaç kardeşlerse artık süreyle gelip alacaklar biraz da biz kal diye

Valla eşi halinden memnun gibi geldi bana
Hiç kardeşleriyle konuşup rahatını bozmaya niyeti yok.
Bir yanda bekarlık hayatı devam ediyor, anacığı yanında. Diğer yanda evlilik hayatı devam ediyor, karısı koynunda. Yemeği yapılıyor, çamaşırı yıkanıyor. Akşamları anacığıyla muhabbet, çay yemek keyfi. Sonra karısıyla yatak odasında baş başa.

Sabah da işe gidiyor, bütün gün evden uzakta. Annesini özlüyor, karısını özlüyor.

Neden konuşsun ki kardeşleriyle?

Eşinle konuşmaktan başka çaren yok. Ne surat asmak ne kavga etmek ne de temizlik yapmak işe yaramaz. Açık açık konuş eşinle. Ya yakınınıza taşınsın ya evine alışsın ya da her evladı sırayla baksın. Bu şekilde sana haksızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…