Hahaha :) :)Başlığı görünce öldür onu diyesim geldi
Merhabalar.Başımda çok büyük bir dert var.Kayınvalidem kendi evi olmasına rağmen bizimle yaşıyor.ilk aylarda bir şey demiyorudum.Ama bıktım artık. Diğer eltime 1 ay bile gitmedi.Resmen başımıza kaldı.Eşimde birsey demiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çok çaresizim kızlar.O kadar anlayışsız ki herseyimize karışıyor.Resmen huzurun kalmadı.Sonuçta tek evladı eşim değil.Eşimin annesi diye birşey demek istemiyorum ama dayanamıyorum artık.Bıktım.Acil yardım bekliyorum kızlar
4 yıllık evliyim canım eşimle konuştum abisi konuşacak umarım bir süre onlarda kalirBence şikayet etmeden eşinizle konuşun. Seninle bas basa kalamiyorum, istediğim gibi giyinemiyorum, sana yakın olmak istiyorum olamiyorum vs gibi, eşinizi biraz da belaltindan vurun. Annen içindeyken rahat edemiyorum deyip, sevismeyin. Belki annesiyle konuşur, biraz evinde kalir, biraz diger kardeslere gider, biraz size gelir. En azindan bolusmus olursunuz. Ne kadarlık evlisiniz
Gazozuna ilaç atMerhabalar.Başımda çok büyük bir dert var.Kayınvalidem kendi evi olmasına rağmen bizimle yaşıyor.ilk aylarda bir şey demiyorudum.Ama bıktım artık. Diğer eltime 1 ay bile gitmedi.Resmen başımıza kaldı.Eşimde birsey demiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Çok çaresizim kızlar.O kadar anlayışsız ki herseyimize karışıyor.Resmen huzurun kalmadı.Sonuçta tek evladı eşim değil.Eşimin annesi diye birşey demek istemiyorum ama dayanamıyorum artık.Bıktım.Acil yardım bekliyorum kızlar
Yaşlılık ve ihtiyaclilik durumunda bakıma muhtaç birisini elbette ki tek başına bırakmak vicdansizlik olur.3 yıllık evliyim.kaynanamla cok cok iyi anlasıyoruz denilmez.ara sıra laf soyler aöa oyle cok buyutulecek seyler degil.yaslıdır der eşimin hatrına ses etmemeye calısırım.sizin anlattıgınıza gore sadece evde rahat degilmişsiniz bu konuda haklısınız.kendinizi onun yerine koyun sizde ilerde anne olup yaslanacaksınız.bizim anne babbalarmız bu cocuk bize rahat vermiyor evde rahat degiliz diye bizi kapı onune koymayı dusundu mu hayır.peki biz niye o gunleri dusunmuyoruz.evet evde rahat degilsinizdir o konuda hal veriyorum ama kendinizi onun yerine koyun evde tek basına bu ne kadar zor bi durum tahmın edin bakalım.bu kadar rahatımıza duskun olmayalım.onlar bizim anne babalarımız bizde yaslanıcaz ne edersek onu buluruz.bu sozlerim kimsenin hosuna gitmeyebilir fakat gercek bu.ilerde belki bende kaynanama bakmam bunun garantisini vermiyorum ama hep dua ediyorum allah bana o sabrı versin bakabileyim.sizde bu acıdan bakın ne kadar kotu olursa olsun o eşinizin annesi
Bütün kardeşleri sessiz kaldığına göre diğerlerini de biktirmis olma ihtimali yüksek.Duruma müdahale etmezsen hepten başına kalıcak kayınvaliden. Zaman geçtikçe gitmesi zorlaşır. Resti çek herkeste eşit kalsın. Eşinin kardeşleride düşüncesiz demek ki yeni evli bir insanın evinde annemiz nasıl kalıyor demiyorlar. Yada herkes bıkmış kv sizin başınıza kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?